Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מחפש אדם לבניה לרמקול 6.5 בדלת. יודע על מתקינים נבחרים אבל כרגע אין תקציב בשביל זה, ככה שאוכל להתפשר באיכות. בעין בלתי מקצועית זה לא נראה מסובך. 113bcf512c3fb89043b258387d756a40.jpg

תודה רבה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

יש לך מקום ל 4 בקיק פאנל ,אם אתה רוצה עבודה יפה על הדיפון זה לא יהיה זול בכלל.

אני לא הייתי עושה את זה ,הייתי הולך על קומפוננט 4 כמו מורל וירטוס 402 או אם אתה רוצה להשקיע

מורל הייבירד 402 עושה מגש מתפרק מאחור ומרכיב עליו רמקולים 6X9 טובים

כמו מורל טמפו ,עם התקנה של מגבר 4 ערוצים טוב כלשהוא וסוגר עניין.

קח בחשבון שגם אם תבצע עבודת קוסטום בדיפונים

יש סיכוי יותר מסביר שתהיה לך בעיית עומק התקנה של הרמקול.

פורסם

יש לי מידים 6.5 של up6 dls

לא עבים בכלל. יהיה מגבר רוקפורד קטן מתחת לכסא נהג. יש רעיונות? לגבי הפיבר,אני מתאר לעצמי שאין ברירה ואשמח לשמוע מחיר מחובבים שעשו כמה עבודות. כמובן שאשמח לעוד רעיונות, אולי לכאלה שהשתילו ליד הרגליים 6.5

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

לאחי יש גימני 2001 הצלחנו להתקין במיקום המקורי מורל דוטק 6.5, השתמשו בטבעת הגבעה וחתכנו הפלסטיק.

• תוכן חדש...