Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מייבש כביסה למשפחה קטנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שנולד הילד נהיו עוד ערמות של כביסה והגענו (האישה הגיעה) למסקנה שצריך מייבש כביסה.

מכונת הכביסה שלנו היא 7 ק"ג, בעלת פתח קדמי-ולכן המייבש צריך להיות עם אותו פתח ורצוי עם אותה קיבולת.

התקציב שלנו למייבש הוא יחסית נמוך, 1500-1800 ש"ח.

המייבש יהיה מעל מכונת הכביסה (אשים מדף סנדביץ' אם צריך).

הדירה שכורה, ויש צינור ליד מכונת הכביסה שכנראה מיועד למייבש-צינור שיוצא החוצה (סתמתי אותו עם עיתונים כדי שלא יכנס אבק או רוח כשעברנו לדירה).

אני מחפש המלצה למייבש אמין וזול, עם צריכת חשמל מינימלית במידת האפשר.

המייבש יהיה מחובר עם מכונת הכביסה באמצעות מפצל למגן ברקים ולשקע חשמל, ויעבוד בנפרד מהמכונה ולא בו זמנית.

בנוסף, האם מישהו יודע מה העלות המשוערת של חשבון החשמל למייבש+מכונת כביסה?

תודה,

מתן.

פורסם

אם יך פתח פליטה זה מפשט את העניין. אתה צריך מייבש עם צינור פליטה. הם זולים ואמינים יותר.

בתקציב הזה תחפש אחד עם אחריות הכי ארוכה וחיישני לחות כדי לחסוך בעלויות. כולם אותו דבר.

אצלי כרגע קונסטרוקטה. לפני זה היה אריסטון שהלך תוך שנה. לפניו היה איזה מוצר מדבקה סיני בלי כלום שעבד 10 שנים.

אבל היה זוללן.

פורסם

סה"כ מייבש הוא מוצר פשוט מאוד, שאין בו איזה דברים מיוחדים ומשוכללים.

אני אישית מעדיף את אלה בלי כל החיישנים, שנוטים להתקלקל. אצלי בבית יש מייבש

פשוט של קינג(לדעתי מוצר מדבקה), שעובד כבר 12 שנה. לפני 3 שנים התפגר לו

המנוע. הוחלף ע"י הביטוח מוצרי חשמל שיש לי במסגרת ביטוח דירה, אבל בדקתי בזמנו

וזה היה משהו כמו 350 שקל למנוע משופץ, וגם אם לא, אני מניח ש 9 שנים יספיקו לך ;-)

פורסם

קניתי לפני כמה ימים את זה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796263

הוא 6 ק"ג ולא 7. במחיר שלו, שנת אחריות הספיקה לי.

היה חשוב לי זמן אספקה ולכן שילמתי יותר, ורכשתי מה"קונטיינר". קניתי ברביעי ובראשון בערב (אתמול) המכשיר היה אצלי. תרים להם טלפון ותתייעץ איתם.

פורסם

קינג אינו מוצר מדבקה - זה חלק מאלקטרולוקס, כמו גם AEG.

מיבש הוא מוצר פשוט שאין בעיה שיחזיק 10-15 שנה. כמובן צריך טיפה מזל, שלא יהיה לימון.

לגבי פתח הארובה - צריך לכסות אותו בצס החיצוני עם תריס (שנפתח על ידי זרם האויר מהמיבש), אחרת מיח יחדרו מבחוץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יאללה באתם לי בזמן.

גם לי הלך המייבש התוף לא מסתובב נראה לי הלך מנוע למרות שהמפוח עובד. לא נראה לי כמו רצועה התוף לא מסתובב בחופשיות קצת נוקשה .

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ,

אצלנו מדובר במייבש שצריך להיות ללא צינור פליטה, אלא קונדנסור.

יש לי מכונה של 8 ק"ג. אז אני מניח שרצוי שהמייבש יהיה בעל קיבולת דומה?

ראיתי מוצרים שונים, התמקדתי בקונצרן BSH. ניתנת עליהם אחריות של 5 שנים בתוספת של 99 ש"ח.

כולם עם צריכת אנרגיה C ורשום שהם צורכים 5.7 קוט"ש. מחירם נע סביב ה2,500 ש"ח.

כאשר ישנו מייבש של 9 ק"ג שקיבל את הציון A וצורך 2.24 קוט"ש. ומחירו 4,200 ש"ח.

את המייבש נצטרך רק לתקופת החורף הגשומה מתי שלא ניתן לתלות כביסה בחוץ כלל.

האם יש טעם להעדיף את המייבש החסכונית יותר שגם עולה משמעותית יותר.

