Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מסכים בכלל, הייסנס יצרנית מסכים מס 4 בעולם כבר כמה שנים, זה ממש לא מסימו, יש להם סדרות סופר איכותיות כמו K700/K720 ו XT910, אתה מוזמן לעיין ב owners thread ב avforums

פיקסלים שרופים ופאנלים דפוקים יש גם לסמסונג ול LG

אגב את האחריות להייסנס נותנים רטפון - אותה חברה שנתנה אחריות לסמסונג במשך מספר שנים לפני שהם עברו לאלקטרוניקס פרו

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברה לא לריב אני הצעתי לו טלוויזה מאמזון גרמניה שימו לב.

לא יודע אם אתם יודעים הייסנס קנו את מפעל הפנאלים של שראפ מקסיקו.

חברה שמעסיקה כ 80000 אלף עובדים.

פורסם

בנוסף יצרן הפאנלים משאיר לעצמו את הפאנלים הכי איכותיים, להבדיל מיצרני מדבקה שקונים את הפאנלים הפכות איכותיים ונימכרים במחירים זולים יותר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גם אנחנו נפטרנו בשעה טובה מה"מאסימו", ומהשירות המחפיר של "ב.ט.י.", מהתוצאה אנחנו מרוצים: זיכוי מלא במחסני חשמל.

לאור לבטים על טלוויזיה לא סמארט של LG, הלכנו שוב על מותג סיני, אבל עם שירות של ניופאן: HAIER סמארט עם עידן+ (לא קולטים אצלנו). אנדרואיד 4.4.4 אמיתי (לא כמו במאסימו) מסך משביע רצון, 43", 2400 ש"ח.

בנתיים מרוצים, מקווים שימשך כך.

פורסם

יש למישהו עוד רעיון, לפני יום פינוי הפסולת החריגה ביום שלישי?

קרה לי בדיוק אותו הדבר עם LG LED 48 והיא רק בת שנתיים. יש לוגו לחצי שניה ואז המסך שחור והשאר עובד.

בדקתי קבלים שאמורים לתת את הבעיה הזאת והם שלמים ולא מנופחים.

לקחתי אותה לטכנאי והוא אמר שהתופעה מאוד מוכרת והבעיה היא אחד (או יותר לדים) שנותנים את הBACKLIGHT. הם מגיעים במעין סטריפים כאלה שאפשר להחליף. במקרה שלי היו 3 לדים שהלכו לעולמם ובגלל שהם מחוברים בטור אז כל המעגל נקטע ויש חושך מוחלט.

ההחלפה של הסטריפים האלה עלתה לי 630 ש"ח.

אגב LG שחשבתי שאני משלם על מותג, כשפתחתי את המכסה האחורי היתה מדבקה גדולה על הפאנל MADE IN CHINA.

E46 330CI

פורסם (נערך)

הכל מוצר בסין, אל דאגה.

נ.ב- אני זוכר שבעבר לגבי טלויזיות סמסונג היה קטע שבסדרות הזולות/ביניים היה אפשר ליראות לפי הסריאל איזה פאנל מקבלים, אחוז קטן היה של סמסונג והיה הכי איכותי וכל השאר של עוד 2 חברות אחרות עם איכות שונה.

אז גם מותג לא מבטיח לנו שאנחנו אכן מקבלים את התוצרת שלו- הכל ביזנס .

נ.ב 2: האם למישהו יש מידע לגבי אורך החיים של טלויזייות הLCD המשווה בין הפלורסאנט לLED?

ידוע שלדים זולים הם ממש בעייתיים בנוגע לאורך חיים אז אך זה מיתבטא בטלויזיות הזולות מול פעם?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
רק אוסיף שחברתי (וגם אני) בצענו קנייה אימפולסיבית של טלוויזיה מהדגם הזה (קטנה יותר) במחסני חשמל, וכבר שבועות רבים אוכלים מרורים מ"לא נותן השירות" ב.ט.י. יש לנו הקלטות שיחה מזעזעות ברמות.

לא פנינו עדיין לקבל את תגובת מחסני חשמל. מקווה שהסאגה הזאת תסתיים בתוך שבוע כמובטח.

בעבר עבדתי עם ב.ט.י. אבל במסכי טושיבה ו-LG, כלומר יבוא מקביל. כלקוח עסקי לא הייתי מקבל שירות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אגב LG שחשבתי שאני משלם על מותג, כשפתחתי את המכסה האחורי היתה מדבקה גדולה על הפאנל MADE IN CHINA.

