Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים אמיצים ונשים גם,

הערב נסעתי בתום לב ממתמ ופניתי שמאלה בצומת של קסטרא על מנת לפנות ימינה למנהרה. מכיוון שאנוכי מתכנן את מסלולי בקפידה, פניתי שמאלה מהנתיב הימני יותר. כאשר התקרבתי לפנייה ימינה בן בליעל ניסה לחתוך אותי ולהכנס לפניי (כנראה, שיכולת תכנון העתיד שלו מעט נמוכה), בכל מקרה, חסמתי אותו. (וכי מה ציפיתם שיעשה מי שאמר לשופט שכאן זה לא בית דין מהפכני צרפתי???).

בכל מקרה, המאותגר אינטלקטואלית, לא קיבל ברוח טובה את התנהגותי וחתך אותי בכניסה לפלאזה (איפה שהמחסומים). הפעם קרתה תאונה (תמונות מצורפות). הגטס שלי נפגעה בצד ימין מקדימה והא מאחורה בצד שמאל.

עצרתי בצד וחשקה נפשי להלום בו בעוז, אבל התאפקתי והסתפקתי בלומר לו את דעתי על אמו.

בכל מקרה, הגיע סייר מנהרה אבל הבן אדם סרב לתת לי את פרטיו אלא אם כן אחתום שהתאונה באשמתי. צלצלתי לקרוא לניידת אבל היא בוששה מלהגיעה ולאור סרובו לתת פרטים נסעתי משם.

יש לי מספר רכב שלו. מחר בבוקר אסע למשטרה לבקש את פרטיו. יש עצות נוספות??

באהבה,

אוהד

נ.ב מוות לבריונים

IMG_20160322_175826821.jpg

IMG_20160322_175939286.jpg

פורסם

למה אינך מפעיל את הגיליוטינה הניידת.

מכיוון שרכבו נפגע מאחור , ורכבך מקדימה, מצבך הלכאורי נחות.

אבל אי מסירת פרטים זו עבירה חמורה שדינה מיתה.

פורים שמח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שלום שלום,

הבוקר הייתי בתחנת משטרה והגשתי תלונה נגד הבחור, בתמורה קיבלתי את פרטיו. אכן מגיע להם ח/ח גם שירות מהיר יעיל ואדיב וגם לא הטרידו אותי מינית. :twisted:

לקחתי את הרכב לשטיפה, הסימנים לא ירדו, המלצות לפחח בחיפה?? רצוי יוקרתי.

דיברתי עם מנהרות הכרמל, מסרבים לתת לי הקלטת התאונה (התאונה היתה בכניסה לפלאזה, בטוח שיש תמונות) אלא תמורת תשלום של מספר מאות שקלים (סרבו לפרט) וגם רוצים צו משופט. איזה צו להביא?? להעמיד אותם לדין לפי החוק לעשיית דין בנאצים ובעוזריהם?? לאיים עליהם בשיבוש מהלכי משפט? בכל מקרה להביא את סנסן (זה שהוריד את הגיליוטינה במהלך המהפכה) קצת קשה.

חשבתי פשוט לשלוח מכתב לבחור עם שליח ולכתוב כמה כסף רוצה, ישלם מה טוב, אחרת בית דין לתביעות קטנות ואז לשלוח בקשה לעדות מהמנהרות. מה דעתכם??

בכל מקרה המנהרות שומרים צילומים למשך חודש, אז יש להזדרז. (במיוחד שכתבתם שמצבי הראיייתי בכי רע).

אוהד

נ.ב. הבעייה הראשית בגטס: גיליוטינה ניידת לא נכנסת בתא מטען יחד עם עגלת תינוק

פורסם

ישה, לאור אופי הפגיעה ניתן גם לטעון שהוא שפשף אותה. אין פה 100%.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

את התינוק עם העגלה היאורה תשליכוהו.

שלח מכתב בדואר רשום עם אישור מסירה למנהרות שישמרו עבורך את הקלטת היום הזה, כדי שתוכל לשמש כראיה למשפט העתיד לבוא.

