Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם (:

אני והחברה תכננו לטוס לטיול קצר ( שבוע בערך ) לאירופה ( מחיר ) בתחילת ינואר.

הסתכלנו קצת על איזורים כדאיים ולא ממש הגענו להחלטה.

אני יודע שצריך המון מזל בשביל לקבל מזג אוויר טוב, ובגלל זה גם נעדיף איזורים עם איזו סבירות גבוהה יותר למזג אוויר נעים או מקומות שיהיה עדיין מה לעשות ( גם יום אחד לנוח במלון זה לא רע :) ).

חברה שלי לא ממש בכיוון של סקי ( מבחינתי למה לא? ) אבל כן בעד לנסוע לאזור מושלג ( אפילו אם זה נסיעה של כמה שעות ).

בצפון איטליה כבר היינו, לא על הפרק. היער השחור כנ"ל. איזור טירול וזלצבורג באוסטריה גם כן היינו ( אולי לא הכי מעמיק, אבל בהחלט הספיק ) ולא ממש מתוכנן לחזור למקומות אלו.

אופציות שעלו: ברצלונה ואיזור קוסטה בראבה ( אולי כדאי "לשמור" למזג אוויר טוב יותר? ), רומניה (??), הונגריה(??), רומא ואיזור דרום איטליה ( אפשר לומר שהיינו ב"גיחה" קצרה בטוסקנה, אבל זה לא באמת נחשב כניראה ). או שמה כדאי להשאיר את הכסף ולטוס בעונה אחרת?

מבחינת מסלול הרעיון הוא לקחת רכב ולטייל, לווא דווקא למשך כל התקופה.

אשמח לשמוע המלצות שלכם ( אם הייתם באותה תקופה, אז בכלל ) בשביל לקבל קצת כיוון.

פורסם

בתקופות האלו אני מאמין שדי קר ומושלג, אפילו ברומניה השאלה אם זה מה שאתה מחפש באמת.

אני הייתי לפני חודש בסופיה בולגריה שבוע ואני מאוד נהנתי שם חוץ חלק מהימים שהיו קרים ללא שלג.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מי שלא עשה סקי לא יודע מה זה סקי

ומי שיודע מה זה סקי לא מוותר על זה.

שבוע בקלאב מד כולל לימוד סקי למתחילים

אל תבוא בטענות אח"כ למה כל שנה רוצה סקי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

טיול חורף: לפלנד! אבל העונה מתחילה בפברואר והמחיר 2000 אירו לאדם.

פות"ש - אתה צריך להחליט אם אתה רוצה טיול של ארצות קרות, שלג וקרח או דווקא את הדרום החמים (אם כי עשוי להיות רטוב).

ערים שבהן טיילתי בדצמבר - ובכולן נהניתי מאד - רומא, וינה, ליסבון. מאלה המיוחדת היתה ליסבון, שכן מזג האויר היה מדהים (טמפרטורות סביב 6 מעלות בבוקר, אבל 12-18 בצהריים), ולא ראינו אפילו קצה של ענן. עם זאת, בדרך חזרה, שינו לנו את הטיסות בגלל מזג אויר מזופת באמסטרדם שגרם דילול הטיסות, כולל הטיסה מליסבון (אך לא הטיסה מאמסטרדם לת"א). חזרנו דרך פריז והגענו בערך שעתיים יותר מאוחר מהמתוכנן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בריסל :lol:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא עניתי כי היינו במחשבות עדיין על אופי הטיול.

בכל אופן, כרגע המחשבה לכיוון רומא, אבל לא להישאר שם למשך כל הטיול.

האם למישהו יש ניסיון בטיול בדרום איטליה (כוכב או מעגלי)? שנינו רוצים יותר טיול עם נופים (ירוקים או לבנים) ופחות בעיר...

בשני הטיולים הקודמים שלנו היינו עם ספרים (איטליה, אוסטריה-גרמניה) וזה ממש עזר לנו ליצור PLAN B באופן ספונטני, או אם סיימנו מוקדם מהמתוכנן למצוא עוד מקומות נחמדים, והאמת שלא מצאנו ספרים כאלו לאיזור דרום איטליה (או שאר המקומות שחשבנו עליהם). קצת "מפחיד" אותנו לצאת לטיול שכזה מבלי הספר (אולי בגלל הנסיון הטוב מהעבר) \:

אגב, הכיוון הוא גם לטיסות זולות יותר, בכל זאת שני סטודנטים..

פורסם (נערך)

כמה ימים מוקצבים לטיול? רומא עצמה מצריכה 3-4 ימים (תלוי בקצב שלכם), ויש מה לעשות בסביבה הקרובה. הייתי בדיוק לפני 6 שנים (חנוכה 2009) ונהניתי מאד. במקרה שלי היתה עסקת חבילה דרך ישראייר - טיסות + מלון שנקרא 3 כוכבים, נחמד מאד, אבל חדר זעיר שלא מצדק את הדירוג.

