Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NBA - סיכום העונה הסדירה 2015/16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כמה ימים יתחיל הפלייאוף וב-NBA.COM התחילו הסיכומים (http://www.nba.com/2016/news/features/david_aldridge/04/11/morning-tip-awards-for-2015-16-season-stephen-curry-kawhi-leonard-karl-anthony-towns-steve-kerr/index.html?ls=iref:nbahpt6f).

מכיוון שמזמן לא היה שרשור כדורסל, החלטתי לפתוח אחד באותה הרוח - מעניין מה הבחירות שלכם, ואתחיל בשלי כמובן:

MVP:

סטף קרי, לא חושב שיכולה להיות בחירה אחרת, לא יודע איך אפשר לתרץ בחירה אחרת. שליטה אבסולוטית, הכל מהכל, אפילו שיפר את משחק ההגנה והתקפית פשוט בלתי ניתן לעצירה.

מקום שני - צמוד בין קוואי לנרד לראסל ווסטברוק. ווסטברוק כי בלעדי קרי הוא היה המוביל, עם ווינריות ואתלטיות לא אנושית, וקוואי כי הוא מביא את היכולות שלו בקבוצה טובה יותר ולטובת קבוצה טובה יותר, ושחקן מאד שלם - כנראה שחקן ההגנה האישית הכי טוב בליגה, ושיפר מאד את משחק ההתקפה.

רוקי השנה:

קארל-אנתוני טאונס. משחק מאד בוגר, אחוזים נהדרים הן מהשדה והן מהעונשין, ואפילו מהשלוש. גם כדרור נהדר, כפי שראינו באול-סטאר.

מקום שני - מסכים עם אולדרידג', קריסטפס פורזינגיס. חבל רק שהוא בניקס, זה לא מבשר טובות. נוביצקי צעיר בגובה 2.20.

השחקן השישי של העונה:

ג'רמי לין. מאד עקבי, ובאמת היה רוב העונה על הספסל ולא התנדנד בין ההרכב לספסל כמו הולידיי, למשל.

מקום שני - אנדרה איגודלה ודניס שרודר. מילה נפרדת מגיעה לאנס קאנטר, שהוא, בגדול, שחקן חמישיה לכל דבר אך לא פותח כי הוא לא מסוגל לשמור על קונוס ועל כל שחקן מחליף שתמצא מבוסטון, שמאזנים דקות כמעט בשוויון בין שחקני החמישיה לספסל.

השחקן המשתפר של העונה:

סי.ג'יי. מקולום. מגארד מחליף שלישי לשחקן חמישיה שנותן 20 נקודות בממוצע בקבוצת פלייאוף, ואחת הסיבות (כמובן מבלי לפגוע בעונה המדהימה של לילארד) שהם קבוצת פלייאוף במקום חיקוי של פילי.

מקום שני - ג'אניס אנטטוקומפו. פוטנציאלית הוא שילוב של דוראנט ופול ג'ורג', בינתיים משתפר כל עונה ועונה הבאה אמור להמשיך ולפתוח כרכז. בגובה 2.11.

שחקן ההגנה של השנה:

דריימונד גרין. עוגן הגנתי הוא לא תמיד סנטר חוסם ענק, לפעמים גם שחקן מאד חכם בגובה 2 מטר. שומר את כל העמדות, מנהל את ההגנה וגם מנהל את ההתקפה - מוביל את קבוצתו גם בריבאונדים וגם באסיסטים. המנהיג של הקבוצה יחד עם קרי.

מקום שני - קוואי לנארד וחסאן וויטסייד. קוואי כי הוא השומר האישי הכי טוב בליגה מבלי להיות שומר גרידא וחסאן וויטסייד כי הוא פשוט חוסם מופרך.

מאמן העונה:

סטיב קר, כי הוא הצליח להביא לשינוי השיטה של גולדן סטייט מהעונה שעברה (יותר כדורים דרך דריימונד גרין, יותר נקודות מקרי ועדיין משחק קבוצתי) מבלי לפגוע במכונה ועם שיפור מהותי.

מקום שני - בראד סטיבנס וטרי סטוטס. לדעתי בוסטון הוציאו מעצמם 120% וזה בעיקר בזכותו. עשה קסמים עם שחקנים שעל פניו נראים בינוניים ופורטלנד בכלל היו אמורים לנצח בסביבות 20 משחקים ובפועל מקום חמישי במערב.

