Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוגר באמצע שנות השלושים לחייו שמתחיל שוב לשחק טניס.

אף פעם לא הייתי ברמה גבוהה אלא סתם לא רע בקרב חברים, ומעבר לכך גם לא שיחקתי למעלה מ-10 שנים.

בזמנו שיחקתי עם מחבט prince בקוטר בינוני שנחשב למחבט טוב מאוד, וניסיון לשחק איתו כיום העלה שהוא קטן לי מדי. המכות לא מספיק עוצמתיות, אני מפספס לעיתים קרובות מדי את הסוויט ספוט ובקיצור צריך משהו ידידותי יותר לכושר המשחק הנוכחי שלי.

בחיפוש קצר ברשת, בלי להתעמק יותר מדי מצאתי את ה-Babalot Pure Drive 107 שנראה שעשוי לענות לי על הדרישה = יותר עוצמה בלי להקריב יותר מדי מהשליטה.

שתי "בעיות": הוא יקר (אבל אני מוכן לשלם אם זה שווה את זה) ואני לא בטוח שהוא מספיק גדול.

אודה לעצה ממומחים גדולים יותר ממני. אני לא מחפש לשפר את רמת המשחק שלי באופן דרסטי, אלא בעיקר להנות יותר מהמשחק כיום.

פורסם

בתור מישהו ששיחק הרבה שנים טניס ומחשיב את עצמו רמה "גבוהה" (מה שנקרא בהגה מקצועית ITN 4), חזרתי לשחק לא מזמן, וכשחיפשתי מחבט, פשוט קניתי שני מחבטים מאלי אקספרס (חיקויים כמובן) - Babolat AeroDrive GT ו-Wilson Six.One ProStaff. חוץ מהעניין שהגידים שמגיעים עם המחבט הם על הפנים/מתוחים על הפנים (עניין של עוד כמאה שקל), המחבטים מצויינים ואין תלונות, משחק איתם כבר מעל שנה. מקריאה ברשת מתברר שלהרבה אנשים אין שום בעיה בשימוש במחבטים "מזוייפים" ושלפעמים הם מתפקדים אפילו יותר טוב מהמקור (אבל כמובן שזה כבר נוגע לטעם אישי ומה הדרישות מהמחבט). הבבולט עלה פחות מ-100 שקל והווילסון 150, וכמובן שאפשר לבחור מידות של הראש ושל הגריפ.

בכל אופן זאת ההמלצה שלי - תתחיל עם אחד כזה בגרושים, אולי תגלה שזה מספיק לצרכים שלך ולא תצטרך להוציא 800~ שקל על מחבט מקורי. אם אתה מחפש עוצמה - אז בין שני המחבטים הנ"ל שציינתי, הבבולט הוא בעל עוצמה גבוהה יותר, והווילסון בעל שליטה גבוהה יותר.

• תוכן חדש...