Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי משהו נגד הרכב עצמו, אני נוהג בהאנטר בערך כל יום בעבודה.

את ההאנטר למדתי לחבב מבחינה עיצובית, הפרונט שלו מזכיר לי קסדה של Storm trooper ממלחמת הכוכבים אז אני מחייך כשאני מסתכל עליו.

הטרייטון לעומת זאת מרגיש לי הרבה יותר כמו התאור של SlowRide.

זה נראה כמו גרסא סינית להאנטר, אבל אחת ממש גרועה.

פורסם

* את הבדיקה מול ההיילקס צריך לעשות פעם אחת עכשיו

ואז להמשיך לפעם בכל חמש שנים עם אותם הרכבים, הראשון שנשבר נגרט.

אני זוכר כמה יפים נראו בעיני המגנומים הראשונים שהגיעו לארץ,

בכלל המגנום בעיני עדיין רכב יפה. הנכחי בסדר, טנדר עם גריל כרום

The first one to get angry loses

פורסם

אתם מתייחסים לעיצוב כאילו זה הפרמטר העיקרי בבחירת רכב עבודה. זאת טעות.

לדעתי הטרייטון נראה די טוב במציאות. יותר טוב מכפי שהוא נראה בתמונות ובוודאי יותר טוב מכפי שנראה קודמו. אבל כאמור אלו זוטות. הטרייטון הזה הוא רכב עבודה משובח למדי. סוף סוף הוא נוח, סוחב יפה, ארגז גדול ורמת אבזור סבירה לגמרי.

מה שממש מעצבן ברכב הזה זה ההשהייה בלחיצה על הגז. וואלה אתה לוחץ גז וכלום לא קורה. מחכה... מחכה... מחכה... פתאום בום הרכב טס קדימה. איך אפשר לנהוג ככה? ועוד ברכב שטח/עבודה שלפעמים צריך להעמיד בדיוק של סנטימטר. מעצבן רצח. אני מקווה שזה משהו שקיים רק בגרסת הדקאר החזקה ובגרסאות הרגילות זה לא ככה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נראה לי שזה בגלל היילקס, כי ברגע שיש אותו - מה הטעם להתעסק עם מגנום,

אז מסתכלים איך הוא נראה וזהו, מספיק טוב. המגנום התברר כמכונה לא נחמדה במיוחד,

אמינות בינונית ועלויות יקרות, סביר שהטריטון ישמר משהו מהגנום של המגנום.

פורסם
מחכה... מחכה... מחכה... פתאום בום הרכב טס קדימה. איך אפשר לנהוג ככה?

המגנום האוטומטי היה בדיוק כזה (מינוס העניין של טס קדימה)

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אתם מתייחסים לעיצוב כאילו זה הפרמטר העיקרי בבחירת רכב עבודה. זאת טעות.

לדעתי הטרייטון נראה די טוב במציאות. יותר טוב מכפי שהוא נראה בתמונות ובוודאי יותר טוב מכפי שנראה קודמו. אבל כאמור אלו זוטות. הטרייטון הזה הוא רכב עבודה משובח למדי. סוף סוף הוא נוח, סוחב יפה, ארגז גדול ורמת אבזור סבירה לגמרי.

מה שממש מעצבן ברכב הזה זה ההשהייה בלחיצה על הגז. וואלה אתה לוחץ גז וכלום לא קורה. מחכה... מחכה... מחכה... פתאום בום הרכב טס קדימה. איך אפשר לנהוג ככה? ועוד ברכב שטח/עבודה שלפעמים צריך להעמיד בדיוק של סנטימטר. מעצבן רצח. אני מקווה שזה משהו שקיים רק בגרסת הדקאר החזקה ובגרסאות הרגילות זה לא ככה.

חכה שתנהג בסופה 3 , השהייה של שנים עד שהוא מגיב.

פורסם
המגנום התברר כמכונה לא נחמדה במיוחד, אמינות בינונית ועלויות יקרות, סביר שהטריטון ישמר משהו מהגנום של המגנום.

אני לא מצליח להבין מה המשפט הזה אמור להביע. מה הרעיון שעומד מאחוריו? שמיצובישי L200 משנת 2000 ומיצובישי L200 משנת 2015 שומרות על גנים זהים? נולדו מאותו זרעון? אין קשר בין המכוניות, כשמפרידים ביניהם כמה דגמים והמון המון ידע וטכנולוגיה. פשוט אין קשר.

הטרייטון נראה לי רכב בנזוNA, חזק, מרווח, כושר נשיאה וגרירה מצויינים, איכות חיים טובה בתא הנוסעים. כחסרון, נראה לי שמרווח הגחון הוזנח קלות, אבל מדובר ברכב עבודה לא ברכב שאמור להיות תחליף ל SUV.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני חושב שזה מצביע על תחושתי הכללית כלפי היצרן, ושאלת שימור הגנים שלך מהדהדת אצלי

לא רק בשדה הזה - ואין לי תשובה. כשאנשים אוהדים את מכבי\הפועל - את מי הם אוהדים ?

כל השחקנים\הנהלה\צוותים מתחלפים עם הזמן, כוכב שנוא עובר אליך ונהיה כוכב אהוב ולהפך -

?

