Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי בבת ים מכיון הים לכיון איילון ברחוב הקוממיות למי שמכיר, נסעתי אזור ה65-70 קמ"ש פתאום קופץ אליי לכביש שוטר מבקש רשיון אומר לי שנסעתי מהר אמרתי לו לא נכון לקח את הרשיון שלי לא הראה לי את הלייזר ולא כלום אחריי כמה דקות אמר לי לבוא לחתום שהוא לוקח את הרשיון שלי ואני צריך להגיע לקצין משטרה ויש לי הזמנה לבית משפט על מהירות של 84 במקום 50 ולא נסעתי בכלל במהירות הזאת אמרתי הלייזר מכוייל האם כיוונת עליי ענה לי בצורה מגעילה ואמרשזה לא מעניין אותי שיש בית משפט.

אני חשוב לי מאוד הרשיון העבודה שלי תלויה בזה העבר ההרשעות שלי לא גבוה הדוח מהירות האחרון היה לפניי 12 שנה ולפניי 4 שנים היה לי דוח על טלפון ולפניי חצי שנה דו"ח על אי מתן זכות קדימה במעבר חצייה

מה לדעתכם האם הקצין משטרה יקח לי את הרשיון? לא נסעתי במהירות הזאת מה אני יכול לעשות?

ומה יקרה במשפט לדעתכם האם אני יקבל שלילה בפועל האם אני צריך לקחת עורך דין?

תודה על העזרה

פורסם

השאלה האם הוא באמת השתמש ב"אקדח לייזר" או שסתם קבע שנסעת מהר. הוא היה צריך לתת לך רק דו"ח ללא משפט כי לא נסעת 40 קמ"ש מעל ביותר.

פורסם

אתה אמור להגיע לקצין משטרה להליך שנקרא "שימוע". שם תוכל להעלות את טענותיך בפני הקצין מדוע אתה מבקש שלא ישלול את רשיונך ל-30 יום. בשיקוליו קצין המשטרה לוקח את הוותק שלך בנהיגה, את העבר התעבורתי שלך (בדגש לאם היו לך עבירות מהירות) ואת חומרת העבירה. לאחר שישמע אותך ויראה את כל הנתונים, יחליט אם לפסול אותך או לא. מעבר לזה יש לך זימון לבית משפט, שאין לו קשר להליך השלילה המנהלית מול קצין המשטרה. עו"ד הדין יכול לעזור לך רק בהליך מול בית המשפט. אם לקחת או לא, זה כבר שיקול שלך.

פורסם

נתחיל מהסוף

יש באפשרותך לדבר עם התביעה לפני המשפט ולהגיע לעסקת טיעון עוד לפני ישיבת ההקראה בבית המשפט.בעסקה זו תסכם עם התובע להפחית מ 34 יותר ל 30 יותר ואז תשלם קנס 750 ש"ח ו 8 נקודות, ללא פסילה וללא על תנאי.

לא הצלחת? בישיבת ההקראה תכריז שאתה לא מודה. ייקבע מועד לדיון הוכחות. בינתיים תוכל לצלם את חומר הראיות בתיק ולראות אם השוטר כתב שם שהראה לך את הממל"ז. אם כן, אבוד לך כי זו מילה שלך בעל פה מתוך עמדת חולשה מול מילה כתובה של שוטר שזה תפקידו ואמור להיות לא נגוע. אם לא, יש כאן כשל שיזרז את התביעה להסכים לעסקת טיעון.

דבר עם עורך הדין שלך שיסכם הוא עסקת טיעון עם התביעה על 4 קמש פחות.

הצליח? מה טוב. יצאת בזול מבית המשפט ושלמת לעורך דין. תעשה לבד את החשבון מה חשוב לך יותר כסף או רישיון.

לא הצליח, כתוב מכתב לבית המשפט כי אתה חוזר בך מהכפירה ומבקש להקל בעונש.

קווה לטוב

ולגבי ההתחלה, קמצקשה לי האמין כי השוטר לא הרה לך את אמצעי המדידה. אם הוא כתב כי נסעת 84 קמש, בפועל נמדדת על 89 קמש.

