Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר s5

התמונות היו על זיכרון המכשיר

התמונות לא נמצאות בסל המחזור.

איך ניתן לשחזר?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

מחקת אותם בטעות או שהם נעלמו מהזיכרון מעצמם ?

אם זו האפשרות השניה אתה בצרות, אחד החסרונות של זיכרונות הפלאש שברגע שיש בהם כשל פיזי, כמעט בלתי אפשרי לשחזר את המידע, בניגוד למדיה מגנטית ששם עוד יש הרבה מה לעשות.

תנסה לבדוק אם מערכת הקבצים על הזיכרון תקינה, לעיתים נוצרים מצבים של בלאגן בקישורים לקבצים ואז יש תוכנות שיודעות לסדר מחדש את הקישורים כמעט בלי לאבד מידע.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

קרה לי לפני כמה חודשים. בהיסח דעת מחקתי אלבום במקום תמונה בודדת. קיללתי את עצמי כי היו שם כמה תמונות של אבא ז״ל.

עשיתי בדיוק מה שכתוב פה ואכן הצלחתי לשחזר את הרוב המכריע: https://www.androidpit.com/how-to-recover-deleted-photos-on-android

אלא שאתה נדרש לעשות את זה מיידית, ובמקרה שלך אני לא יודע כמה זמן עבר מאז המחיקה, כפי שהם מסבירים:

First of all: turn off Wi-Fi and data connections on your phone. The reason to do this is that when data is deleted, whether photos, music or documents, it is not actually deleted until something has been written over it in the device's memory.

שזה ההסבר למה שמארטינז כתב. אם כבר נכתב מידע לזיכרון על גבי התמונות מחוקות, אתה תראה אותן משוחזרות עם פסים אפורים עליהן או בכלל כאימאג׳ אפור. אני עשיתי מיידית, ולכן לא היו לי הרבה תמונות פגומות. ואיך לא, דווקא תמונות של אבא היו ביניהן... חוק מרפי. בסוף מצאתי אותן במקום אחר, וכמובן שמאז אני מגבה הכל לענן/ידנית למחשב.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

התכנה הזו שיחזרה לי את המכשיר להגדרות יצרן ומחקה הכל ואז הציגה שלא נמצאו תמונות.

היה גיבוי לענן שמשום מה פסק לפני כמה חודשים

פורסם (נערך)

רשום שזה for rooted devices

וזה מה שקרה להבנתי (בדיעבד) עם התכנה הקודמת שהמליצו.

המכשיר ללא רוט והתכנה מחקה לי את כל המכשיר

דיברו על זה שהסיכוי לשחזור הוא נמוך אם נרשם מידע על הזיכרון לאחק המחיקה.

עכשיו אני בטוח שנרשם הרבה כי המכשיר פורמט והגיבוי שחזר הכל (חוץ מהתמונות שלא גובו)

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

• תוכן חדש...