Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק, זה בדיוק מה שאני מנסה לברר בשרשור, אשמח לנימוקים.

דניאל, בדרך כלל לפני ברזל מוכרים גיר/מנוע. מה הגבול של "השתלמות כלכלית", בהשוואה לרכישה דגם מאובזר יותר?

אני לא יודע אם מוצעת כזאת במצב טוב למכירה.

ותודה רבה ליתר המשיבים.

זו שאלה טובה אבל תשובה חד משמעית אין, זה תלוי ב ECU שקיים באוטו. חלקם תומכים וחלקם לא, תשובה וודאית אפשר לקבל רק אחרי שמחברים PP 2000 ומנסים לשנות קונפיגורציה, צריך לשנות בכמה מקומות. אם לא ניתן לשנות קונפיגורציה, אז אין תמיכה.

מבחינת חומרה, צריך לרכוש ידית שליטה. יש שני דגמים, אחד עם מגביל מהירות השני לא. מגביל מהירות לא יעבוד בכל מקרה. את הידית מחברים לslot קיים מתחת לידית האיתות, צריך לחתוך חלק קטן בחיפוי פלסטיק סביב עבוד ההגה כדי שיהיה מקום לידית.

אם אין מתג על דוושת קלאץ' - לא יעבוד.

למיטב ידיעתי, כל הדגמים בעלי מצערת אלקטרונית תומכים. רק לא יודע בוודאות לגבי הגיר הידני.

חוץ מזה, הרכב יוצר ב2007, c5 מקבילות תומכות בבקרת שיוט דור II (מגביל מהירות), למה 307 מתוחת פנים לא תומכת?

את ההפעלה במחשב אני כבר מכיר.

פורסם

307 עם 2 כריות אויר ?

או שאתה מתבלבל עם 206 (מה גם ששם אני מאוד אתפלא אם קיים כזה דבר) או שאתה לא יודע לאתר את כל כריות האויר ברכב. 2 מקדימה (הגה ונוסע) ו-2 בצדדים (דופן מושב הנהג ודופן מושב הנוסע) זה מאסט.

למיטב ידיעתי וממה שנתקלתי עד היום - למעט מסחריות מהמודלים האלו (ברלינגו\פרטנר) - כל הפרטיות הגיעו לפחות עם 4 כריות אויר, ואני מדבר גם על מודלים ארכאיים מתחילת שנות ה 2000 כמו ה 306 המתוחה והקסארה.

בדוק את עצמך ו/או צלם במידת הצורך ותעלה לפורום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם 206 משנת 2008 שעברה תאונה (פגיעה בכנף ללא פתיחת כריות) וגם 307 משנת 2007 עם שתי כריות בלבד.

הכסאות ללא כיסויים, הפנלים מקוריים ובאליפסה שבדרך כלל מצויין srs-air bag יש עיגול ריק. עוד לא פרקתי, כאמור.

בשתיהן ברשיון מצויין 2 כריות. אולי בהמשך אשלח מספר שלדה.

• תוכן חדש...