Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסופ"ש עשיתי שטיפה ראשונה בשימוש בגלוריה FM10 (נרכשה דרך אמזון גרמניה, 200 שקלים), בשילוב שמפו מקציף האנידו, ושמפו Agent Orange בשיטת הדליים.

רשמיי מהגלוריה:

קודם כל זה מגניב, ממש מגניב.

מבחינת קלות שימוש: מאוד פשוט. שמים מים מוסיפים סבון ומפמפמים קצת.

אישית היה לי יותר נוח לפמפם סימולטנית בעת האפליקציה, ובכך 'לרסס' את כל הרכב במכה.

מה שכן - הגלוריה הספיקה לי למעבר על כל הרכב, לא כולל גלגלים, ועם קצף לא סמיך בטירוף. השתמשתי ב15 מ"ל האנידו על 1 ל' מים. לאחר המעבר הראשון, ביצעתי 'מכת מים' עם הצינור, ולאחר מכן מעבר שני שהתמקד בעיקר בג'נטים.

לפני מכת המים, הקצף אמנם זלג לאיטו לרצפה אבל הרכב נותר מלוכלך למדי. לאחר מכת המים המצב נראה טוב יותר.

יתרון נוסף של הפרהווש עם ההאנידו הוא הסיכוך - לאחר המעבר השני לא ביצעתי מכת מים והתחלתי לשטוף בשיטת הדליים על גבי הקצף, וזה היה מאוד נוח.

לגבי הסוכן הכתום - היתה לי פאשלה ודיללתי אותו חזק מדי (10 מ"ל ל10 ל'), נראה מה יהיה בשטיפה הבאה.

סיימתי את השטיפה לקראת החושך, אז אין תמונות לאחר סיום השטיפה. מצד שני יש תמונות מהבוקר שלאחר מכן, וניתן לראות בידינג מדליק על הגג של הרכב שלי (עבר ציפוי אופטיקואט לפני למעלה מחצי שנה, וקיבל שכבת מנזרנה לפני למעלה מחודש).

לינק לאלבום תמונות

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אחלה עבודה, בתמונה האחרונה נראה כאילו הרכב של השכן קיבל קצת טעימה מהקצף חחח

האם ניסית לשחק עם הגלוריה עצמה כדי לשנות את הסמיכות של הקצף? אני חושב שהדילול ששמת היה נכון, לכן אני לא רואה מה יכולה להיות הבעיה, אולי בפיה של המקציף עצמו יש אפשרות לשחק עם הדילול.

פורסם

לא ניסיתי לשחק עם הגלוריה, אנסה בפעם הבאה.

לא היתה לי בעיה עם הקצף, הבעיה היתה שהוא נגמר לי מהר מדי - לא הרגשתי שיש כיסוי טוב לרכב כשסיימתי את המעבר הראשון, ואפילו לא כיסיתי את הג'נטים...

בסוף עשיתי שני מעברים של 15 מ"ל כל אחד, שזה 30 מ"ל חומר לשטיפה אחת. די הרבה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הדילולים נשמעים לי מעט מדי..

אני עם גרניק ומקציף של Autobrite עושה דילול של 100 מ"ל לליטר עם magnifoam או מגוויירס hyperwash

דילול של 15 מ"ל לליטר נשמע לי מעט מדי ולפי התמונות זה נראה ממש מעט או שהכוונה שלך לקצף הוא שונה משלי.

פורסם

6-10 מ"ל + 1ליטר מים + פיה כחולה.

- מי אוסמוזה ( אם אין ברירה מי ברז).

- תפמפם למקסימום.

- קודם מים אחרי זה חומר, ותערבב קלות על ידי ניעור קל.

אתה תשים לב שנוצר קצף בתוך הבקבוק, תן לקצף הזה להיעלם או תכין לילה לפני.

- אף פעם תוך כדי העבודה עם המקציף, אל תנער אותו.

biggie- אין פה מקום להשוואה בין מקציף גרניק - למקציף ידני.

שני מוצרים שונים, שהאחד צריך משהו כ-50 עד 100 מ"ל חומר בשביל snow foam,

והאחר צריך ממש קצת 5-10 מ"ל חומר בשביל לקבל snow foam.

פורסם

לפי התמונות זה לא נראה כמו snow foam אלא כמו קצף משמפו במעבר עם כפפה.

לא שאני מנסה להעליב או להוריד מאיכות המכשיר אבל נשמע לי מוזר שמכשיר ידני דורש פחות חומר ממכשיר חשמלי במיוחד כשהתמונות מראות שבקושי יש קצף על הרכב.

פורסם (נערך)

תשחק עם גלוריה, שמעתי שהיא אוהבת את זה.

ומזכיר לך לגבי הדילול של הבחור הכתום, 25 מ"ל ל-8 ליטרים של מים - בדלי.

לא יודע לגבי פרה ווש, לא ניסיתי, לא נראה לי שהוא מצטיין בכך.

בדילול נכון בדלי תקבל המון, המון קצף, שנשאר יציב עד תום השטיפה.

בנימה אישית לגבי קצף בשטיפה (דלי, לא Pre) למי שזה עושה לו את זה זה מצויין, לי לא, מבחינתי קצף בדלי (להבדיל מpre wash עם לוגיסטיקה ייעודית ששם לקצף תפקיד מפתח אמיתי משלו), זה מיותר, זה by producet של ערבוב המים והסבון ואין תועלת ממשית.

החלקלקות והסיכוך נובע מהשמפו והמים נטו, לקצף אין יד בדבר.

זה יפה בעין, בטוח, אבל אין בזה כלום.

לכן לרוב אני מעדיף למלא את הדלי במים, לאחר מכן להוסיף תמיסה, ולערבב עם היד.

הכל תלוי בשמפו וביכולות שלו, מהיכולת שלו להחליק על פני השטח מבלי להתקע, ומן הסתם עד ליכולת ניקוי.

לסוכן הכתום יש הכל והוא יספק את כולם:)

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם
לפי התמונות זה לא נראה כמו snow foam אלא כמו קצף משמפו במעבר עם כפפה.

לא שאני מנסה להעליב או להוריד מאיכות המכשיר אבל נשמע לי מוזר שמכשיר ידני דורש פחות חומר ממכשיר חשמלי במיוחד כשהתמונות מראות שבקושי יש קצף על הרכב.

נשמע מוזר, אולי, לא בטוח

ההבדלים הם שבגלוריה זה 15 מ"ל שמפו לליטר מים (וזהו, רק ליטר מים!).

בגרניק, במקציף אכן יש יותר מ"לים של שמפו, אבל יש גם הרבה יותר מים.

• תוכן חדש...