Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת ילדותי, אבל לא נורא.

אמש חזרתי הבייתה בשעה מאוחרת. תוך כדי הליכה שמתי פעמי לכיוון סקוטר שראיתי זרוק ברחוב, והחלטתי לאמץ אותו. הוא במצב מכאני טוב- אין חלודה\שריטות\התעללת ברקסים עובדים והכל נראה תקין.

חוץ מדבר אחד- הכידון, או יותר נכון המחסור בו. אני רוצה לתקן אותו ולהחזיק למצב נסיעה. חשבתי על אחת מהאפשרויות הבאות כדי להפיח בו חיים- או קניית כידון של אופניים משומש או מפירוק ולהרכיב אותו, או הדרך שאני יותר אוהב- לבנות אחד באמצעים מאוד פרימיטביים- לחתוך מקל של מטאטא מעץ באורך הרצוי להדביק אותו לכידון ולחזק אותו עם סוג של אומגה (לא יודע איך זה נקרא באמת, משהו ממתכת שנראה ככה- Ω ובצדדים השוטחים שלו יש מקומות להברגה). מה דעתכם?

חשוב לציין שאני לא באמת מתכוון לנסוע עליו.

תודה רבה ושבוע טוב

FullSizeRender (1).jpg

פורסם

רעיון לא רע עם האומגה, פתאום חשבתי דווקא על הגה שיתחבר במקום כידון.

אני לא יודע מה תעשה עם זה אח"כ כי זה מוגבל למשקל של 50 ק"ג.

• תוכן חדש...