פורסם

ההפרש במחיר כ-1700 ש"ח.

ההפרש בצריכת החשמל כ-3.5 קוט"ש למחזור

מחיר קוט"ש כ-0.53 ש"ח.

כלומר עליך לחסוך 3200 קוט"ש על מנת להדביק את הפער - כ-1000 מחזורי כביסה, בהנחה של מכונה ביום זה כ-3 שנים.

איפה הקאצ':

1. אתה לא יודע כמה מחזורי כביסה לעשה באמת.

2. אתה חושב שתשתמש במיבש כ-4-6 חודשים בשנה - זה הופך את הזמן ל-6-9 שנים (לדעתי מהר מאד תתפנקו ותפסיקו לתלות כביסה, אבל זה סיפור נפרד).

3. מחיר הקוט"ש עשוי להשתנות, וככל שיעלה מספר המחזורים הנדרשים כדי לצמצם את הפער קטן.

4. הצריכה המפורסמת על ידי היצרן היא לאיזה מחזור ייבוש סטנדרטי. אתה אף פעם לא מיבש כביסה סטנדרטית ולכן לא תדע מה הצריכה האמיתית אצלך. יותר מזה - הצריכה משתה ממחזור למחזור בהתאם לסוג הגביסה, כמותה וטיב הסחיטה שלפני הייבוש. זה היתרון של מיבש עם חישנים - מקצר או מאריך את הייבוש בהתאם לצורך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

או בשעה טובה מישהו התחיל לייבא מייבשים עם משאבות חום, אמנם דגמי הפרימיום אבל גם זה משהו.

הבוש WTW85530BY נראה זהה לחלוטין ובמכירה רגילה המחיר מתחיל ב3800, בחנויות לאחר מיקוח ייתכן והמחיר יהיה נמוך יותר.

פורסם (נערך)

הבעיה היחידה אם באמת אחליט ללכת על דגמי בוש\סימנס עם משאבת החום האם מייבש של 9 ק"ג יוכל לעמוד על מכונת הכביסה של 8 ק"ג מבחינת מידות.

טוב, ישנו הבדל של מעל 6 ס"מ בעומק. זה סיכון.

מצד שני, אני רואה שסך הכל זה יותר ב2 ס"מ ממייבשים של 7 ו 8 ק"ג אז אולי זה לא כלכך משמעותי.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

עסקה כדאית לדעתי:

זנוסי 8 קג קונדנסור (על המכשיר מדבקה שמדובר במותג מקבוצת אלקטרולוקס)

3 שנים אחריות של ראלקו

דירוג אנרגטי B

1800 שח

http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=11&modelid=910249&prodId=1940281483&platform=2&siteurl=http%3a%2f%2fwww.olsale.co.il%2fitemdetails.aspx%3fauction_id%3d22991138%26af%3d2055

ובזאפ:

http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=910249

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לנו יש כבר כמעט שנתיים אלקטרולוקס כזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=863048

8 קילו עם קונדנסור ודירוג B. גם אנחנו קנינו במקור בשביל בגדי התינוק אבל בפועל מקוצר זמן, היום הכל נכנס אליו חוץ מבגדים מחוייטים.

עושה את העבודה יופי, רק אזהרה כללית קטנה לגבי מייבשים: בגדי תינוקות, במיוחד אלו שנרכשים בארץ (גם עדות הגולף והפוקס, לא רק הבזארים למינהם) נוטים להתכווץ בשימוש במייבש. אצלנו פחות קריטי כי עיקר הרכש מתבצע בנקסט ואולד נייבי, ובכל מקרה קונים תמיד מידה למעלה כדי להמנע מבעיית כיווץ.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
הבעיה היחידה אם באמת אחליט ללכת על דגמי בוש\סימנס עם משאבת החום האם מייבש של 9 ק"ג יוכל לעמוד על מכונת הכביסה של 8 ק"ג מבחינת מידות.

טוב, ישנו הבדל של מעל 6 ס"מ בעומק. זה סיכון.

מצד שני, אני רואה שסך הכל זה יותר ב2 ס"מ ממייבשים של 7 ו 8 ק"ג אז אולי זה לא כלכך משמעותי.

אין בעיה עם המידות

אצלי המייבש שוקל כמעת כפליים מהמכונה ועמוק יותר בכמה סמ.

והמייבש הזה הוא אפילו של 5קילו ומקבל בגדים ממכונה של 8 קילו.

הכל מתייבש רק ב 11 דקות יותר ממה שהוא היה מייבש ממכונה של 5 קילו שהיתה לפני כן

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...