Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
תיזהר עם זה, אני גיליתי בדיעבד אחרי הזמנת מודם\ראוטר משולב עם AC שזה בעייתי מאוד להעביר אותם מכס

כלומר אי אפשר להזמין מאמאזון (שתמיד רושמים מה יש באריזה) אלא רק מסין ולשלוח בדואר רשום, אז להתפלל שלא ייעצר ע"י המכס

יש לי נתב של אסוס שתקוע עכשיו במכס ולא יודע איך הסיפור הזה ייפתר

היום קיבלתי הודעה מUPS על כך שיש סיכוי יותר טוב לשלום במזרח התיכון מאשר שהראוטר הזה (או כל ראוטר עם 5GHZ למעשה) ייכנס לארץ בצורה חוקית.

אין טעם להזמין נתבים AC או מעל N300 מאמאזון, גם אם זה מתחת לרף המכס הם מחויבים לקבל אישור משרד התקשורת ברגע שמצוין על שטר המטען שיש שם משדר WIFI בפנים (ואמאזון כמובן מציינים בצורה הכי מפורטת שאפשר מה בדיוק נמצא בתוך האריזה)

רוצים משהו עם 5GHz ? תזמינו מהאתרים הסיניים ותתפללו שלא ייעצר מדגמי. או תבקשו מחבר שחוזר מחו"ל לשים בתיק.

לפחות אמאזון יחזירו לי את הכסף על כל הסיפור הזה. (אם הייתי מזמין מסין גם את זה הייתי מפסיד)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

להבנתי אם המוצר נמכר כבר בארץ, דוג׳ הלינקסיס שנמכרו לאחרונה, לא צריכה להיות בעיה, לא?

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם (נערך)

המחיר מצוין, אך השאלה איך היא בתור טרימר לזקן? כמעט כבר התפתתי כמה פעמים אבל הנטיה שלי היא לנסות ולקנות את הפנסוניק שלפי כולם מוכיחה עליונות.

עריכה: אומנם לפי זאפ , בסקירת wisebuy, קיבלה ציון 9, אבל מבחינת מחיר רצה בטווח מחיר של בין 220-300 ש״ח שם כך שההנחה לא תהומית (ועדיין הנחה כך שמי שמעוניין לקנות אכן משתלם בסהכ באמזון).

בן

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

פורסם
להבנתי אם המוצר נמכר כבר בארץ, דוג׳ הלינקסיס שנמכרו לאחרונה, לא צריכה להיות בעיה, לא?

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

מותר אך ורק מוצרים שמוגבלים לתדרים 5150-5350

הרוב המוחלט של נתבי AC/N600 עובדים על 5000-5725 ולכן אסורים לשימוש בארץ

יש נתבים עם גרסאות IL מיוחדות ש"חתכו" להם את מה שאסור, ואותם כן מוכרים פה. מה שאתה תביא מאירופה ככל הנראה יהיה עם כל קשת התדרים פתוחה ולא גרסה מוגבלת ישראלית ולכן לא יאושר לייבוא.

נ.ב.

בבקשה, ממש בבקשה, תכבה את החתימה שלך בTapatalk.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אוקי, החכמתי, למרות שסה מתנגד עם דברים אחרים שנאמרו לי, המה גם שדיברת על אירופה אבל המבצעים על הלינקסיס למשל, היו מארה״ב ולהבנתי אנשים הזמינו וגם קיבלו, אבל אולי אני טועה.

לגבי החתימה, לא ידעתי שאפשר להוריד אותה לחלוטין. לא הבנתי מה זה כל-כך מפריע לך.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

פורסם

האמת שזה באמת מעיק, פשוט עד עכשיו חשבתי שאפשר לבטל רק פר הודעה ולא תמיד הופיעה האפשרות.

בכל מקרה, כרגע מצאתי וביטלתי.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
היום קיבלתי הודעה מUPS על כך שיש סיכוי יותר טוב לשלום במזרח התיכון מאשר שהראוטר הזה (או כל ראוטר עם 5GHZ למעשה) ייכנס לארץ בצורה חוקית.

אין טעם להזמין נתבים AC או מעל N300 מאמאזון, גם אם זה מתחת לרף המכס הם מחויבים לקבל אישור משרד התקשורת ברגע שמצוין על שטר המטען שיש שם משדר WIFI בפנים (ואמאזון כמובן מציינים בצורה הכי מפורטת שאפשר מה בדיוק נמצא בתוך האריזה)

רוצים משהו עם 5GHz ? תזמינו מהאתרים הסיניים ותתפללו שלא ייעצר מדגמי. או תבקשו מחבר שחוזר מחו"ל לשים בתיק.

לפחות אמאזון יחזירו לי את הכסף על כל הסיפור הזה. (אם הייתי מזמין מסין גם את זה הייתי מפסיד)

מעדכן שקיבלתי עכשיו את הראוטר שהזמנתי במבצע מאמאזון צרפת. הגיע למרות שהוא דואל בנד. התעכב במכס זמן ארוך (כנראה בגלל העומס).

פורסם

ניחוש פרוע - iparcel?

אגב, איזה ראוטר?

פורסם

iparcel אקראיים לחלוטין עם נהלי המכס שלהם, כמו דואר ישראל

בUPS/DHL/FedEx בודקים כל חבילה פרטנית ל"חומרים אסורים" כמו נתבי AC רחמנא ליצלן ודורשים אישורים כדי להכניס לארץ

לצערי הרב את הנתב שלחו לי באמצעות UPS

פורסם

קרוב, GCX/Aramex שקולטים את החבילות ומעבירים לדואר ישראל שליחים

• תוכן חדש...