Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם משהו יודע היכן אפשר למצוא מכשיר ניקוי בקיטור, בעיקר סדרה 4 שלהם שנשלח לארץ אשמח להתעדכן.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם
אם משהו יודע היכן אפשר למצוא מכשיר ניקוי בקיטור, בעיקר סדרה 4 שלהם שנשלח לארץ אשמח להתעדכן.

דגם SC4 פשוט מעולה - קניתי באמזון גרמניה - חפש שם

קובי

:-)

פורסם
נסה לחפש עם couponmate (תוסף לכרום). לרוב מוצאים קופונים נחמדים.

הוספתי את התוסף,נתן לי 20$ הנחת קופון בקנייה מעל 80$ אבל אי אפשר להכניס את הקופון...

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אין שום אופציה בזמן השלמת תהליך הקניה? שום שדה?

הטריק עם התוסף הזה הוא שאפשר לתת לו לנסות את כל הקופונים שהוא מוצא, באופן אוטומטי. הוא ישאיר את זה שהשיג את ההנחה הגדולה ביותר.

!AWDSOME

פורסם

הגעתי עד לקופה ואי אפשר להוסיף את הקופון,ניתן להוסיף קופונים שהתווספו לחשבון שלי ולא ניתן להוסיף קופון חיצוני(AliExpress)

תומר

פורסם

תנסה להיכנס, ואני בדקתי מהאפליקציה, לחשבון שלך ואז לקופונים שלך ואז יהיה לך שדה שאפשר להכניס בו קופונים

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

פורסם

הורדתי את האפליקציה ואכן שם ניתן להוסיף קופון ידנית אך כל הקופונים שהתוסף מביא פגי תוקף.

באסה.

פורסם (נערך)
שכנעת אותי, רק שלצערי לא נשלח לארץ משום מה..

https://www.amazon.de/gp/product/B00S63S5S2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

וגם

https://www.amazon.de/gp/product/B00QM98DNO/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A133RA3ZUAU4I7

מוכר פרטי עם מוניטין גבוה

sold by e-joker.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

תודה אלוף, הקישור הראשון הוא דגם מוזר שנקרא פרימיום? מה זה אומר?

הקישור השני הוא לא דרך אמאזון לכן הוא לא כולל מיסים עד הבית.

פורסם

המלצה וקישור אם ניתן לכיסא סטודנט- מחשב, איך שתקראו לזה, נוח עם מנגנון הגבהה כמובן עד 500 שח!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...