Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה לשפר את צליל הפליטה והמנוע. הצליל שכרגע הרכב משמיע בכל לחיצה עושה חשק לעצור, לשים P ולעבור לאוטובוס, כמו בלנדר משומש מ2002. הרכב סטנדרטי, אטמוספרי, כל הוצאה כספית על צנרת, קאט באק וכל התוספות האלו תהיה די מיותרת. אני מעדיף פתרון טוב וזול כמה שאפשר. עם זאת אני לא מעוניין בתוספות שיעשו רעש מוגזם, לא נעים ותחושה של באקה אל-גרבייה :wink:

תודה לעוזרים!

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

אתה רוצה לשפר את צליל הפליטה אבל לא רוצה להשקיע בצנרת וקאטבק? אז איך אתה רוצה לשפר אותה בדיוק?

הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה להחליף לפילטר פתוח שיתן לך צליל יניקה מורגש יותר. זה הכל.

פורסם

את פותח את 2 הברגים שמחברים את האגזוז לצנרת, שם דיסקית (או 2 או 3, יותר דיסקיות = יותר רעש) וסוגר. בוווום! יש לך סאונד של EVO.

עשיתי את זה פעם על B4 והרכב נשמע אדיר. לא עלה לי שקל ואפשר תמיד להחזיר חזרה בפחות מ10 דקות.

בהצלחה.

show046.jpg

E46 330CI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...