Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה בדיקות הגיעו לקו הסיום שתי המכוניות האלו ואני מתלבט ביניהן.

זה הולך להיות רכב שני במשפחה, (יש לי ג'יפ) בעיקר לאישתי לנסיעות עירוניות, סידורים וכד' פעם בחודש אולי נסיעות רחוקות.

היום היא נוסעת בגולף (גרסת 2 ליטר 150 כ"ס), יש לנו 2 ילדים קטנים ועוד אחד בדרך ב"ה.

ההתלבטות היא:

סוזוקי קרוסאובר -

יתרונות: גבוה, מרווח, בטוח, אמין, צריכת דלק טובה, שומר על הערך (ככה שמעתי, לא יודע בוודאות)

חסרונות: לא הכי יפה, פשוט מבפנים, פחות מהיר (בהשוואה למאזדה)

מחיר: 121 אלף שקל על הכביש אחרי הנחות ותוספות

מאזדה 3 האצ'בק (גרסת 2 ליטר) -

יתרונות: יפה מבחוץ, יפה ונעים מבפנים, בטוח, אמין, צריכת דלק טובה, 165 כ"ס (בגרסת ה2 ליטר)

חסרונות: פחות מרווח, (בהשוואה לסוזוקי) ירידת ערך גבוהה (ככה שמעתי כי זה רכב שנמכר בליסינג)

מחיר: 124 אלף על הכביש לגרסת 2 ליטר כולל התוספות (אחרי הנחות "חבר")

מה אתם אומרים?

האם גרסת 2 ליטר פחות תסבול מירידת ערך כי היא לא "מתחרה" עם רכבי הליסינג הפשוטים של ה1500?

הראש אומר סוזוקי אבל הלב אומר מאזדה :)

פורסם

אני קניתי לאחרונה את הסוזוקי במבצע "הוט" - עלה פחות מ-115 אש"ח. בכלל - כנראה שסוזוקי עושים לא מעט "מבצעים" כיון שגם את שתי המכוניות הקודמות קניתי אצלם במחיר נמוך משמעותית מהמחירון, ועם מינימום מיקוח. נסה למצוא מבצע או להתמקח, וגם לקבל קצת goodies - מובילאיי (פויה) הוא סטנדרד, ואפשר לקבל עוד כמה הטבות נחמדות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תבדוק גם עלויות ביטוח ב2 הרכבים, ותחזוקה (הסוזוקי זולות מאוד לתחזוקה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...