Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 -מצוקה קלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה קלה עם ה206 שלי.(שנת 2002 אוטומטית). בלי שום אזהרה מוקדמת היא פתאום, באמצע נסיעה, (שלמזלי עד היום זה בהתחלת התנועה ולא חשוב אם המנוע חם או קר) היא נכבית. פתאום. מיותר לציין שההגה נהיה כבד אין בלמים כמעט וכל העסק מסוכן טילים. האם מישהו מכיר את הבעיה? מה עושים? ניסיתי לשים תוספים שמנקים את המערכת, מתוך חשיבה שיש משהו סתום במערכת סרק (זכרונות מהקרבורטור. לא בטוח שזה נכון) וזה לא עזר. אני מפחד שזה עלול לתפוס אותי פעם במהירות של מעל 20 קמ"ש ואז זה יכול להיות מסוכן מאד.

אז אם מישהו מכיר את הבעיה נסו לעזור בעצה. במוסך אמרו לי ספקולציות בלבד לגבי הטיפול שלא ממש אהבתי לשמוע.

תודה מראש ויום מקסים

אלי:smile:

זה הכל בראש שלך....:wink:

פורסם
יש לי בעיה קלה עם ה206 שלי.(שנת 2002 אוטומטית). בלי שום אזהרה מוקדמת היא פתאום, באמצע נסיעה, (שלמזלי עד היום זה בהתחלת התנועה ולא חשוב אם המנוע חם או קר) היא נכבית. פתאום. מיותר לציין שההגה נהיה כבד אין בלמים כמעט וכל העסק מסוכן טילים. האם מישהו מכיר את הבעיה? מה עושים? ניסיתי לשים תוספים שמנקים את המערכת, מתוך חשיבה שיש משהו סתום במערכת סרק (זכרונות מהקרבורטור. לא בטוח שזה נכון) וזה לא עזר. אני מפחד שזה עלול לתפוס אותי פעם במהירות של מעל 20 קמ"ש ואז זה יכול להיות מסוכן מאד.

אז אם מישהו מכיר את הבעיה נסו לעזור בעצה. במוסך אמרו לי ספקולציות בלבד לגבי הטיפול שלא ממש אהבתי לשמוע.

תודה מראש ויום מקסים

אלי:smile:

הבעיה יכולה לקרות כתוצאה מ 2 דברים .

1. אימובלייזר שמותקן לא טוב וגורם לכיבוי הרכב .

2. תקלה במערכת המחשב של הרכב שניתן לתקן דיי בקלות במוסך מורשה.

מסוכן מאוד לנהוג ככה, אני ממליץ לך לקפוץ בהקדם האפשרי למוסך ולפסול את האפשרות השניה ראשונה, אם זו לא הבעיה, גש למי שהתקין לך את האימובילייזר והסר אותו לגמרי, אין בו צורך.

פורסם

אבל האימובילייזר הוא אורגינל מהחברה. לא? קניתי את הרכב מליסינג של יורופקאר וקיבלתי אותו עם אימובילייזר מותקן. אגב במוסך המורשה אומרים לי שישנה אפשרות שהמנוע הלך וצריך החלפה. זה לא נשמע הגיוני ונראה לי חשוד משהו שישר הולכים לאפשרות היקרה מאד. הם בכלל דיברו על לפרק את המנוע ולנקות אותו. אני לא יודע עכשיו מה לחשוב אבל אני בהחלט אבדוק את האפשרות השניה שהצעת .

תודה רבה

נשמע בקשר לזה אני בטוח:smile:

זה הכל בראש שלך....:wink:

פורסם
אבל האימובילייזר הוא אורגינל מהחברה. לא? קניתי את הרכב מליסינג של יורופקאר וקיבלתי אותו עם אימובילייזר מותקן. אגב במוסך המורשה אומרים לי שישנה אפשרות שהמנוע הלך וצריך החלפה. זה לא נשמע הגיוני ונראה לי חשוד משהו שישר הולכים לאפשרות היקרה מאד. הם בכלל דיברו על לפרק את המנוע ולנקות אותו. אני לא יודע עכשיו מה לחשוב אבל אני בהחלט אבדוק את האפשרות השניה שהצעת .

תודה רבה

נשמע בקשר לזה אני בטוח:smile:

למוסך שאמר לך "שהמנוע הלך" , אל תלך יותר ..

יותר הגיוני שיש תקלה במחשב , או במזרקים, או אחד החיישנים , או המובילייזר

גש למוסך מורשה (הדקל בהרצליה \ ליטל בת"א) לדיאגנוסטיקה.

פורסם

אני אמנם נוהג באאודי ישנה וללא הזרקה אבל נתקלתי בבעיה דומה,

יכול ליהיות שהיא נובעת מאותם הדברים (עם הסתיגויות מסוימות)

אצלי בגלל שאין מחשב ניהול וההזרקה מבוצעת ע"י הקרבורטור הבעיה נובעת בגלל ואקום דפוק (שמן הסתם לא יוצר ואקום) שיושב על המפלג ודואג לקידום הצתה, אבל אצלך ישנו מחשב ניהול והוא אחראי על העניין אז כדאי לבדוק את תקינותו.

פורסם

מכיר את הבעייה מקרוב, הייתה לנו רנו קליאו חדשה לגמרי שסבלה מבעייה זהה.

בד"כ מדובר בחיישני הצתה, או עדכון תוכנת מחשב, אני מייעץ לך לפנות למוסך אחר, מנוע לא "הולך"

סתם ככה, וגם אם מסתבר שהוא הלך תמיד עדיף לקבל חוות דעת שנייה במקרים כאלה.

בהצלחה

גיא.

פורסם

אולי המוסך התכוון למנוע צעדים?..

ניסיתי לשים תוספים שמנקים את המערכת

לא מבין מה ההגיון, שבכל בעייה שצצה רצים לשם תוסף במיכל. מאיפה השמועות האלו רצות???

אולי יצרני ומשווקי התוספים אחראים לתופעה הנ"ל.?.

ח'ברה,,, מספיק להוציא כסף על כוסות רוח, המנוע מקרטע, מזייף, כבה, לא סוחב, משתנק, משתעל, מניע קשה, עובד 'לא עגול'......תשקיעו את הכסף על אבחון במוסך.

• תוכן חדש...