ישמרו טוב, לא ישמרו, צרף אותם כנתבעים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שלום שלום,

התקשרו מהמשטרה, הסתבר שהזמינו הצד השני לחקירה. יעילים יותר ממה שציפיתי. בכל מקרה סגרו את התיק ונשאר לי רק לתבוע אותו.

שלחתי מכתב למנהרות הכרמל בוא נכתב בין היתר:

הנהג הפוגע כופר באחריותו לתאונה ולכן ככל הנראה יפתחו הליכים משפטיים כנגד הנהג הפוגע, במהלך המשפט ככל הנראה אזקק להקלטות התאונה אשר נמצאות בידכם.

יש לראות במכתבי זה כהודעה מספקת לפי חוק העונשין 1977 סעיף 242: "היודע כי ספר, תעודה או דבר פלוני דרושים, או עשויים להיות דרושים, לראיה בהליך שיפוטי, והוא, במזיד, משמידם או עושה אותם בלתי ניתנים לקריאה, לפענוח או לזיהוי, והכל בכוונה למנוע את השימוש בהם לראיה, דינו - מאסר חמש שנים.", ולכן במידה ותשמידו ו/או תמחקו את הקלטות המתעדות את התאונה אראה בכם אחראים על כל נזק ראייתי אשר יגרם לי במהלך המשפט.

אני מרגיש עכשיו כמו איתמר בן גביר או לפחות אהרון ברק... :-)

אוהד

פורסם

אתה מתבזבז בישימון .

מקווה שהגדרת להם את המקום והמועד המדוייק בו אירעה התאונה המחרידה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הייתי אצל הפחח היום:

מבלי לפגוע בזכויות

הנדון: בקשה לתשלום עבור תיקון רכבי והוצאות נלוות

נכבדי,

ביום שלישי ה22/3/2016 פגעת ברכבי כאשר ניסית לעקפני מימין, בניגוד לסעיף 47 לתקנות התעבורה, בכניסה למנהרות הכרמל מדרום.

עלות תיקון הנזק היא 2,246 ₪. ראה הצעת תיקון מצורפת.

כמו כן, מכיוון שרכבי יהיה מושבת לשלושה ימים בעת התיקון, עלי לשכור רכב בעלות של 430 ₪.

ובסך הכל 2,676 ₪.

עלי להביא לידיעתך שבמידה ותכפור באחריותך לנזק, אצטרך להוציא את הצילומים ממנהרות הכרמל, הדבר כרוך בתשלום נוסף.

במידה ולא תסכים לשלם את חובך תוך ארבע עשר ימים, אראה עצמי חופשי לפנות לערכאות.

אין לראות במכתב זה הודאה או וויתור כלשהם.

בכבוד רב,

שכחתי משהו???

פורסם

דואר רשום ואישור מסירה

בהצלחה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בוקר טוב,

הבן בליעל קיבל את מכתב הדרישה, על מנת לחסוך זמן שלחתי לו עם שליח (הדואר יותר יעילים משציפיתי).

לא מוכן לשלם. צריך לנסח כתב תביעה, לזה יש ניסיון אסתדר.

איך מזמין את מנהרות הכרמל?? לשלוח את איסר הראל לחטוף את הקלטות במבצע חשאי??

בברכה,

אוהד

פורסם (נערך)

במכתב מנומס תביא להם את זה ביד תחתים אותם על ההעתק.

כמובן תציין שתכסה להם את העלות הכרוכה בכך. ( או תבדוק מהי לפני כן שלא ילסטמו אותך )

ולמען נוחותם , כמובן עם העתק המכתב שנשלח אליהם על ידי אהרון ברק כבר.

כמובן תמתין עד לסיום ה 14 ימים שקצבת לו לתשלום לשם הגשת כתב התביעה שמא יתעשת ויחזור בו מסירובו לשלם.

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בוקר טוב,

התקשרו ממנהרות הכרמל.

מכחישים שיש בידם תמונות של התאונה. אומרים שיש להם רק תמונות של הרכבים עוברים במחסום.

איך מוציא צו חיפוש???

אוהד

פורסם

האם איזור התאונה מכוסה בתמונות אבטחה? לך תבדוק!!

אם כן אמור להיות להם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...