Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים היתה לי תאונת דרכים והרכב שלי ירד מהכביש, זה היה פורד פוקוס 2003 דגם GHIA מנוע 2000 סמ"ק, הייתי מאוד מרוצה ממנו, הוא גם קיבל את המכה כמו שצריך ויצאתי מהתאונה בנס (אבל עם המון כאבים עד עכשיו).

בקיצור, אני מחפש עכשיו אוטו חדש, אני מתלבט בין פוקוס שנים 06-09 או מאזדה 3 שנים 04-08

התקציב שלי הוא 25K, ראיתי שניתן להשיג את הדגמים האלו בשנתונים שרשמתי למעלה.

בנסיעה על פוקוס 1.6 סדאן ראיתי שהיא קצת עגלה, אבל בפוקוס האצ'בק 1.6 ראיתי שהיא קצת יותר זריזה, מאזדה 1.6 זריזה משתיהן.

מה שחשוב לי ברכב זה: אמינות' בטיחות, אחזקה לא יקרה וקצת כח כי יש לי עליות בדרך לעבודה.

חשבתי על שברולט קרוז, אבל אחרי קריאה בפורום מצאתי שיש לה לא מעט בעיות אמינות והיא גם כבדה מאוד ביחס למנוע.

אשמח לחוות דעת על הרכבים האלה ומה עדיף.

תודה מראש.

פורסם

בתור בעלים של פוקוס מנוע 2000 אם אתה לא חוזר לדור הראשון עם אותו המנוע עדיף לעבור למאזדה סחירות אמינות זריזות ובעיקר חלקים זמינים, הפורד פוקוס 2 תיהיה קצת עגלתית אבל אם אתה מחפש אבזור נוחות לך על פורד.

8)
פורסם

הייתי מחפש פוקוס 2009 5 דלתות שלאחר מתיחת הפנים. הרכב מאוד נוח, 6 כריות אוויר, בקרת החלקה ועוד. הוא אמנם קצת כבד אבל בלחיצה בריאה ב4500 סל"ד הוא נוסע כמו שצריך (לעליות ועקיפות)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מה עם שברולט קרוז?

עוד לא נסעתי עליה, אבל היא נראית ממש טוב מבחוץ.

היא עגלה? איך מבחינת אמינות וצריכת דלק?

פורסם

הקרוז צורכת קצת יותר דלק מהפוקוס הנ"ל, הגיר שלה פחות מוצלח ולא תמיד חלק, לגבי אמינות תעשה חיפוש. היא נוחה, מרווחת ועם שוק רצפתי, שלאדם עם סבלנות וקצת ידע טכני, גם יכולה להיות מציאה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הקרוז שנמכרת ב-25K קרי דגמי 2009/2010 לא ממש ממולצת בגלל מנוע חלש ומחלות ילדות של הדגם. מה-2011 שופרו המנוע והגיר - אבל זה כבר ממש לא בתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...