Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

קודם כל - שבת שלום !

בשעה טובה ומוצלחת קניתי מאזדה 3 דגם COMFORT מודל 2008 - ואני מאוד שמח בקנייה הזאת.

הרכב עבר 2 ידיים פרטיות , עבר 150K , מרגיש ונראה נהדר !

1.הרכב צריך לעבור טיפול 15.000 - מישהו יודע מה מהות הטיפול , היכן כדאי לעשותו (איזור מודיעין) , ומה המחיר הממוצע לטיפול כזה ?

2.אם הרכב עבר 150K , מה הטיפול ה"גדול" הבא שצריך לעשות ? אני קצת בור בקטע הזה.

3.הבנתי מקריאה בפורום (ביצעתי חיפוש :) ) שצריכת הדלק עומדת להיות גבוהה מהרגיל , השאלה שלי האם כרגע אני צריך להוסיף תוסף 44K , למרות שבעל הרכב העביר את הרכב טסט לפני מספר ימים והרכב בלי העין הרע עבר כמו גדול ללא שום בעיות.

4.יש קצת קילוף בידית ההילוכים , האם יש מה לעשות נגד זה ? לקנות חומר / כיסוי ?

5.יש ניפוץ קטן בבקליה האחורית , האם אפשר לתקן ? או שצריך חדשה ? הבנתי שזה מעל 500 שקל !

6.והכי חשוב !!! האם הגיוני שאין ברכב הזה , שהוא יותר מאובזר מדגם האקטיב מהליסינג, מחשב דרך ? אני אמור לחשב דלק כמו ברכב בן 20 ?

תודה מראש !!

פורסם (נערך)

אתה מדבר על הדור הראשון או השני?

אם זה הדור השני אז לגבי הידית הילוכים - תבדוק שזה לא לכלוך, בכל מקרה כל אזור הקונסולה התחתונה בשנתון הזה רגיש ונסדק או מתקלף(שלא נדבר על החלק העליון בדאשבורד).

אתה בטוח שאין צריכת דלק בצג המרכזי בדאשבורד? אני זוכר שבדגם האקטיב יש.

בקלית http://www.maagar.co.il/%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%9D?parts_name=&parts_type=car&part_name=%D7%A4%D7%A0%D7%A1&manu=%D7%9E%D7%96%D7%93%D7%94&model=&rdate=2008-2010&state%5B%5D=1&state%5B%5D=4

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

אין צריכת דלק , ב100 אחוז.

דגם קומפורט לדעתי יותר מאובזר מהאקטיב (יש לחבר שלי , ואין לו מגנזיום ועוד כמה דברים קטנים)

ואני מדבר על 2008 , שזה הדגם הראשון , אבל אני חושב שעברה "מתיחת פנים"

פורסם

טוב משהו ממש מוזר ואני צריך חוות דעת

אולי זה נורמלי במאזדה אבל אני לא רגיל לזה

עכשיו אני נוסע לראשונה בכביש מהיר ללא רדיו ככה שאני שומע את המנוע

אני שם לב שכשאני לוחץ על הגז יש מן צקצוקים ממש שקטים מכיוון המנוע.כשאני מפסיק ללחוץ עך הגז זה מפסיק.

מישהו נורמלי לא היה שם לב לזה.אני חושב שזה אולי בגלל הטיפול 15 אלף שעוד לא עשיתי.

אני אנסה לתאר את זה..מן רעש של ציקצוק כשאני לוחץ על הגז...ממש שקט אבל מציק

פורסם

תבדוק תחילה היסטוריית טיפולים ומכאן תתקדם..

האם הוחלפה רצועת טיימינג ?משאבת מים ? רצועת אביזרים?

מה מצב נוזל הקירור?

טיפול סטנדרטי כולל : שמן מנוע ופילטר שמן, פילטר אוויר פלאגים ופילטר אוויר.

תוסף דלק k44 לא יזיק למרות שיש כאלה שחולקים, בכל אופן מלא על שלושת רבעי/ חצי מיכל דלק ותנסה לבצע נסיעות כמה שיותר ארוכות עד סיום המיכל.

רק לאחר סיום המיכל בצע את טיפול ה- 15.

תתחדש וסע בזהירות !

שלומי

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

שלומי

פורסם

אתה יכול בבקשה לענות לי על הציקצוקים בלחיצה על הגז ? אני משתגע מזה.3 חברים שלי ברכב לא שומעים..רק אני...וזה משגע אותי

אולי ככה זה במאזדה 3

פורסם

טוב שמתי לב שזה לא רק בd אלא גם בp.

וזה רק שאני לוחץ על הגז.

מן תיקתוקים מהירים וזה משגע אותי שרק אני שומע את זה !+!!

מה זה יכול להיות ? ?

פורסם

אולי זו רצועת הטיימינג ?

אני ממש חושש מזה שאני לא עשיתי עדיין טיפול 15.000

פשוט אני רוצה מוסך אמין וזול ואני לא מכיר

פורסם

אני עוד מעט ארד לצלם בוידאו את הרעש.אני מקווה שתגידו לי שזה נורמלי.

בקשר לטיפול , מישהו כן יודע מה עלות טיפול 15.000 למאזדה 3 ומה היא כוללת ? אני מפחד שסתם מוסך לא מומלץ ישים לי חלפים לא מקוריים ושמן לא מתאים ומצד שני מוסך מורשה זה לא דבר שאני יכול לעמוד בו

• תוכן חדש...