Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בדאצ'יה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שחלקכם יודעים מהשירשור הקודם ההורים הזמינו דאצ'יה סאנדרו סטפווי חדשה מהיבואן. בתוך פחות מ14 ימי עסקים (אלא אם מחשיבים גם ימי שישי) הגיע הרכב.

אני חייב לציין שהאווירה מתחילת העסקה ועד סופה הייתה בהרגשה ואווירה מעולה! המוכרן אלכסיי היה מעולה, לא לחץ וענה בסבלנות על כל השאלות שנשאלו, גם לאחר ששילמנו ולאבא עדיין היו שאלות, הוא ענה בטלפון בפירוט ובנועם!

היום נפגשנו עם אדם בשם עופר שהסביר על הכפתורים והפונקציות השונות ברכב וגם פה היה כיף גדול כאשר כל השאלות נענו בחיוך ובפירוט גם אם חלק נשאלו פעמיים.

מהמעט עד כה בתור נוסע ונהג אני יכול לעלות מספר נקודות חיוביות ומעט פחות חיוביות.

חיובי:

הרכב נוח. מאוד נוח. בורות, במפרים, הכל עובר בכיף.

יש לא מעט אבזור. בטח ברכב שעולה 75 אלף שקל. חלונות ומראות חשמל, מערכת מולטימדיה שמנגנת הכל בבלותות דרך הטלפון, דיבורית, בקרת שיוט ובטח עוד כמה.

יש מערכת סטארט אנד סטופ. אני יודע חלק לא אוהבים אותה. אבל היא עובדת מעולה! ברגע שנוגעים בקלאץ' (לא צריך ללחוץ עד הסוף אפילו) האוטו כבר מונע לחיים. עובד מאוד מהר.

פחות לחיוב:

הרכב זול. זה בא לידי ביטוי באיכות הפלסטיקה, המושבים שהייתי שמח לקבל מהם מעט יותר תמיכה ומעט יותר אורך באזור הירכיים.

הרכב מעט רועש. אין רעשי רוח ממש אבל רעשי דרך יש. שום דבר שמעט הגברת ווליום במערכת לא פותרת.

בסה"כ כרגע אין כלכך דברים רעים להגיד מעבר למה שנאמר אבל עם חלוף הזמן והק"מ נגלה בטח עוד דברים. יעדכן בהמשך.

קצת תמונות, סליחה על האיכות צולם בטלפון, העדשה שרוטה ואני לא צלם.

5a476794d99fbef79d266720f0b2e483.jpgf064d407bae6f2e94dd8487570606284.jpg5df98b300fd2f452504cabd354b69895.jpgb84a677cbb15e8ff39b7d7891f26eaca.jpg

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדשו.

תנקה את העדשה של הטלפון, איכות התמונות תעלה פלאים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תתחדשו על הרכב, שוב פעם אומר שעשיתם בחירה מצויינת.

עכשיו בבקשה תוציא את הטלפון מהאקווריום ואז תצלם לנו כמה תמונות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תתחדשו!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תתחדשו!

אני מחכה כבר שימכרו ביד 2 בגרושים :) (לא בקטע רע, עסקה שווה לדעתי).

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אני מחכה לתקופה שהרכב יהיה ב"מלאי" ביד2 שאוכל אולי לרכוש אחד במחיר מוזל.

פורסם

אתה יודע שצריך שמישהו יקנה חדש בשביל זה, כן?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תתחדשו!

אנחנו עדיין שוקלים להחליף את הייטי בדאסטר דיזל, אבל לא מצליחים להגיע לאולם התצוגה (מתגורר בצפון הרחוק).

אגב, מה קרה לתכנית של דאצ'יה להגיע לסוכנות ולצאת עם רכב? עדיין לא שמעתי על מישהו שבאמת קיבל את הרכב בצורה הזו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

תתחדשו,אשמח לשמוע התרשמות וצריכת דלק לאחר זמן מה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל תודה לכולם!

לגבי המצלמה, היא ממש שרוטה זה לא עניין של ניקיון. מקווה שמחר אגיע לבקר כמה חברים אז אני יבקש מהם לעלות מספר תמונות באיכות יותר נורמלית.

לגבי להיכנס ולצאת עם רכב, הייתה לנו אופצייה כזו עם היינו לוקחים רכב בצבע כסף וללא מספר התקנות שאבא רצה (מגיני רוח וחיישני רוורס). אבל אבא רצה את התוספות וגם לא רצה לשלם 1200 שקל על צבע כסוף.

לגבי רכב זול בעתיד, כמו שאתם יודעים, קונים בזול מוכרים בזול, אבל הרעיון זה להחזיק אותה מינימום של 5 שנים ככה שהמחיר אחרי 5 שנים יהיה נמוך בכמעט כל רכב קטן

• תוכן חדש...