Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי יתכן שמיקום הנהג בצד הרחוק ממרכז הכביש ימנע פגיעות בתאונות חזית-חזית. אני רואה לא מעט רכבים עם פגיעה בצד הקדמי הקרוב למרכז הכביש. מה דעתכם?

פורסם

זה לא עניין של דעה. הנהג חייב לשבת בצד הנגדי לצד שבו הוא נוהג, מטעמי ראות. פשוט תחשוב על ניסיון עקיפה כשאתה יושב בצד ימין...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וואי אתה מזכיר לי את בני הספל חבר הפורום פה,

היה לו רכב עם הגה ימני פה.

אמר שהוא אכל חרא!

במילים האלו.

הוא אמר שכל עקיפה הייתה סכנת חיים כי כנהג עד שאתה רואה מה הולך בנתיב הנגדי אתה חוזר מהר מהר לנתיב הימני כי הגיע רכב.

אחד הפוסטים המצחיקים.

אני אנסה לאתר.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

חפש בפורום.

עוד מימי הכירכרות, הנהג היה בצד שמאל, כדי שהנוסע לידו יוכל להיות מימינו, עם חרב ביד ימין, למקרה של נסיון שוד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מנסה לדמיין. מה הבעייה?

תנסה לדמיין את עצמך מסתכל במראה ימנית, ובמראה שמאלית. איפה יש יותר שטח מת?

למה אומרים לא לעקוף משאיות ואוטובוסים [ובכלל] מימין? החוק קיים מסיבה מסיומת.

אתה יושב בצד שמאל כי אתה נוסע בצד הימני. כלומר, כשאתה מבצע עקיפה ועובר שמאלה יש לך שדה ראייה יותר טוב מאשר היה לך אם היית יושב בצד ימין ועובר שמאלה.

אני מניח שיוצאים מתוך נקודת הנחה ששדה ראייה בעקיפה יותר חשוב מאשר בחזרה, וזה הגיוני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הכי טוב שישב באמצע כמו במקלארן עם אני לא טועה...

כיוון שהחוק מחייב נסיעה בנתיב הימני, מיקום הנהג בצד שמאל של הרכב ממקם אותו במרכז הכביש - כמו במקלארן.

המקלארן F1 מתוכננת בעיקר לנהיגת מסלול ואז ניתן לנהוג באמצע הכביש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
וואי אתה מזכיר לי את בני הספל חבר הפורום פה,

היה לו רכב עם הגה ימני פה.

אמר שהוא אכל חרא!

במילים האלו.

הוא אמר שכל עקיפה הייתה סכנת חיים כי כנהג עד שאתה רואה מה הולך בנתיב הנגדי אתה חוזר מהר מהר לנתיב הימני כי הגיע רכב.

אחד הפוסטים המצחיקים.

אני אנסה לאתר.

את הפוסט של בני הספל לא מצאתי אך מצאתי הודעה דומה על חוויה הפוכה באנגליה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
מנסה לדמיין. מה הבעייה?

לפני בערך שנתיים עשיתי בהונג קונג נהיגת מבחן על טסלה בעלת הגה שמאלי (הנהיגה בצד שמאל, כמו באנגליה).

הבעיה היא שבעת יציאה לעקיפה אתה כבר תיהיה 70% בנתיב הנגדי ורק אז יפתח לך שדה הראיה כדי לראות אם מגיע רכב מלפנים.

מאוד מאוד מסוכן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם לסבתא היו גלגלים ואם תהיה מצלמה קדמית אפשר גם להושיב את הנהג כנגד כיוון הנסיעה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
הבנתי תודה. ואם תהיה מצלמה על המראה הרחוקה מהנהג שתצלם קדימה לא תיפתר הסוגייה?

פתרון נפוץ בחלקה המזרחי של רוסיה, איפה שיש ריבוי של מכוניות עם הגה ימני, שהובאו כיד שניה מיפן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפעמים בסרטונים מרוסיה אני מבולבל, כי פתאום אחרי תאונה, הנהג יוצא מהמכונית מהצד הלא נכון. אז ברוסיה יש הרבה מכוניות עם הגה בצד ימין?

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...