1st Team:

פ קווין דוראנט

פ קוואי לנארד

ס אנדרה דראמונד

ג סטף קרי

ג ראסל ווסטברוק

2nd Team:

פ למרקוס אולדרידג'

פ דריימונד גרין

ס דמרכוס קאזינס

ג כריס פול

ג דמיאן לילארד

3rd Team:

פ לברון ג'יימס

פ פול ג'ורג'

ס חסאן וויטסייד

ג קייל לאורי

ג איזייה תומס

דעתכם?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כן - קרי חייב להיות המצטיין וגולדן סטייט האלופים.

כל דבר אחר ייחשב כהפתעה גדולה.

אני בדר"כ קטונתי מלבחור חמישיות של הnba. חוסר עניין כזה. לא מתחבר לכדורסל האמריקאי.

אבל היום - מתחילות גם הסדרות של היורוליג. שם כבר הרבה יותר קשה להמר על התוצאות.

alfa 156 2.5.

פורסם

בחייאת רומן, הבוקר קמתי ואמרתי שאני מקפיץ את שרשור הNBA שלי כשאני חוזר מהעבודה לכבוד המשחק של הלוחמים בחמישי. אם מפסידים אז הם "רק" השוו את השיא של השוורים, ואם מנצחים אז שברו אותו. וגם, המשחק האחרון של בראיינט בקריירה. איזה לפנות בוקר של כדורסל בחמישי!

אני אבחר חמישיות מאוחר יותר, כשאהיה עם בטן מלאה :twisted:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני עם בטן מלאה על בריאנט 20 שנה :twisted: ויש אצלי המון גיחוך בלב על עונת הבזיון הזאת שהוא עובר. אנשים משום-מה לא נותנים על זה את דעתם, אבל לו אין את גדלות הרוח לעשות מה שעשו, למשל, דאנקן (שהצליח להישאר רלוונטי בגיל 40) או גארנט (שהבין שהוא הולך להיות מודל חיקוי לצעירי מינסוטה), והעדיף להיות אופציה מס' 1 שקולעת 35.4% מהשדה, 28.5% מהשלוש ועדיין לוקחת 16.35 זריקות למשחק.

ג'ורדן התחיל לקחת אליפויות והפך לגדול באמת כשהבין שהוא צריך גם אנשים כמו פאקסון, קר ולוק לונגלי בקבוצה שלו. בריאנט זלזל ועודנו מזלזל בהם עד הסוף המר, ולברון לא יהיה גדול באמת מאותה הסיבה בדיוק.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

במקום עמדת פ' בחמישיה ה-3, צריך להקים חמישיה עם שחקן אחד שעל הדרך ימלא את תפקיד המאמן.

לא יאמן כמה אגו יש בשחקן אחד , ללא קשר על רמת ההשפעה שלו על הקבוצה.

פורסם

נו בסדר... יעברו בנצחון אחד את השיא של הבולס.

אף ילד לא קם ולא יקום ב 4 בבוקר עם עיניים בוהקות כדי לראות את קרי זורק משלוש.

זה הסיכום שלי. :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

נוסטלגיה לשם הנוסטלגיה, ואני מניח שלא ראית את המשחק האחרון מול הספרס.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אלון, לדעתי אתה חוטא ברומנטיזציה, כמו שעושים לפעמים עם מכוניות ישנות. אפשר להתרפק על הצרפתיות הישנות עד מחר, אבל כל שבועיים במוסך זה לא להיט. ככה זה, זוכרים את הטוב. יש ילדים [וילדים גדולים :)] שקמים גם היום כדי לראות משחקים טובים, וGOD KNOWS שהיו כמה משחקים מטורפים העונה. אני מחכה לפלייאוף בקוצר רוח, בעיקר לגמר המערב.

הכדורסל היום הרבה יותר אתלטי, דורשני וקשה. ההישג של גולדן סטייט עצום בכל קנה מידה. מדובר באחת הקבוצות הטובות בהיסטוריה בעיניי, שאם תעמיד אותה מול כל קבוצה של ג'ורדן, בירד או מג'יק, לדעתי תשטוף אותם בקלות. בחיים לא הייתה לי שום חיבה לקרי, ללוחמים או לסטיב קר, אבל חייבים להעריך אותם על כדורסל התקפי הכי קרוב לשלמות שראינו מזה שנים.

