Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הצמיג נדפק כתוצאה ממכה, אמור להיות גומי שחור שנמרח על החישוק בהיקפו.

אם אין אז אחד מהשניים, או שהמכה היתה לפני המסירה (עליה על הגרר או ירידה ממנו או בבונדד) ומישהו חרוץ ניקה את החישוק, או שזה פגם בצמיג.

אבל כמו שאתה כותב את זה, לדעתי הבעיה של הצמיג היא הבעיה הכי פחות בעייתית כאן...

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון, התקשר אלי הנציג ממוסך סגול בכרמיאל, אליו פניתי לראשונה, אמר לי לא לדאוג והוא מטפל בהכול ואמר כי צמיג יגיע אליו תוך כמה ימים. כששאלתי אותו לגבי המחיר של הצמיג הוא אמר לי "אל תדאג"..

הייתי כול כך שמח, שיש נקודת מפנה! אבל ברגעים שאני רושם כאן בפורום, הוא שוב התקשר ואמר שהצמיג יהיה מחר מחרתיים ועלותו תהיה 1400ש"ח.

20160207_152300.jpg20160207_152715.jpg20160207_152821.jpg20160207_160903.jpg

פורסם
עדכון, התקשר אלי הנציג ממוסך סגול בכרמיאל, אליו פניתי לראשונה, אמר לי לא לדאוג והוא מטפל בהכול ואמר כי צמיג יגיע אליו תוך כמה ימים. כששאלתי אותו לגבי המחיר של הצמיג הוא אמר לי "אל תדאג"..

הייתי כול כך שמח, שיש נקודת מפנה! אבל ברגעים שאני רושם כאן בפורום, הוא שוב התקשר ואמר שהצמיג יהיה מחר מחרתיים ועלותו תהיה 1400ש"ח.

[ATTACH=CONFIG]450944[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]450945[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]450946[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]450947[/ATTACH]

העיקר לא לדאוג...

פורסם

אני עדיין לא מבין למה אתה מתעקש לקנות מהמוסך.

אם היבואן השיג את הצמיג זאת אומרת שהוא קיים במלאי בארץ.

היות וצ'מפיון לא מחזיקים צמיגים במלאי שלהם, כנראה שאם תפנה ליבואן DUNLOP תוכל לקנות אותו מהם במחיר השוק.

לפחות שווה לנסות, ועוד לא מאוחר מדי.

פורסם

אותי הרג "היבואן" הזה כאשר דיבר בשיחת ועידה עם צ'מפיון ישר התחיל במתקפה "אתה דפקת את הצמיג" עוד לפני שהוא נבדק בפנצ'ריה. באותו הרגע התחלתי לצעוק, כי לצערי רק ככה זה עובד פה. אחרי צעקות הוא התחיל לעזור לי.

צעקת על נציג? איך העזת? עוד מעט מקהלת הנציגים תגיע לכאן תבטל את כל טענותיך ותעשה לך ניתוח פסיכיאטרי עמוק.

הכל נכתב כמובן בציניות.

אני לא מבין בצמיגים, אבל השירות שקיבלת בשלב המסירה לא נשמע תקין בכלל. אני מקווה שהעניין עם הצמיג יסודר לשביעות רצונך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
הצמיג חטף מכה.

מסומן.[ATTACH=CONFIG]450953[/ATTACH]

מה שסימנת זה הסימן שנשאר לאחר שהורידו את הצמיג מהג'אנט.

לא היה שום סימן לפני כן.

חברים אם הייתי דופק את הצמיג הייתי מודה בזה!

אני כבר עברתי את שלב ההוכחות. מה שהבנתי שאין לי מול מי להתווכח.

אני בשלשב של להיות מזועזע מהמחיר "שדפקו" לי.

הצמיג שהם מביאים הינו מצ'מפיון ולא מהיבואן, הם היו יכולים ללכת לקראתי ולהוריד חצי מהמחיר.

פורסם

כי היבואן צריך לאפשר רכישה של צמיג מתאים, במחיר הוגן, כי יש חשיבות לזה ששני הצמיגים על אותו הסרן יהיו מאותו דגם בדיוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בגדול ניתן לבדוק את הצמיג ולראות אם הוא קיבל מכה או לא.

צמיג שקיבל מכה הסיבים יתעותו כנגד המכה מלפנים וזאת מניסיון שלי , כך שאם רוצים זאת לא בעיה לגלות את הסיבה לבליטה, השאלה היא אם רוצים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני קניתי השבוע 4 צמיגים חדשים של דנלופ מידה 235/55/18 מאנטון ביפו במחיר של 600 ₪ לצמיג. נראה לי כי פשוט חוגגים עליך.

פורסם
בגדול ניתן לבדוק את הצמיג ולראות אם הוא קיבל מכה או לא.

צמיג שקיבל מכה הסיבים יתעותו כנגד המכה מלפנים וזאת מניסיון שלי , כך שאם רוצים זאת לא בעיה לגלות את הסיבה לבליטה, השאלה היא אם רוצים.

זאת התמונה של הסדק מבפנים, אומר לך משהו?

20160207_152715.jpg

פורסם

איזו בושה של יבואן.

במחיר שדפקו לך, אפשר לקנות רבעיית צמיגים לא רעה.פשוט מרתיח.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

• תוכן חדש...