Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסיעת מבחן עשית?

לא, היא לא מעניינת אותי מספיק כדי שאכחד עליה שעתיים מזמני.

מה שכן, ראיתי אחת עושה דברים יפים מאד בידי נהג מיומן ונהניתי מהמפגן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה גורם לך להרגיש לא נוח?

אם שאלת אותי, אז זאת הקביעה האבסולטית שבהכרח הבחירה הנכונה היא ה595 וכל השאר הן פשרות כאלו ואחרות.

למרות שבהחלט מאוד ייתכן ומישהו יבחר במקום ה595 נניח gti ולא יעשה זאת מטעמי מחיר אלא כי הוא חושב שהיא רכב טוב יותר.

פורסם

אתה שוב נכנס לפינה הזאת, ולא יוצא ממנה. מניין לך שמי שבוחר באבארט חושב שהיא הרכב הטוב ביותר? או טוב יותר מרכב אחר? הם מתרכזים במה שטוב עבורם, לא במה שטוב אבסולוטית. זה לא מעניין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
דוד - חוויה זה לא רק נהיגה. נהיגה נתפסת שונה אצל כל אחד ואחד. מערך הפשרות של כל אחד ואחד שונה. להמשיך?

נכון, אבל בינתיים התנהל פה דיון על נהיגה ומחיר, גם צויין שמסתכלים עליך בכביש.

לא העלו פה זכרונות נוסטלגים או חוויות מטיפולים בתקלות, או וואטאבר.

אחדד את שאלתי, למרות שכבר נענתה.

"האם חווית הנהיגה במיאטה משעממת את מר נהג מתחיל"

זה לא שטענתי שהמיאטה הרבה יותר טובה מהאבארת', אין לי מושג כי לא נהגתי באבארת' אבל גם לי בראש יש את המחשבות שלי על ה 500 הקטנה, אבל לא אומר שהיא משעממת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
איך זה מפריך את הקביעה שלו שמחירן זהה?

פשוט: היא במקרה עולה כמוהן (כפי שבמקרה מיני JCW עולה פה כמו גולף GTI). למה זה משנה? אולי כי למשל, תוספות במיני עולות יותר (הכל מטעמי שיווק וקהל יעד)? אי אפשר להשוות תפוחים לאגסים.

לעניינו, הנקודה היא שכמו שהיא עלתה כמותן, היא יכולה הייתה לעלות יותר מהן (או פחות מהן, לצורך העניין), כפי המתרחש באי המפגר ההוא בחצי הכדור הדרומי.

:idea:
פורסם
"האם חווית הנהיגה במיאטה משעממת את מר נהג מתחיל"

בהכירי את נהג מתחיל אעז ואטען שחויית הנהיגה במיאטה אינה העיקר, מה גם שמסיבות פרקטיות לדעתי הוא לא ישקול אותה גם אם היא נוסעת מינימום כמו שקודה פאביה שפורט.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
פשוט: היא במקרה עולה כמוהן (כפי שבמקרה מיני JCW עולה פה כמו גולף GTI). למה זה משנה? אולי כי למשל, תוספות במיני עולות יותר (הכל מטעמי שיווק וקהל יעד)? אי אפשר להשוות תפוחים לאגסים.

לעניינו, הנקודה היא שכמו שהיא עלתה כמותן, היא יכולה הייתה לעלות יותר מהן (או פחות מהן, לצורך העניין), כפי המתרחש באי המפגר ההוא בחצי הכדור הדרומי.

אתה מתפזר.

נקמיצ'י רשם, בהסתמך על הנכתב ב-Pistonheads, שהמחירים אצלם אכן זהים בין כמה רכבים.

אתה טוען שלא כך הדבר, בגלל שחלקן סופר-מיני וחלקן מיני.

שוב אני לא מבין.

פורסם

נקמיצ'י איפה אמרתי "נכון" שאינו שלי לגבי בחירה כזו או אחרת? אם מישהו חושב שהפזו טובה יותר עבורו אז תפאדל, שיקנה.

דוד, מה לא ברור בתשובה שלי? המיאטה לא מעניינת אותי. לא המראה שלה, לא המותג, לא מה שהיא גורמת לי להרגיש כשאני מסתכל עליה (כלום), אז מה אכפת לי איך היא נוסעת? היא נוסעת נפלא בסיבובים, ברצינות, אז מה? בגבוהות היא תמות היכן שאני מתחיל לחיות, הצליל שלה כמו מכונת תפירה והיא משעממת אותי נשמה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
** חוסר טעם אתה מתכוון.

למה אתה חושב שכתבתי משהו הפוך ממה שהתכוונתי?

Winston S. Churchill -

פורסם

למה דמיונית? אם כבר, דווקא נהג מתחיל, בעולם האמיתי, puts his money where his mouth is.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דוד, מה לא ברור בתשובה שלי? המיאטה לא מעניינת אותי. לא המראה שלה, לא המותג, לא מה שהיא גורמת לי להרגיש כשאני מסתכל עליה (כלום), אז מה אכפת לי איך היא נוסעת? היא נוסעת נפלא בסיבובים, ברצינות, אז מה? בגבוהות היא תמות היכן שאני מתחיל לחיות, הצליל שלה כמו מכונת תפירה והיא משעממת אותי נשמה.

הגבתי לרומן, וגם רשמתי שכבר קיבלתי תשובה ממך. לא באתי להגן על רכב, לא טוב לך אל תקנה, טוב לך תקנה. אין לי מניות לא בסמלת ולא בדלק.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
אתה מתפזר.

נקמיצ'י רשם, בהסתמך על הנכתב ב-Pistonheads, שהמחירים אצלם אכן זהים בין כמה רכבים.

אתה טוען שלא כך הדבר, בגלל שחלקן סופר-מיני וחלקן מיני.

שוב אני לא מבין.

להיפך, אני מתמקד: הכוונה היא שזה שאבארט 500 עולה כמו פולו GTI נניח, לא מבטיח שהדבר יישמר בשווקים אחרים כי הוא מקרי - מקרי ממש כמו שחמש מנות פלאפל בארץ עולות כמו ארוחה עסקית במסעדה טובה (בשבדיה למשל, פלאפל עולה הרבה יותר מפה).

:idea:

• תוכן חדש...