Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Webbing Spot - מה זה? איך עובד? היכן להזמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קח אתך מכשיר סלולרי נוסף עם יכולת personal hotspot וקנה סים prepaid מקומי עם חבילת גלישה. המחיר תלוי במדינה, בחברה ובתוכנית, אבל מחר סביר הוא 5-20 אירו.

אפשר להשתמש בחריץ השני של מכשיר dual sim (ואז להגדיר לגלישה את הסים המקומי), אבל תביא בחשבון קיצור חיי הסוללה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
קח אתך מכשיר סלולרי נוסף עם יכולת personal hotspot וקנה סים prepaid מקומי עם חבילת גלישה. המחיר תלוי במדינה, בחברה ובתוכנית, אבל מחר סביר הוא 5-20 אירו.

אפשר להשתמש בחריץ השני של מכשיר dual sim (ואז להגדיר לגלישה את הסים המקומי), אבל תביא בחשבון קיצור חיי הסוללה.

האם מה שאתה מציע לי כאן הוא הוא ה- webbing או שמה שאתה בעצם אומר לי זה לעזוב את ה- webbing וללכת בכיוון הפתרון הזה והזה?

אני פשוט לא מבין בזה.

איך עובד בכלל ה- webbing?

אני בעצם מחפש פתרון לאזורים בהם אין קליטת wi-fi עבור יישומי נייד.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם (נערך)

אני אומר עזוב את ה-webbing. הפתרון שהצעתי הוא הפשוט ביותר וקרוב לודאי הזול ביותר, אם כי זה תלוי במדינה, בחברה ובתכנית הספציפית. לדוגמא בפינלנד זה זול מאד, בצרפת ובאנגליה יותר יקר - צריך לבדוק פרטנית לכל יעד.

מבחינת טלפון - כל מכשיר אנדרואיד בסיסי יעשה את העבודה, עדיפות למכשיר עם יכולת LTE. לי יש בבית אוסף של מכשירים שהוחלפו אבל עדיין שמישים ולכל מנסיעה לחו"ל אני לוקח אחד כזה. בנסיעות האחרונות השתמשתי במכשיר שקניתי ב-100 אירו כאשר המכשיר של אשתי התקלקל בחו"ל. מדובר במכשיר גנרי של 1/8 ג"ב ומעבד MTK לא מזוהה, אבל עם יכולת LTE.

יתכון גדול של טלפון על פני MiFi הוא האפשרות להשתמש בואטסאפ - כולל לשיחות. זו הדרך המועדפת עלי לשמירת קשר עם המשפחה בארץ, למרות שבסקיפ שומעים יותר טוב הנוחות של הואטסאפ שפתוח כל הזמן הופכת אותו לעדיף.

כמובן שבמהלך השנים צברתי אוסף של כרטיסי SIM שכבר אינם בשימוש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...