Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ונתקלתי במספר שרשורים כאן ובפורומים זרים שהבהירו לי כי למרות שכעת אין כל בעיה עם משאבת הדלק ב-308 טורבו שמאחוריה כ-75K ק"מ, סיכוי טוב כי תחזיר את נשמתה לגרמני הארור שתכנן אותה ברשלנות, התחלתי לבחון אפשרות להערך לכך מבעוד מועד.

לפי מחירון החלפים המקוון של לובינסקי מחירה של המשאבה הינו כ-3100 ש"ח ללא מע"מ. ההערכה המקורית שלי הייתה כי ניתן יהיה להקטין משמעותית את הסכום על ידי יבוא אישי אך לא כך היא, מאחר ומחיר המשאבה באירופה הינו כ-450-500 יורו.

יחד עם זאת, בירור נוסף העלה כי עלות המשאבה עבור רכבי ב.מ.וו ומיני המצוידים במנוע זה נמוך משמעותית ועומד בארה"ב על כ-280 דולר. הצלחתי לאתר מספר שרשורים בפורומים בחו"ל לפיהם ניתן להתקין את המשאבה האמורה גם ברכבי פיג'ו סיטרואן, בכפוף לבחירה נכונה בין שני הדגמים הקיימים - מעל ל-200 כ"ס ועד להספק האמור, כאשר המק"טים הרלוונטיים לרכב שלי הינם 1920LL של PSA ו - 13517588879 של BMW.

האם מישהו יכול לאשר את התאימות (או להפריכה) בין היצרנים ואולי אף התנסה בהחלפה כאמור?

תודה מראש,

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...