Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכדורסל?

תיקח את כל ליגת העל ויש שם אולי שחקן או שניים שהיו עם תנאים כאלו בגיל נוער.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קשה באימונים קל בקרב

מכת הפציעות היום של ספורטאים הם בגלל העומס המופרז המוטל עליהם , 2-3 משחקים בשבוע לפעמים + אימונים.

וברור שיש למצוא את האיזון.

אבל כאשר רואים את השחקנים שלנו נופלים אחרי 70 דקות כאשר שחקני היריב רצים כמו איילות שלוחות.

תבדקו כמה משחקים מוכרעים ב 20 הדקות האחרונות .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בכדורסל?

תיקח את כל ליגת העל ויש שם אולי שחקן או שניים שהיו עם תנאים כאלו בגיל נוער.

כדורגל

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לא מוצא את הלינק, אבל זכור לי שבאחד הראיונות שלו, אבי כהן ז"ל סיפר שבחודש הראשון שלו בליברפול הוא היה מקיא את הנשמה שלו בכל אימון מרוב קושי.

אמנם זה היה בשנות ה-70, אבל כנראה לא הרבה השתנה מאז...

.We apologise for the inconvenience

פורסם

יניב קטן ונג'ואן גרייב הגיעו בזמנו לקבוצות מרכז-תחתית באנגליה בתור מצטייני כושר ומהירות בישראל, וסיימו בעקביות בין האחרונים באימונים. הפערים עצומים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דוד קלטינס, שנתון 95, יצא מספר אחד במבדקי הכושר בבית"ר ירושלים. תוך כדי הוא עקף את:

1. ניקיטה רוקאביצה (שיחק בליגה הגרמנית והליגה האוסטרלית עד אשתקד, תקע שלושער למכבי ת"א)

2. חסוס רואדה (בלם פותח בליגה הספרדית)

3. קלאודימיר פראיירה (שיחק בליגה הפורטוגזית)

4. פאבלו דה לוקאס (הגיע מקבוצתו של טוטו תמוז ברומניה).

להאשים את הספורטאי הישראלי בגלל דעות קודמות, באמת.

הפערים ממש לא עצומים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

קלטינס לא רק צעיר מהנ״ל אלא גם חצי הולנדי, ייאמר לזכותו,

אם ימשיך לשחק ככה ייעלם מנוף הארץ בקרוב. וקלאודמיר

זה שילוב של קלאודיו ו-ולדימיר שזה כשלעצמו מאט אותך.

The first one to get angry loses

פורסם

השבוע היה ראיון עם מרוואן קהבא בוואלה ספורט. מרוואן משחק באלופת סלובניה, מאריבור. כשנשאל לגבי ההבדלים בין הליגות, הוא אמר מיד ששם פותחים בהרכב ילדים בני 18 ופה שחקן בן 24 נחשב צעיר.

אתם יודעים כמה שחקנים משנתון 97 חלק מהסגל הפעיל של קבוצות בליגת העל ? 0. אאל"ט גם בלאומית זה 0.

סיוויק08, דניאל ליפשיץ הוא חצי שוודי. your argument is invalid

השנתון של 95 הוא פשוט מעולה. עומר דנינו, איעד חבשי, ג'אבר עטאא, דור פרץ ועדן שמיר שחקנים ברמה גבוהה ביותר. תוסיף להם את קני סייף ועומר אצילי ולטעמי, אם מאמן הנבחרת הבא "יקריב" קמפיין וירוץ איתם בחיזוק נקודתי משנתון 92 ועוד 4-5 שחקנים 'בוגרים' (דסה/טוואטחה/ביטון/טיבי/דאבור/שוער/זהבי/נאתכו/רפאלוב/גרשון) אולי נוכל לראות טורניר גדול מתישהו באופק.

פורסם

דרך אגב, הרשת מלאה דיווחים / שמועות שהוא מאמן מכבי הבא.

הימור שלי - עוד אחת לאוסף השמועות הלא ממומשות...

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...