את דרום איטליה בדקתי לקראת הקיץ האחרון, אז הי וטיסות ישירות ל-Lamezia Terme, בסופו של דבר התרשמתי מהתכנון כי תדרש הרבה מאד נהיגה קשה, המרחקים קצת ארוכים לכוכב, בסופו של דבר הסטנטו את הנסיעה 2000 ק"מ צפונה, לדנמרק.

מציע לך לבדוק את אתרי חברות ה-low cost (איזיג'ט, נורווגיאן, גק'טאיירפלאי מרידיאנה ודומותיהן), ואם אתה מחוץ לעונה גם טיסות סדירות עשויות להיות זולות מאד. ל-AF לפעמים טיסות לצרפת בפחות מ-$200 לכיוון. הכנס לאתר נתב"ג ובדוק איזה טיסות יוצאות ואיזה נכנסות בתקופה הרלוונטית, ומכאן המשך לחפש.

וכמובן - לא לשכוח את חוליו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנחנו מתכננים לטוס בסביבות ה 1 לינואר ( ביו היתר ג היום הולדת לשלי ), לא ממש מעניין להיות שם בקריסמס, פשוט מבחינת תאריכים ללימודים זה הכי מסתדר.

התכנון זה לטוס לשבוע, מבחינתנו אם מזג האוויר יתאפשר אז להיות ברומא ביומיים האחרונים ( לחזור לשם כדי לא להמות לחוצים על הנסיעה לשדה תעופה ) ושאר הזמן לטייל מסביב.

האם טוסקנה יכול להיות רלוונטי(נעזוב לרגע את זמן הנסיעה )?

לגבי הטיסה, באלעל יש ב 250 דולר לכרטיס, זה בערך הטווח שלנו לטיסה הזו, אסתכל גם בשאר החברות.

פורסם

לגמרי off season. נצלו את זה. עם זאת - מדובר בהימור לגבי מזג האויר.

יומיים ברומא זה מעט מאד.

לגבי טוסקנה - לא ביקרתי, אבל פידבקים מהמשפחה חיוביים. שוב, להביא בחשבון שמזג אויר יכול לפגום בבתכניות.

לשקול התניידובת ברכבת מול שכירת רכב. בכל מקרה - לא להעז להכנס עם רכב לרומא, וגם בפירנצה להזהר מהאזורים המוגבלים!

פורסם

אני יודע לגבי מזג האוויר, הימור לפה ולפה. אמרתי שבמקרה הנורא נהיה "תקועים" שבוע ברומא, לא ניראה לי שיכול להיות נורא ;)

אנחנו למודי ניסיון עם רכב באיטליה.

בפירנצה ( הארורה ) כבר ביקרנו ובהחלט היה סיוט ( עם הרכב כמובן ).

ההתניידות ברכב תלויה כמובן בטיול עצמו, אם נצא מרומא אז בכלל אין ספק ( מבחינתנו זה חלק כיפי מהטיול (: ), אם נישאר ברומא אז כניראה שלא יהיה טעם.

נעשה חושבים ביומיים שלושה הקרובים ונחליט ( אם ללכת על חופשה כזו עם הימור מזג אוויר, או לשלם "מעט" יותר בסביבות פסח אבל להיות הרבה יותר בטוחים ואולי גם לטוס למקום אחר ).

תודה רבה על העזרה :wink:

פורסם

גם האביב בגדר הימור על מזג האויר.

לגבי רכב, אם לא הבנת, כוונתי שבימים בהם תשהה ברומא לא תשכור רכב, אלא רק לימים בהם אתה מחוץ לעיר, ואת לקיחת והחזרת הרכב תבצע בסוכנות מחוץ לעיר (נמה"ת בד"כ נחשב טוב כיון שהוא מחובר לצירי התנועה הראשיים, גם אם יש פרמיה קטנה על מחיר השכירות והתח"צ אל\מ-השדה).

לגבי פירנצה - הבנים שלי ביקרו בה לפני כ-3 חודשים, בחרו במלון בשולי העיר ולמרכז נכנסו בתח"צ.

שים לב לבעיה עם המחירים: אם אתה רוצה גמישות במלונות\שכירת רכב תשלם על כך במחיר יותר גבוה. המחירים הזולים הם ללא כל גמישות, ומרגע ששילמת אתה מחוייב ולא תקבל החזר במקרה של שינוי או ביטול (כמובן, יש מקרים של רצון טוב, במיוחד במלונות - אבל אי אפשר לסמוך עליהם מראש).

• תוכן חדש...