Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

HU: PIONEER 7600 - 1400NIS

Component: Morel Pulse - 500NIS

Speakers - Infinity REF9603I 6*9 300W Peak 100W RMS - 700NIS

מחיר כולל: 2600 ש"ח

מה דעתכם על המערכת??

ד"א יש לי בבית מגבר של פלטיניום אודיו 1200W V12

וסאב של SoundXtreme USA 1000W

כמה יעלה לי התקנה מלאה של כל הרכיבים(HU, קומפוננט, רמקולים 6*9 - יש כבר חיתוך מאחורה, מגבר וסאב)

אני רוצה לדעת גם כמה יעלה לי התקנה עם פלטה בבאגז'(כאילו לשים פלאטה כזאת עטופה בבד בצבע של הבד של הבאגז' שירכיבו עלייה את המגבר ולא על המושבים עצמם) - תמונות של הפלטה:

http://www.bizinfo.co.il/grease-stereo/uploadimages/big/238.JPG

http://www.bizinfo.co.il/grease-stereo/uploadimages/big/233.JPG

http://www.bizinfo.co.il/grease-stereo/uploadimages/big/242.JPG

האוטו המדובר הוא הונדה סיויק SR שנת 99.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

המגברים בתמונה מחוברים על המושבים האחוריים. זו לא פלטה מיוחדת.

מה הבעיה לחבר אותו לשם ? 4 ברגים שגם אם תוציא את זה אח"כ לא יראו את זה גם ככה.

לא חייבים לשים את המגבר דווקא שם.

ולמה להשקיע ברמקולים אחוריים יותר מבקומפוננט?

תשקיע עוד 400 שקל בקומפוננט ותקזז את זה מהאחוריים, שתקנה ב300 שקל נשמע לי עדיף הרבה יותר, כיוון שאתה לא קונה את האחוריים בשביל באס כי גם ככה יש לך סאב.

זוהי דעתי.

יום טוב, Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם
המגברים בתמונה מחוברים על המושבים האחוריים. זו לא פלטה מיוחדת.

מה הבעיה לחבר אותו לשם ? 4 ברגים שגם אם תוציא את זה אח"כ לא יראו את זה גם ככה.

לא חייבים לשים את המגבר דווקא שם.

ולמה להשקיע ברמקולים אחוריים יותר מבקומפוננט?

תשקיע עוד 400 שקל בקומפוננט ותקזז את זה מהאחוריים, שתקנה ב300 שקל נשמע לי עדיף הרבה יותר, כיוון שאתה לא קונה את האחוריים בשביל באס כי גם ככה יש לך סאב.

זוהי דעתי.

יום טוב, Chimpo.

אם תסתכל טוב תראה שיש פלטה (בתמונה הראשונה רואים את זה הכי טוב), זה עדיף ככה כי אני לא רוצה לעשות חורים במושבים ובהמשך אני ירצה להוסיף עוד מגבר ככה שזה יגרום לעוד חורים...

פורסם

גם אם יש שם פלטה, איך אתה רוצה לחבר אותה? גם בשבילה תצטרך לעשות חורים, ואפילו יותר חורים מבשביל מגבר.

שוב, זה לא חייב להיות המקום היחידי למגבר.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

לא יודע

המתקין מחבר לי את זה...

אתם אומרים שזה מיותר?

כמה עולה התקנה של כל הרכיבים בלי הפלטה אצל מתקין שמבין משהו מהחיים שלו לא חאפר.. ואיפה?

תודה

פורסם

אני לא אומר שזה מיותר, אני פשוט לא חושב שהפלטה תמנע ממך את הצורך לחורר את האיזור..

בכל אופן,יתרון כל שהו אין לך פה, חוץ מאסתטיקה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אוקיי תודה

אבל לא עניתם לי על השאלה העיקרית שלי

כמה עולה ההתקנה ומה אתם חושבים על המערכת?!?!?

פורסם

התקנת רמקולים אחוריים עם העברת חייוט לא אמורה לעלות יותר מ 80 שקל התקנת מערכת בסביבות 50 - 80 הרכבת קומפוננט קצת יקר כי יש צורך בפירוק של הדלת בסביבות 150 שקל והתקנה של מגבר אני יודע שמתקינם לוקחים ממש יקר אני חושב שזה מאוד מוגזם בסביבות 300 שקל...

מקווה שתמצא במחירים יותר טובים ובהצלחה...

לירן.

פורסם

המערכת סבבה. איפה אתה מתכוון לרכוש את הרכיבים? אם זה בחנות, אתה לא מברר איתו לגבי התקנה?

במחיר ההתקנה יש משתנה נוסף והוא החיווט שבו משתמשים. כעקרון, התקנה למערכת יכולה להתחיל ממאות ש"ח בודדות ועד 1500-2000 ש"ח להתקנה איכותית ביותר.

התקנת הפלטה אינה מחייבת בהכרח חורים, אצלי למשל ניתן היה להציב אותה בין המושבים לבין גוף הרכב שתומך את המדף (שלוש דלתות). במקרה כזה, קל להשכיב את המושבים ולקפלם במקרה הצורך.

פורסם

כמו שכבר אמרו אין לך סיבה לקנות רמקולים אחוריים בכזה מחיר

קנה קומפוננט מורל דוטק

ואחוריים של פיונר 80 RMS

יצא לך יותר כסף ותקבל תמורה יותר גדולה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רציתי לעשות את אותו התקנה כמו בתמונות ויש לי מספר שאלות

1.מה אמורה להיות העובי של הפלטה?

2.את הפלטה אני קודח למושבים?

3.היה פה פעם תרד עם תמונות של מישהו שעשה את זה ואני לא מוצא את זה תמונות של שלב אחרי שלב איך שהוא מעביר את החוטים מאחורה ועטף עם לבד...

בתודה מראש

אבי

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• תוכן חדש...