Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

הפנסים הקדמיים ברכב שלי לא עובדים טוב כלל. לאחר שעברו טסט רק בקושי, והגעתי למצב בו

אני מתקשה מאוד לראות איתם בלילות, החלטתי להחליפם כליל. נאמר לי על ידי איש מקצוע אמין

שצריך להחליף את כל הפנס כי הוא שחוק, ולא רק את הנורה. בשני מקומות שונים כבר קיבלתי

הצעת מחיר של כ-800 ש"ח לפנס, ונאמר לי שניתן לקנות באיביי במחיר שהוא משמעותית יותר

זול. אשמח לשמוע מאנשים שרכשו חלקי רכב, ופנסי רכב בפרט מה טוב, מאיביי, ואולי עצות

בנוגע לאילו פרטים כדאי לשים לב בעת חיפוש והזמנה שכזו. מעבר לכך, אם מישהו מכיר מקום

באזור המרכז או הדרום שהוא אמין ומוכר פנסים כמו אלה שאני מחפשת במחירים סבירים יותר

אשמח מאוד לשמוע.

תודה מראש,

נועם

עריכה אחרונה על ידי noamna
פורסם

השבוע החלפתי פנסים חדשים לרכב שלי מאזדה 6 .

הכי זול שמצאתי לאחר סקר מחירים היה בשדרות הר ציון 110 ת"א.

עלות פנס קדמי 410 ש"ח כולל מע"מ.

הרכבת זוג הפנסים שרכשתי ברחובות שצל ג'קי מערכות עוד 400 ש"ח (נדרש היה להוריד טמבון)

פורסם

מה זה פנס שחוק? תוכל להעלות תמונות של הפנסים?

להערכתי אתה מדבר על העכירות שמצטברת על הפנס ומצריכה את ליטושם, תראה כאן.

במידה ואכן צריך להחליף את הפנסים, ניתן לרכוש פנס תחליפי של חברה כמו DEPO שכנראה יעלה חצי ממחיר פנס מקורי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר כבר ביררתי במספר מקומות והפנסים לחלוטין כבר בלויים ואין יותר מה לנקות/ללטש. מה זה החברה DEPO? יש לך קישור למשהו שלהם או טלפון? ואני בת, תודה רבה על העזרה !

פורסם

יהיה טוב אם תצרפי תמונה. DEPO היא חברה שמייצרת פנסים תחליפיים לרכבים למי שלא מעוניין לרכוש פנס חדש, מקורי ויקר. נסי ליצור קשר עם אבי חלקי חילוף מרחובות, מאמין שהוא יוכל לברר ולהזמין עבורך פנסים מתאימים במחיר הוגן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני ממש לא הייתי מחפש משהו בEBAY בשביל רכב כ"כ נפוץ.

במקרה שלך, את צריכה לעשות סיבוב באזורי תעשייה שבהם יש רכבים לפירוק. שם את תראי בכל מגרש כמעט דייהטסו סיריון כמו שלך.

אם פנס חדש עולה 400 ש"ח תחליפי, את יכולה לקנות פנסים משומשים ב-200 ש"ח אחד. רק תדאג ישהם לא שבורים.

לגבי עכירות וכו' - את תראי את זה במקום, אם הפנס עכור, פשוט אל תקני. אם יש רק קצת עכירות, וזה משהו בר ליטוש, אז עדיף להתמקח על המחיר וכן לקנות.

בסופו של דבר את יכולה לסיים עם הסיפור ב-400 ש"ח סופי לשני הפנסים, במקום 800 ש"ח על שניים חדשים. לדעתי החיסכון שווה את זה, במיוחד כשאנחנו מדברים על רכב נפוץ שכזה.

• תוכן חדש...