Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מדריך "עשה זאת בעצמך" בעברית להחלפת רצועת תזמון לבלנו 2002 ?

ועוד שאלה האם זה ממש מסובך לעשות את זה בבלנו ועדיף להשאיר את זה למוסך או שאפשר להסתדר לבד ?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את הטיפולים אני עושה לבד ויוצא לי מצויין ולמדתי איך לעשות אותם ממדריכים באינטרנט!

לכן אשמח לדעת אם יש מדריך לנ"ל.

פורסם

טיימינג זה לא עוד טיפול, אפשרי לעשות לבד בפעם הראשונה אבל לא הייתי מסתכן במקומך.

תפנה לאחד מחברי הכנופייה הם ישמחו לעזור וככה גם תלמד.

פורסם

אדם, כיף לצחוק עליי, אבל בסופו של דבר מי שפתח את השרשור הזה זה אני. :)

בכל מקרה, תפנה למי שמבין ותבקש מהם ייעוץ. טיימינג זה לא עוד משהו קליל, חס וחלילה טעות ובהמשך יכול ללכת מנוע.

פורסם (נערך)

ההחלפה בבלנו לא מסובכת במיוחד מבחינת ידע,

אבל קצת מאתגרת מבחינת גישה ודורשת סט כלים מגוון בשביל להתגבר על כל הברגים.

בכל מקרה כל הכבוד על הרצון ללמוד, שיעורי בית זה התחלה מעולה.

מצורפות הוראות טכניות להחלפה.

Timing belt _ baleno.pdf

אין ברירה אלא ללמוד להתמודד עם ספרות טכנית באנגלית..

אושריקו גם בהחלפת שמן יכול ללכת מנוע, אם תפחד מהצל של עצמיך לא תגיע רחוק. עושים שיעורי בית כמו שצריך, דואגים לכלים מתאימים, עובדים לאט ועם הבנה והכל יהיה בסדר.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

וואו איזה אנשים טובים ונפלאים! אנסה ליצור קשר בימים הקרובים עם אחד מחברי הכנופיה שבאזור המרכז.

בכל זאת אם יש מדריך ברור באינטרנט אשמח לצפות בו.

תודה לכולם.

פורסם
אדם, כיף לצחוק עליי, אבל בסופו של דבר מי שפתח את השרשור הזה זה אני. :)

בכל מקרה, תפנה למי שמבין ותבקש מהם ייעוץ. טיימינג זה לא עוד משהו קליל, חס וחלילה טעות ובהמשך יכול ללכת מנוע.

אני לא צוחק עלייך, לא בא לחנך ולשנות אנשים, לא אכפת לי באמת.

אמרת שאתה פתחת את השרשור הזה שזכה לאלפי צפיות וצריך לתת לך קצת כבוד. אין ספק שזה הזוי שצריך לכבד בנאדם לפי כמות הצפיות בשרשור שהוא פתח.

מה אתה רוצה להגיד פה? נשמע כאילו אתה זה שעשה לכנופייה יח”צ, אל תדאג גם בלעדייך הם היו נמצאים במעמד שלהם היום.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ-מישהו אולי בכל זאת יכול לכתוב לי בקצרה איך לעשות את זה שלב אחרי שלב בעברית ואת הכלים הדרושים בכדי לעשות טיימינג בבלנו? יש אולי סרטון המסביר לעשות טיימינג ברכב שזהה פחות או יותר בטיימינג שלו לבלנו (לבלנו עצמו לא מצאתי סרטון) ?מישהו מכיר?

ועוד שאלה מחזירי שמן ומשאבת מים אחרי שהכל פתוח פשוט להחליף?או מסובך מדי?

פורסם

חבר, טיימינג זה לא להחליף שמן ופילטר שמן. אי אפשר לכתוב מדריך קצר לביצוע החלפת טיימינג. מדובר בפעולה מורכבת עם פוטנציאל להרס המנוע במקרה של טעות.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

פורסם

העליתי לך מסמך טכני מפורט. אם זה לא מספיק אז סורי ידידי, אתה עוד לא שם. עדיף שתתן למשהו אחר לעשות את העבודה.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...