רומן,

התחרותיות של קובי, לפעמים פוגעת בו. אני לא רואה את זה כאגו ואני לא חושב שזה אגו. הוא פשוט תחרותי בקטע פסיכי ומעדיף לקחת אחריות גם כשהוא פצוע. האם זה חכם? לדעתי לא. האם היה צריך לפרוש לפני כמה שנים? לדעתי כן. האם חירב את הלייקרס כפרנצ'ייז? כן.

ועדיין, אחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה פורש [ובעיניי שחקן ההתקפה והקלאץ' הכי טוב שאי פעם היה], לא ניתן כבוד? ניתן ועוד איך.

פור גאד סייק'ס בנאדם, 81 נק'במשחק אחד! שנים יעברו עד שנראה משהו קרוב לזה.

MVP:

סטף קרי, לא חושב שיכולה להיות בחירה אחרת, לא יודע איך אפשר לתרץ בחירה אחרת. שליטה אבסולוטית, הכל מהכל, אפילו שיפר את משחק ההגנה והתקפית פשוט בלתי ניתן לעצירה.

גם אני חושב. וגם אצלי קוואי שני. מדובר פה בשני שחקנים מדהימים ושונים כל כך בתכליתם. לנארד הוא הפועל השחור המושלם בעיניי. כל כך הרבה עבודה וכל כך מעט רעש ושואו. תענוג. שחקן "פופוביצ'י" קלאסי. אני רואה את לנארד ואומר איזה גאון פופוביץ'. אתה אשכרה רואה איך הוא בנה שחקן מדהים. על קארי מה יש להוסיף? קלעי כזה טרם נראה בNBA.

מקום שני - צמוד בין קוואי לנרד לראסל ווסטברוק. ווסטברוק כי בלעדי קרי הוא היה המוביל, עם ווינריות ואתלטיות לא אנושית, וקוואי כי הוא מביא את היכולות שלו בקבוצה טובה יותר ולטובת קבוצה טובה יותר, ושחקן מאד שלם - כנראה שחקן ההגנה האישית הכי טוב בליגה, ושיפר מאד את משחק ההתקפה.

שנאתי את ווסטברוק תמיד. הוא היה נראה לי שחצן ואגו מניאק. אבל, אני מתחיל לחבב אותו כי הוא מתגלה כשחקן הרבה יותר מוכשר ממה שחשבתי.

רוקי השנה:

קארל-אנתוני טאונס. משחק מאד בוגר, אחוזים נהדרים הן מהשדה והן מהעונשין, ואפילו מהשלוש. גם כדרור נהדר, כפי שראינו באול-סטאר.

מקום שני - מסכים עם אולדרידג', קריסטפס פורזינגיס. חבל רק שהוא בניקס, זה לא מבשר טובות. נוביצקי צעיר בגובה 2.20.

אני הייתי מתלבט בין השניים לבין ג'האליל אוקפור. מחזיק לבד את פילדלפיה ושחקן מעולה שעוד יתפתח.

הליצנים של הלייקרס גם טובים [ראסל והאחר שבאח לי שמו], אבל בעיניי חסרי מוסר עבודה לעומת הרשימה שלעיל.

השחקן השישי של העונה:

ג'רמי לין. מאד עקבי, ובאמת היה רוב העונה על הספסל ולא התנדנד בין ההרכב לספסל כמו הולידיי, למשל.

מקום שני - אנדרה איגודלה ודניס שרודר. מילה נפרדת מגיעה לאנס קאנטר, שהוא, בגדול, שחקן חמישיה לכל דבר אך לא פותח כי הוא לא מסוגל לשמור על קונוס ועל כל שחקן מחליף שתמצא מבוסטון, שמאזנים דקות כמעט בשוויון בין שחקני החמישיה לספסל.

אני חושב ששרודר. התרומה שלו היא של שחקן חמישייה מוביל לכל דבר. שחקן נהדר בעיניי.

השחקן המשתפר של העונה:

סי.ג'יי. מקולום. מגארד מחליף שלישי לשחקן חמישיה שנותן 20 נקודות בממוצע בקבוצת פלייאוף, ואחת הסיבות (כמובן מבלי לפגוע בעונה המדהימה של לילארד) שהם קבוצת פלייאוף במקום חיקוי של פילי.

מקום שני - ג'אניס אנטטוקומפו. פוטנציאלית הוא שילוב של דוראנט ופול ג'ורג', בינתיים משתפר כל עונה ועונה הבאה אמור להמשיך ולפתוח כרכז. בגובה 2.11.

