Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הטיול המוצלח לגודווד, בשנה שעברה, התיאבון שלי גדל- השנה אני מתכנן לבקר במירוץ "24 השעות של לה- מאן" המהולל ואחריו, ביקור נוסף בפסטיבל גודווד ('נופל' על שני סופ"שים רצופים ביוני; הזמנתי וקיבלתי כרטיסים לגודווד כבר לפני 3 חודשים). מירוץ ה-24 הוא חגיגה ענקית וכמיטב המסורת האירופאית הימים שלפני המירוץ (המירוץ בשבת-ראשון) הם פסטיבל בעיירה המארחת, לה- מאן, במהלכם ניתן לצפות במכוניות ובנהגים המשתתפים עוברים את הבדיקות הטכניות במרכז העיירה ומשתתפים בתהלוכת הנהגים המסורתית. במסלול עצמו ניתן לשוטט בפיט-ליין (כלול בכרטיס הכניסה הבסיסי, 75 יורו לכל השבוע), לבקר ביריד שמתקיים במקום ו\או לשמוע את ההופעות החיות שמתקיימות בסמוך למסלול.

כצפוי, כל המלונות בעיירה- ויש לא מעט- מוזמנים זמן רב מראש (תנסו חיפוש בבוקינג לשבוע המירוץ 12.6-20.6)

מישהו טייל באיזור עמק הלואר ונהר הסארת' ויכול להמליץ על מקומות לינה באיזור?

מחיפוש מעמיק בשבוע-שבועיים האחרונים יש לי הרגשה שזה יהיה סעיף ההוצאות העיקרי בטיול הארוך הזה (שבועיים-שבועיים וחצי) ובליית ברירה נלון באיזה טירה מהאגדות במחיר מהאגדות.

למישהו יצא לבקר במסלול? למישהו יצא לצפות במירוץ?

כל המלצה והכוונה תתקבל בברכה.

בנוסף, אני חושב לעשות קורס פורמולה רנו\ פורד\ אופל\ 3 בזמן הטיול בצרפת.

ידוע לי על 2 חברות שמציאות קורסים כאלה בדרום המדינה, במסלול קטן בריביירה הצרפתית ( חברה אחת וחברה שניה).

למישהו יש נסיון עם מי מהן?

מישהו התנסה בדברים דומים עם חברות אחרות?

חשבתי לעשות את הקורס בבריטניה, באנגלית צחה, אבל מועדי הקורס קצת פחות מתאימים שם.

תודה רבה מראש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...