Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי הונדה סיוויק 2014 ,הרכב כרגע באחריות ואני צריך לחדש עליו את הביטוח.

בהונדה יש סוכנות ביטוח בתוך היבואן (מאיר רמות).

הם מציעים לבטח דרכם את הרכב ,ההצעה שלהם כוללת :

*תיקון הרכב דרך מוסכי היבואן שהם מוסכי הסדר.

*התחייבות לטיפול בחלקים מקוריים.

*תביעה ראשונה ללא ההתשתתפות עצמית (במוסכי הסדר בלבד).

עכשיו ,בעבר במקרים שבהם הפעלתי את הביטוח תמיד תיקנתי במוסכים שהם לא בהסדר, כדי להוריד את הסיכון לקומבינות בין חברת ביטוח למוסך וכדי לקבל ראש שקט ועבודה איכותית.

השאלה היא האם במקרה הזה ,כאשר מדובר במוסכי היבואן אפשר לסמוך עליהם שלא יחסכו בעבודה ושבאמת ישימו חלקים מקוריים ולא יחרטטו ,או שעדיין עדיף לשלם השתתפות עצמית ולשים את הרכב במוסך אחר שאותו אני מכיר מניסיון?

בנוסף האם במידה ואני מתקן את הרכב במוסך שהוא לא בהסדר מגיע לי רכב חילופי או שזה רק במוסכי הסדר?

אודה אם תוכלו להתייחס לזה ,זה חשוב.

פורסם

בשנתיים הראשונות כל חברת ביטווח מחוייבת לחלקים מקוריים.

אני מבטח כבר מספר שנים בסוכנוי היבואן כיון שאני מרוצה מהפחח במוסך היבואן שגם מטפל במכוניות באופן שוטף. כמובן שאיני יודע לשפוט את איכות העבודה, אבל היא נראית טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקרה של תיקון במוסך הסדר - בעקרון, המוסך חושב על טובת חברת הביטוח ולא על טובת בעל הרכב (מאחר והכסף מגיע מחברת הביטוח).

דעתי האישית - כדאי לשלם מכיסך למוסך (ולקבל החזר מחברת הביטוח) ולא להסתמך על "טוב הלב" של חברת הביטוח.

• תוכן חדש...