LG שמגיעות בייבוא רשמי (קבוצת ח.י.) מיוצרות בקוריאה, אני משער שרכשת בייבוא מקביל?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, לאחר סיום השבעה (סתם, :-P לא היה זמן להתעסק בזה), הגיע זמן לאמץ את המחליפה.

לאור השיעור הלא-זול לגבי תוצרת PRC, המועמדות הן רק טלוויזיות ממותגות, רצוי מאד בתקציב של פחות מ-3K ש'. בשביל משהו ממש שווה, אפשר כמובן לחרוג קצת.

לא צריכה להיות חכמה (יש TV BOX) לא צריכה לתת סאונד מרשים (יש סאונד בר חביב של סמסונג שדיסקו פיתה אותי לרכוש בשרשור שלו בנושא)

כן חייבת לעבוד יותר משנה וחצי. זו בעצם הדרישה המרכזית.

ראיתי סמסונג כזו. קודם כל, לגבי אלו שביבוא מקביל - מעבר לכך שמגיעות עם אחריות לשנה מאיזה קובי טיוי, נראה שהן לא אותו מסך בכלל. (שפות OSD סינית ואנגלית בלבד ביבוא מקביל, לעומת מבחר שפות ביבוא של סאני, למשל). אני מניח שלא כדאי להתקמץ על ה-400 שקל הפרש, נכון? (העברית בתפריטים, כשלעצמה, זה עניין זניח)

גם הLG הזו מצאה חן בעיני, למרות האינצ' החסר (בלי בדיחות פאליות :-P). יבואן רשמי, בלי חוכמות. ואני נשאר עם עודף משלושת'לפים.

הפונקציה של טיונר עידן מובנה+אפשרות להקלטה לכונן נייד מגניבה אותי משום מה, למרות שהסיכויים שאשתמש בה שווים לסיכויים שהמסימו תקום לתחייה מערמת הגזם בקצה השכונה...

מה אתם אומרים? יש הצעות טובות יותר בתקציב הצנוע (עדיפות לסחורה קוריאנית)?

מה, לשקול פיליפס?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

שים לב, שה-LG הזו היא איזשהו שיקוץ (קומבינה ישראלית?). תתקשה למצוא את דגם 510 בעולם. ממליץ להוסיף כמה שקלים (אם בכלל) בשביל ה-540. אני קניתי לפני כמה חודשים את ה-540 ב-3K ש"ח בדיוק. גם אותה אפשר היה לקחת מיבוא מקביל, אבל העדפתי להוסיף קצת בשביל שהאחריות תהיה שלוש שנים ולא שנה (השפות, והסרת הספקות לגבי המסך הם בונוס).

מחוברת אצלי למיני מחשב ומדי פעם משתמש גם בעידן+.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

תודה אלכס. בדיוק דברים כאלה ציפיתי לשמוע. (שאני לא קונה איזשהוא דגם דפוק שמייצרים ספיישל עבור הנייטיבס במזה"ת :-P). ועוד כשאין הבדל במחיר, אז בכלל...

אני חושב שמצאתי את מה שאתה מדבר עליו.

עוד תובנות, מישהו?

פורסם

וואלה, הרגת אותי עכשיו. לרדת עוד אינצ' (2 סה"כ, מתחת למסימו ימ"ש, שגם היא היתה קצת קטנה לי) כדי לקנות סוני? התלבטות.

רק מה זה אומר "עודפים"? זה לא טלוויזיה שעבדה איפהשהוא? חדש לגמרי?

פורסם
וואלה, הרגת אותי עכשיו. לרדת עוד אינצ' (2 סה"כ, מתחת למסימו ימ"ש, שגם היא היתה קצת קטנה לי) כדי לקנות סוני? התלבטות.

רק מה זה אומר "עודפים"? זה לא טלוויזיה שעבדה איפהשהוא? חדש לגמרי?

יש להם כל מיני טלויזיות - חלק תצוגה ודברים כאלה - יש מציאות מעולות

הכי טוב להיות שם ולראות את תאריך היצור שמוטבע מאחור ולדעת בת כמה היא

והם נותנים אחריות מלאה לכל הטלויזיות כאילו היא רגילה.

אבל אי אפשר להשוות סוני לטלויזיה סינית, כולל היסנס

תנסה למצוא ua50j5500, טלויזיה לא רעה בכלל

קובי, הטלויזיה מאמזון לא כוללת מסים בישראל

גם עם 30% מס זה זול (לצערי זו שהיתה במבצע נמכרה :( וכעת יש כאלה ממחיר 900 ומעלה)

קובי

:-)

• תוכן חדש...