Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בע"ה בקרוב אהפוך לאבא ואני מחפש לשדרג את הרכב סיריון 2007 שלי לרכב משפחתי עם תא מטען גדול.

תקציב: 60 אלף שח

אני מאמין שנחזיק ברכב לפחות 4 שנים לפני שנשדרג לרכב יותר גדול.

מה שחשוב לי זה האמינות, הבטיחות ושיהיה מקום לעגלה + דברים נוספים בתא מטען.

כבר שבועיים שאני מחפש יונדאי אקסנט i25 מודל 2011 2012 עם מנוע 1.6 כי ה 1.4 מרגיש חלש מדי.

האם יש המלצות נוספות לרכבים באותו סדר גודל ?

פורסם

ניסאן נוט או הונדה ג'אז יהיו מוצלחות יותר מיונדאי I25.

אתה יכול לבדוק גם קיה סול או טויוטה ספייס וורסו.

כולם מיקרוואנים קטנים מבחוץ ומרווחים מבפנים עם אפשרות למגוון סידורים לספסל האחורי בחלקם ניתן להגדיל את תא המטען ע"ח המקום לרגליים במושב האחורי.

פורסם
הייתי חושב על אוקטביה 1.6/רומסטר עם אותו מנוע. אני לא אוהב את כל התת משפחתיות האלה, מרגישות לי קקי קצת. ידני בא בחשבון?

רק אוטומט

מבחינת ביטוחים, הסקודה יקרה באלפיים שח בשנה אז היא יורדת מהשולחן מבחינתי

פורסם

אז אולי I30CW או סיד

פריוס דור 2 או 3 מהשנתונים ראשונים מתאימות לך

קיה פורטה (אבל הסיד עדיפה)

ראיתי גם פלואנס 2.0 (אבל עם מעט פגמי צבע) בסוויץ, נראה שווה בדיקה

פורסם

קיה סול. לשבת גבוה, בטיחותי, בגאז ענק ובלתי נגמר.

אתה יכול בשקט למצוא יד 1/2 שנת 2010-11 בתקציב הזה. אחלה רכב, יותר כיף מפרייבטים נמוכים.

אבל קח בחשבון שאחרי זה יהיה לך קשה לחזור לרכבים נמוכים :-)

פורסם
קיה סול. לשבת גבוה, בטיחותי, בגאז ענק ובלתי נגמר.

אתה יכול בשקט למצוא יד 1/2 שנת 2010-11 בתקציב הזה. אחלה רכב, יותר כיף מפרייבטים נמוכים.

אבל קח בחשבון שאחרי זה יהיה לך קשה לחזור לרכבים נמוכים :-)

הבגאז של ה קיה סול הוא לא כזה גדול.. לעומת הבגאז של i25

פורסם
שלום לכולם,

בע"ה בקרוב אהפוך לאבא ואני מחפש לשדרג את הרכב סיריון 2007 שלי לרכב משפחתי עם תא מטען גדול.

תקציב: 60 אלף שח

אני מאמין שנחזיק ברכב לפחות 4 שנים לפני שנשדרג לרכב יותר גדול.

מה שחשוב לי זה האמינות, הבטיחות ושיהיה מקום לעגלה + דברים נוספים בתא מטען.

כבר שבועיים שאני מחפש יונדאי אקסנט i25 מודל 2011 2012 עם מנוע 1.6 כי ה 1.4 מרגיש חלש מדי.

האם יש המלצות נוספות לרכבים באותו סדר גודל ?

שלום , קודם כל אנחנו זוג עם ילדה , אני רכשתי לאחרונה יונדאי i30 מבחינת הספק היא תסחב לך יפה עם מנוע 1.6 127 סוסים שמתנהגים באופן טוב. הרכב הינו רכב קוראני ז"א תחזוקה יותר זולה מרכב גרמני (*ע"פ מקורות זרים פחות אמינים אבל הדגם של הi30 מאוד מוצלח) בעצם הi30 די דומה לקאיה ceed ככה שהחווד די זהה . מבחינת נראות בעיניי הi30 נראית יפה, תא מטען גדול דיו לעגלה (עם אמבטיה ותיקים למקרה שנוסעים לשבת אצח ההורים) . יש תמורה למחיר בהחלט גבוהה. הרכב נוסע חלק ללא שום בעיה , אמין נוח ומרווח. לעומת רכבי ה 1.4 שהקוראנים ושאר החברות המתחרות מוציאות הרכב זולל דלק, שוב זה משהו שבהחלט אפשר לעמוד בו (מתנצל אין לי נתונים מדויקים לגבי צריכה) אני ממליץ כי יש לי- ממקור ראשון ולא על סמך חוות דעת חיצוניות . בהצלחה בקניה סעו בדרכים ישרות ותחזרו הביתה בבטחה #### לידה קלה ומהירה שתצאו בידיים מלאות!@!

• תוכן חדש...