בהצלחה

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם על העזרה.

יש לי כמה שאלות עשיתי עכשיו סיבוב לרחוב הקוממיות הדרך שאני נסעתי בה היא דרך של שני נתיבים לכל כיון יש שם שטח הפרדה בין כבישים בכיוון הנגדי עכשיו רק ליד איפה שעצרו אותי השוטרים היה שלט כסוף ורשום עליו מהירות מותרת 50 לפניי זה לא היה שום דבר שמציין מהירות 50 מה דעתכם לגביי זה? ואיך אני יכול לדבר עם התביעה לפניי המשפט איך עושים את זה? כי פעם ראשונה אני נגש לדבר כזה.

פורסם

לא מתמרור 426(הגבלת מהירות) תבוא לך הישועה.

כמדומני, התמרור הוצב במקום מאחר וקיימת כניסה אל הקוממיות מכיוון בית הקברות, והוא מיועד לאלו שבאו מכיוון איילון/משה דיין(ראשל"צ).

כל תוואי נסיעתך היתה בדרך עירונית עם הגבלה ל-50 קמ"ש.

[ATTACH=CONFIG]456431[/ATTACH]

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני לא באתי מכיון איילון באתי מכיון הים ונכנסתי לדרך בעלת שני נתיבים שמופרדת על ידי גדר הפרדה ולא היה שום תמרור או שלט שמראה על דרך עירונית

מה שחשוב לי כרגע הפגישה מחר עם הקצין משטרה לגביי האם הוא יחזיר לי את הרשיון או יפסול מה אני יכול להגיד

פורסם

נכון באת מכיון הים (העיר) למה לפי דעתך צריך להיות שם שלט שמראה על דרך עירונית? שהרי כל הזמן אתה נמצא בתוך העיר.

השלט של ה 50 קמ"ש בא להזכיר לכל אליה שחושבים שאם יש שני נתיבים (ויש שם קטע אפילו עם שלושה נתיבים) שהם עדיין נמצאים בעיר.

פורסם

לפי העבר שלך סבירות נמוכה שהקצין יפסול את רשיון הנהיגה שלך.

לא תזדקק כמעט לדבר כי גליון ההרשעות שלך יהיה מונח לפניך, וממנו עולה (אם לא שכחת משהו ) כי אתה לא עבריין מועד , והכביש למרות שהוא כביש עירוני הוא בעל 2-3 מסלולים עם גדר הפרדה , להבדיל אם היית נתפס ליד מעבר חציה של בית ספר.

בדיון הזה אל תעלה שום דבר שהוא תקיפה של התנהלות השוטר.

אתה יכול לנצל את הרגע ולבקש באדיבות לצלם את כל מה שנכתב על ידי השוטר בקשר לדו"ח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היום הייתי אצל הקצין משטרה דיבר אליי בצורה יפה אמר לי שאין לי הרבה עבירות ושאל אותי עם אני מביו את חומרת העבירה אמרתי לו שכן והחזיר לי את הרשיון

מה עושים לגביי המשפט האם כדאי לקחת עורך דין? האם יש טעם לקחת? האם יש סיכוי שאני לא יקבל שלילה אם אני לא ילך עם עורך דין מה אתם מציעים לי? ואיזה עונש אני צפוי לקבל?

פורסם

סגור את הפינה עם התובע ב

לפני הישיבה הראשונה, קנס ושלילה על תנאי, אם תפסת אותו במצב רוח טוב נסה לסגור נסיעה שלא בהתאם לתנאי הדרך , גם נקודות לא תקבל.

אין צורך בעו"ד

תראה שלא מגיע איתו להבנה, תבקש דחיית הדיון כדי להתייעץ עם עו"ד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתה מוזמן לשעה X.

לאותה שעה מוזמנים עוד 50 איש כמוך.

אתה מתייצב, התובע מסתכל בתיקך , ואומר לך בוא נסגור על ככה וככה, אתה מנסה לשפר וסוגרים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...