יאניס אנטטוקומפו ללא ספק בעיניי. מסתם אתלט מקפץ הפך לשחק נהדר ומראה הרבה ורסיטליות.

שחקן ההגנה של השנה:

דריימונד גרין. עוגן הגנתי הוא לא תמיד סנטר חוסם ענק, לפעמים גם שחקן מאד חכם בגובה 2 מטר. שומר את כל העמדות, מנהל את ההגנה וגם מנהל את ההתקפה - מוביל את קבוצתו גם בריבאונדים וגם באסיסטים. המנהיג של הקבוצה יחד עם קרי.

מקום שני - קוואי לנארד וחסאן וויטסייד. קוואי כי הוא השומר האישי הכי טוב בליגה מבלי להיות שומר גרידא וחסאן וויטסייד כי הוא פשוט חוסם מופרך.

הפוך גוטה, הפוך.

קוואי מקום ראשון כי הוא גם עוגן, גם חוסם, גם חוטף, גם מחפה על אחרים בצורה מדהימה. אני אוהב להתבונן בהגנה של הספרס והמחויבות שלהם מעוררת השראה. קוואי לנארד, וואו. מקום שני, גרין וויאטסייד.

מאמן העונה:

סטיב קר, כי הוא הצליח להביא לשינוי השיטה של גולדן סטייט מהעונה שעברה (יותר כדורים דרך דריימונד גרין, יותר נקודות מקרי ועדיין משחק קבוצתי) מבלי לפגוע במכונה ועם שיפור מהותי.

מקום שני - בראד סטיבנס וטרי סטוטס. לדעתי בוסטון הוציאו מעצמם 120% וזה בעיקר בזכותו. עשה קסמים עם שחקנים שעל פניו נראים בינוניים ופורטלנד בכלל היו אמורים לנצח בסביבות 20 משחקים ובפועל מקום חמישי במערב.

ניסיתי להיות יצירתי, אבל אני לא רואה איך קר ופופוביץ' לא הראשונים פה. קר ראשון בוודאות, אין כאן ספק. פופוביץ' שני לא הרחק מאחור. אם הספרס לא היו נותנים מנוחה לכוכבים משהבטיחו את המקום השני בNBA לדעתי היו יכולים להשוות או להיות קרובים הרבה יותר לשיא של הבולס. מתי ראיתם עונה עם 2 קבוצות כל כך יותר טובות מהשאר? כיף אחד גדול.

1st Team:

פ קווין דוראנט

פ קוואי לנארד

ס אנדרה דראמונד

ג סטף קרי

ג ראסל ווסטברוק

2nd Team:

פ למרקוס אולדרידג'

פ דריימונד גרין

ס דמרכוס קאזינס

ג כריס פול

ג דמיאן לילארד

3rd Team:

פ לברון ג'יימס

פ פול ג'ורג'

ס חסאן וויטסייד

ג קייל לאורי

ג איזייה תומס

1st Team:

פ קווין דוראנט

פ קוואי לנארד

ס דמרקוס קאזינס

ג סטף קרי

ג ראסל ווסטברוק

2nd Team:

פ לברון ג'יימס

פ אנתוני דייויס

ס אנדרה דראמונד

ג כריס פול

ג דמיאן לילארד

3rd Team:

פ דריימונד גרין

פ לאמרקוס אלדריג'

ס דאנדרה ג'ורדן

ג קייל לאורי / ג'יימס הארדן

ג איזייה תומס / רג'ואן רונדו

דעתכם?

דעתי.

רומן איך שכחת את אנתוני "גבה" דייויס?

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הגבה אכזב השנה, לדעתי כמובן. מקווה שידע להיות טוב יחד עם הצלחה קבוצתית.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סטף קרי כנראה קרוב מאי פעם לעשות היסטוריה ולהיבחר ל-MVP פה אחד. (כל הקולות)

לברון ב-2013 ושאקיל ב-2000 היו קרובים עד לכדי קול בודד.

פורסם

ונגמרה לה העונה.

זה כ"כ קובי בראיינט לזרוק 50(!) פעמים במשחק האחרון בקריירה (הכי הרבה ב-30 עונות האחרונות). לשם השוואה הוא זרק "רק" 46 פעמים כשקלע 81 מול טורונטו.

• תוכן חדש...