Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מקווה שאני מפרסם את השאלה במקום הנכון בכלל. איזה ווקס עדיף, נוזלי או משחתי? יש הבדל גדול בניהם בכלל או ששניהם נותנים את אותה התפוקה בצורה שונה?

תודה

פורסם

ההבדל זה דרך המריחה והיישום של כל אחד מהם

.

משחה כפי שהיא "נמרחת" על הפח והפד. לדעתי היא גם נגמרת מהר יותר ולא חסכונית אבל לרוב זולה ופשוטה יותר.

יש ווקס קשה- יותר חסכוני בשימוש אבל בד"כ יותר יקרים.

לווקס משחה / ווקס קשה לוקח זמן להשאיר את האפקט הרצוי לכן משאירים אותו על הפח ל 5-15 דק' (לפי היצרן) ואז מנגבים עם מטלית מיקרופייבר מתאימה.

יש גם כמה סוגים של ווקס נוזלי שהם בעקרון הכי קלים ופשוטים לשימוש - רסס נגב ומשאירים הכי פחות סימנים - הכי קל למתחילים.

יש גם אוטמים / ווקסים שהם משחה נוזלית כגון מנזרנה PL או collinite 845 , קלים מאוד ליישום.

יוצא לי להשתמש כמעט בכולם מלבד המשחה, לא אוהב את אופן היישום ואת המהירות בהן הפחית של החומר נגמרת.

כולם אמורים לתת הגנה ודחיית מים וברק / עומק לצבע, כל חומר מתמחה בסגנון של היצרן שלו.

Opel Adam S 2017

פורסם

תגדיר הכי מעט השקעה?

יש תרסיסי ספריי או וקסים נוזלים שמחזיקים שבועיים במקרה הטוב, אז אמנם לקח לך נגיד 7דק לעבור על כל הרכב, זה שווה את העמידות?

ונגיד שיקח לך שעה לעבור על כל הרכב עם אוטם או ווקס משחה, והם יחזיקו לדוגמא חצי שנה, זה לא שווה את זה ?

זה עניין של העדפה אישית ותדירות השטיפות והטיפולים שאתה עושה.

אני באופן אישי עושה שילוב של 2 הדרכים, עם מוצרים שונים כמובן.

פורסם

מעט השקעה-מעט תוצאה!!!

אומנם הכל יחסי.

אני משתמש בספריי נוזלי עם עמידות וברק מאד גבוהה

כל שטיפה ואוטם פולימרי מאד מרוכז על רטוב גם בספריי

על אופליקטור ומריחה על רטוב פעם בחודשיים או שלושה

ורכב שלי כמו תצוגה,נכון משתמש עם שמפו מיוחד עם %

ווקס גבוהה מאותה חברה עם אקדח קצף בSNOW FOAM

כל פעם עוצרים אותי ושואלים,אם אני מוכר רכב !!!nanolex 917.jpgnanolex 912.jpgnanolex 916.jpgnanolex 963.jpgnanolex 966.jpgnanolex 758.jpgnanolex 763.jpg

פורסם

MZN מה שכתבת על תרסיסים הוא לא נכון, יש ספריי ווקס שמחזיקים חודשים לדוגמת אופטימום CAR WAX, וזה מנסיון כי עדיין יש לי את הספריי הנ"ל.

יש חברות שמחזיקות ליין של מוצרים נוזליים כמובן יותר יוקרתיים ומחזיקים יפה מאוד, כמדומני יאיר מעלי משתמש בכאלה

נ.ב אוטם במרקם משחה נוזלית כדוגמת קולינייט או מנזרנה הם מנסיוני היו הכי קלים ליישום (חוץ מהספריי כמובן).

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...