Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידת ערך

yaron123456
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הקשר מה שכולכם דנים פה ומה ששאלתי ?

לא עניתם לי בכלל על השאלה ...

למה הבן אדם אמר שהוא רוצה למכור אחרי שנתיים שהוא קנה את הרכב מהחברה?

אם קנית מהחברה ושמרת על הרכב למה למכור אותו לאחר שנתיים בלבד??

אולי נמאס לו מהרכב? אולי הוא לא כזה מרוצה ממנו? אולי הוצג דגם חדש של איביזה והוא רוצה לשדרג? יש מיליון סיבות אפשריות..

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי נמאס לו מהרכב? אולי הוא לא כזה מרוצה ממנו? אולי הוצג דגם חדש של איביזה והוא רוצה לשדרג? יש מיליון סיבות אפשריות..

הדגם שלו או לפחות הצורה היא הכי חדשה :/

חוץ מזה שהיו לו עד כמה תירוצים למה הוא רוצה למכור את הרכב העיקרי זה בגלל הערך שלו שאחרי שנתיים נגמר.

אנשים כאלה מדליקים לי נורה אדומה.

פורסם

ירון - יש מגוון סיבות להחלפת רכב - בכל שלב בחייו. זה מתחיל ב"חשק" של בעל הרכב להתחדש (כן, יש אנשים שלא עושים חשבון, העקר שלפני הבית יעמוד רכב חדש ומהכיס יציץ האייפון היוקרתי ביותר), עובר דרך אנשים שצרכיהם השתנו (משפחה שגדלה או שמקבלים רכב מהעבודה) ומסתיים במכוניות בעייתיות או חשודות ככאלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ויש כאלה שסתם רוצים ראש שקט עם האחריות. ^

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחריות זו פיקציה. קודם כל אחריות לא מכסה בלאי טבעי. שנית, גם כאשר יש תקלה צריך לשכנע את המוסך שלא מדובר בבלאי טבעי. שלישית אחריות לא מפצה על הטרחה ואובדן זמן בהתרוצצות בין מוסכים ונציגי שירות לקוחות.

פורסם
ויש כאלה שסתם רוצים ראש שקט עם האחריות. ^

ברור שיש כאלה שרוצים להתחדש ואין בעיה עם זה אבל מה הכוונה ראש שקט? זאת אומרת הבחור קנה לפני שנתיים ונגמרה לו אחריות על גיר ומנוע עכשיו בגלל אחריות הוא מוכר את הרכב וקונה את אוטו רכב חדש מהחברה עם עוד שנתיים אחריות? זה קצת מוזר אבל הבנתי את הראש שלך.. לכל מקרה רכבים חדשים שהולכים איתם לבדיקה ורואים שהכל תקין אני לא חושב שיש מה לדאוג מלקנות רכבים יד שנייה

פורסם
בוקי, אז במקום פעם ב3 שנים, תחליף כל 4 שנים. ייצא לך שתי החלפות, הפסדת פחות או יותר סכום כסף זהה. נסעת ברכב חדש יותר, עם אחריות, בטיחותי יותר כנראה, מאובזר יותר, אולי חסכוני יותר.

בחישוב שלך החלפת את הרכב 4 פעמים ב10 שנים במקום 3 פעמים, ולא חישבת את הבלת"מים או את ההוצאות הנוספות שיתלוו לאחזקת רכב ישן.

אם החישוב שלך היה נכון, חברות הליסינג לא היו מרוויחות כלום מן הסתם, כי אתה בעצם נמצא ב'קניה משתלמת' לפי דעתך, אז איפה דופקים אותך?

פורסם
ברור שיש כאלה שרוצים להתחדש ואין בעיה עם זה אבל מה הכוונה ראש שקט? זאת אומרת הבחור קנה לפני שנתיים ונגמרה לו אחריות על גיר ומנוע עכשיו בגלל אחריות הוא מוכר את הרכב וקונה את אוטו רכב חדש מהחברה עם עוד שנתיים אחריות? זה קצת מוזר אבל הבנתי את הראש שלך.. לכל מקרה רכבים חדשים שהולכים איתם לבדיקה ורואים שהכל תקין אני לא חושב שיש מה לדאוג מלקנות רכבים יד שנייה

אם הבנתי אותך נכון, אתה שוקל לקנות את הרכב. כפי שאמרתה, אם הרכב יוצא תקין בבדיקות אין בעיה לקנות אותו. כלכלית זה עדיף על קנית רכב חדש.

אתה בטח מכיר את הבדיחה, ששאלו בן אדם למה הוא החליף רכב חדש בחדש, הוא אמר: התמלא לי המאפרה :)

פורסם

וזה שסיים לקרוא את ואללה וטמקא והכריז שנגמר האינטרנט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם הבנתי אותך נכון, אתה שוקל לקנות את הרכב. כפי שאמרתה, אם הרכב יוצא תקין בבדיקות אין בעיה לקנות אותו. כלכלית זה עדיף על קנית רכב חדש.

אתה בטח מכיר את הבדיחה, ששאלו בן אדם למה הוא החליף רכב חדש בחדש, הוא אמר: התמלא לי המאפרה :)

חח זה נחמד..

אני פשוט מעדיף לקנות רכב יד שנייה גם בגלל המחיר וגם שיקולים אישיים שאני לא צריך רכב חדש מהחברה.

לכל מקרה הוא פשוט אמר את זה אולי בגלל שהוא מחפש את האחריות ורוצה כל שנה שנתיים להשתדרג ברכב חדש מהחברה .

פורסם

להוציא כמה עשרות אלפי ש"ח כדי "לקנות" אחריות - זה בזבוז עצום, כאשר אפילו החלפת מנוע+תה"ל תעלה פחות, אם בכלל יזקק לתיקונים. משהו שנשמע לי די הזוי.

פורסם

הבעיה שברכבים של היום עם מנועי טורבו ותיבות דו מצמדיות, אתה לא יכול כמו במזדה 323, אם הולך מנוע/גיר, אז ב3-5 אש"ח לשים מנוע/גיר מפירוק, ולקבל עוד כמה שנים של שקט.

אם מתחילות תקלות ברכיבים עתירי טכנולוגיה, מדובר בסכומים אחרים לגמרי.

לכן אנשים מפחדים להחזיק רכבים מעבר לתקופת האחריות, מה שמשחק יופי יופי לידיים של היצרן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הבעיה שברכבים של היום עם מנועי טורבו ותיבות דו מצמדיות, אתה לא יכול כמו במזדה 323, אם הולך מנוע/גיר, אז ב3-5 אש"ח לשים מנוע/גיר מפירוק, ולקבל עוד כמה שנים של שקט.

אם מתחילות תקלות ברכיבים עתירי טכנולוגיה, מדובר בסכומים אחרים לגמרי.

לכן אנשים מפחדים להחזיק רכבים מעבר לתקופת האחריות, מה שמשחק יופי יופי לידיים של היצרן.

ואתה אומר שיש הרבה תקלות במכוניות ״עתירי טכנולוגיה״ לדעתך? כי אני שוקל לרכוש איביזה 2013-2014 ואמרו לי אוטו אמין הרבה אנשים מקורבים אליי שיש להם שנתונים כאלה של איביזה 3 דלתות ספורט כמובן 1.2 טורבו וגם 1.4 רגיל.

• תוכן חדש...