אז גם לאורך שנים היו הL200מים בארץ פחות עדיפים ממתחריהם, ובגלל שזה כלי עבודה כתבתי

"

בגלל היילקס, כי ברגע שיש אותו - מה הטעם להתעסק עם מגנום". האם הטריטון הזה יפתיע ?

יהפוך לראשון בקטגוריה כלשהי ? האמין ביותר, החסכוני ביותר...? לא נראה לי,

אבל אכן ההנחה הזו אכן מתבססת על תחושתי הסובייקטיבית לגבי הגנום של מיצובישי,

כמו שיש לי דיעה מוקדמת על סקודה ולאדה.

[איך עד היום לא הקפדתי לכתוב סקודה ולאדה ביחד, אחת ה-השחרות :) ].

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא הL200 הישן, לפני שהתחילו לקרוא לזה מגנום עדיין נפוץ היום ורואים אותו לא מעט. אפשר לומר שבערך באותו יחס כמו ההיילקסים מאותן שנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סיוויק, אני מבין מה אתה אומר, אבל אתה מפסיד.

תפתח את המחשבה שלך לאפשרויות של שינוי.

אין בחיים שום דבר שהוא סטאטי ללא שינוי. כל החיים הם שינוי אחד מתמשך, אז בוודאי חברות עסקיות שרוצות להצליח מנסות להשתפר. לרוב הן מצליחות, לפעמים לא.

עזוב את מיצובישי, קח את יונדאי / קיה מאמצע שנות ה 90' - מכוניות אשפתיות לחלוטין, ואיפה הן היום? קח את רנו בתחילת שנות ה 90' עם מכוניות מצויינות ואמינות ותראה מה קרה להם עם המגאן / סניק וכמה קשה לשנות תדמית כי הפלואנס היא כבר סיפור אחר לחלוטין. קח יצרן כמו דאצ'יה שהיה עדיף אם היה מייצר פחי אשפה למטבח אבל ייצר מכוניות לשוק שבוי ואיפה הוא היום? קח את לאדה. עזוב. תחזיר את לאדה. לא חסרות דוגמאות.

אם אנחנו באים עם דעות קדומות, עם תפיסות שנחתמו אצלנו בתודעה, על מכוניות, על אנשים, על חברות - אנחנו היחידים שמפסידים מהסגירות המחשבתית.

קח את הטרייטון בעבור מה שהוא. הוא יהיה אמין? כנראה שכן. הוא יהיה רכב עבודה מצויין? כנראה שכן. אבל הוא יצטרך להוכיח את כל זה בשוק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אתה צודק דיסקו :( [מוחה דמעה סוררת] וזה מובן מאליו גם [מושך באף]

והצלחתי בזה כמעט בכל תחומי החיים המהותיים, באמת,

אבל בתחום הרכב נותרו קצת אמוציות שמערפלות את שיקול הדעת, אני מתוודה,

וגם שם הצלחתי, עם יונדאי וקיה, למשל, אבל כשאנחנו מתקרבים לאירופה,

לדאצ'ה וסקודה, לפולקסווגן ולאדה, משהו בי נעצר, אולי העובדה שאני דור 3 לתקומה,

אולי כי אלו רכבים דרעק :( אני יודע שאכלה את ימי ככל הנראה עם דעה קדומה דומה

גם לגבי תוצרת סין, וכאן נכנס המגנום, כפי שזיהית נכון - כולו אמוציות. מרגע שראיתי אותו

התאהבתי, כשיצא המגה מגנום נשברתי ורק זה מה שרציתי, ככל שהתחלתי לברר

צצו סיפורי הטורבו ב14,000 ש"ח למינהם והאינג'קטורים וזה וזה וליבי נשבר.

למה, תהיתי, למה לא דיזל פשוט אפילו כמו איסוזו 4 טורי של פעם, למה להרוס ?

נותרתי ללא מענה ומה שאתה רואה היום הוא תוצאה של לב שבור שמערפל את שיקול דעתי.

עד היום אני לא יכול שלא להביט בכל מגנום שעובר ולהיזכר בימים העליזים בהם כל מג'

היה מעוטר במגן חזירים [להגנת הנהג החזיר]. אני זוכר כשהמגנים קיבלו לוגו מכורסם,

כמה יפה.

מה שאתה שומע היום הוא שרידים של אותו בחור צעיר שהייתי ורצה לפתח סיפור אהבה

עם מגנום ולא העז בגלל לחץ חברתי, והפך לבוגר הממורמר כלפי כל תוצרת מיצובישי.

מעט הדעות הקדומות שנותרו בי מצטמצמות לדעתי בעיקר לנושאים טכניים מאוד,

בכך אני מתנחם.

פורסם

טוב שהספקת לשכוח את התקופה שחברות הביטוח סירבו לבטח מאגנומים, כלומר לא סירבו, רק עודדו אותך לא לבטח אצלהם על ידי הצעות מחיר של 19,000 שח לשנה למקיף או 17,000 לשנה. וכשמצאת מישהו שהיה מוכן להסתפק רק ב 9500 שח לשנה למקיף הרגשת על גג העולם. אגב, זה היה ללא נהג חדש...

לשעבר:

• תוכן חדש...