Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רכב שעמד קרוב לחצי שנה ואתמול אחרי עזרה עם כבלים והחלפת משאבת דלק

הרכב הניע אך הוציא עשן בכמות מסחרית והיום בבוקר הנעתי שוב לכמה דקות והרכב עדיין עישן .

לא ידועה לא ההיסטוריה של הרכב, מה הסיבות לעשן לבן ?

תודה .

דגם מנוע x16xe של אופל

פורסם

יכולות להיות המון סיבות, דלק מזוהם, רינגים תפוסים, שאריות שמן באגזוז או במנוע.

תתחיל בזה: החלפת שמן ופילטר, מלא פול טנק דלק, החלפת מצתים.

ותיתן לרכב לעבוד קצת יותר מכמה דקות, אם אפשר לצאת איתו לסיבוב קצת, לא לפני שאתה מוודא שיש נוזל בלם, והרכב מגיב לדוושת בלם.

תחזור לעדכן.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
יכולות להיות המון סיבות, דלק מזוהם, רינגים תפוסים, שאריות שמן באגזוז או במנוע.

תתחיל בזה: החלפת שמן ופילטר, מלא פול טנק דלק, החלפת מצתים.

ותיתן לרכב לעבוד קצת יותר מכמה דקות, אם אפשר לצאת איתו לסיבוב קצת, לא לפני שאתה מוודא שיש נוזל בלם, והרכב מגיב לדוושת בלם.

תחזור לעדכן.

יש לי שאלה, אם הרכב עמד בערך חצי שנה הדלק ככל הנראה הזדהם / התקלקל ?

אני אתחיל בהחלפת שמן ופילטר בתקווה שזה יפתור את הבעיה ולא יהיה משהו רציני יותר, בכ"מ אעדכן .

פורסם

דלק אחרי חצי שנה אמור להיות תקין.

אם מיכל דלק לא אטום 100% או שזה אוטו ישן ללא מערכת קניסטר, אז חלק מהדלק שהיה במיכל פשוט התאדה.

אבל מה שנשאר אמור להיות בסדר.

פורסם

הנעתי כמה פעמים מכוניות שעמדו תקופות כאלה אם אותו דלק שהיה במיכל, דלק אף פעם לא הווה בעיה.

גם פלאגים אני לא הייתי רץ להחליף. מקסימום מפרק לבדיקה.

מסכים איתך שהעשן יכול להיעלם מעצמו אחרי שהמנוע יעבוד קצת יותר זמן ויגיע לטמפ' עבודה.

פורסם
הנעתי כמה פעמים מכוניות שעמדו תקופות כאלה אם אותו דלק שהיה במיכל, דלק אף פעם לא הווה בעיה.

גם פלאגים אני לא הייתי רץ להחליף. מקסימום מפרק לבדיקה.

מסכים איתך שהעשן יכול להיעלם מעצמו אחרי שהמנוע יעבוד קצת יותר זמן ויגיע לטמפ' עבודה.

אחרי שהנעת רכב שעמד זמן מה גם לו יצא עשן מהאגזוז ?

• תוכן חדש...