Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

אבא קנה פאביה 2013 והוא רוצה דאבל דין עם וויז

ביררתי במקום מסוים ואמרו לי 2600 התקנה + פלסטיקה(מתאם לדאבל דין)

השאלה אם אפשר להשיג ביותר זול ?

פורסם

לדעתי זו הצעה יקרה ל 2 דין. לפי פחות משנה עשיתי משהו ברכב והיצעו לי לשדרג את המערכת המקורית ברכב ל 2 דין ב 1400-1600 שח.

באופן אישי אני לא אוהב את איך שזה נראה ואעדיף להשקיע יותר ולקנות מולטימדיה מקורית המגיעה מותאמת למידות ללא מסגרות פלסטיק.

אז לא שדרגתי.

מציע לך לברר במקומות נוספים.

פורסם

לא ניתן לדעת אם זו הצעה טובה או לא ,אם אתה לא מציין בדיוק באיזה מערכת מולטימדיה מדובר.

אני מעריך התקנה ופלסטיקה ב 500 שח ואני מגזים ,כך שבאזור 2000 שח אתה יכול לרכוש

מערכת מולטימדיה בהחלט טובה.

פורסם
לדעתי זו הצעה יקרה ל 2 דין. לפי פחות משנה עשיתי משהו ברכב והיצעו לי לשדרג את המערכת המקורית ברכב ל 2 דין ב 1400-1600 שח.

באופן אישי אני לא אוהב את איך שזה נראה ואעדיף להשקיע יותר ולקנות מולטימדיה מקורית המגיעה מותאמת למידות ללא מסגרות פלסטיק.

אז לא שדרגתי.

מציע לך לברר במקומות נוספים.

הבעיה שאצל צמפיון אין וויז ...

לא ניתן לדעת אם זו הצעה טובה או לא ,אם אתה לא מציין בדיוק באיזה מערכת מולטימדיה מדובר.

אני מעריך התקנה ופלסטיקה ב 500 שח ואני מגזים ,כך שבאזור 2000 שח אתה יכול לרכוש

מערכת מולטימדיה בהחלט טובה.

אני כמעט בטוח שזה ZEN AN685

• תוכן חדש...