Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בדאצ'יה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי נו... זה לא יפה.

אני הורדתי את הכחולים עוד באולם בזמן המסירה והרצתי דאחקות עם איש המסירות על זה שבאנגליה יש אנשים שלא מורידים אותם...

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Zx

רציתי לדעת איך אתה מסתדר עם החוסר בידית לפתיחת מכסה דלק,חבר טוב גם רכש דאציה וכדי לפתוח את הפיה צריך למשוך בחוט מהמנוע,זה מאוד מסרבל,אמנם הרכב זול ושווה אבל עדיין..בדאציה טוענים שזה כדי שכל פעם שאתה מתדלק תסתכל מה מצב המנוע על הדרך.

פורסם
Zx

רציתי לדעת איך אתה מסתדר עם החוסר בידית לפתיחת מכסה דלק,חבר טוב גם רכש דאציה וכדי לפתוח את הפיה צריך למשוך בחוט מהמנוע,זה מאוד מסרבל,אמנם הרכב זול ושווה אבל עדיין..בדאציה טוענים שזה כדי שכל פעם שאתה מתדלק תסתכל מה מצב המנוע על הדרך.

גם אני שמעתי על זה ממישהו עם דאצ'יה, אבל אני חושב שזה חצי חסרון חצי פיצ'ר- דאצ'יה גורמים לך לבדוק את מצב השמן והנוזלים בכל תדלוק, דבר שהרבה אנשים מתעצלים לעשות.

Miata ND2

פורסם
Zx

לא הבנתי את התיאור של "למשוך בחוט מהמנוע" ??!

כמו יצרנים אחרים כדי לפתוח את הפיה אתה צריך את המפתחות של הרכב, זה הכל.

אם התכוונת לזה שאתה מדומם את המנוע, את זה אמורים לעשות בכל מקרה, אם התכוונת למשהו אחר אז לא כל כך ברור, חוץ ממפתח אין צורך בשום חוט.

פורסם

גם לי לא ברור למה הכוונה... פותחים את המכסה של הדלק עם המפתח של האוטו... לא צריך לפתוח מנוע ולא צריך לבדוק שמנים בכל תדלוק...

פורסם
אוי נו... זה לא יפה.

אני הורדתי את הכחולים עוד באולם בזמן המסירה והרצתי דאחקות עם איש המסירות על זה שבאנגליה יש אנשים שלא מורידים אותם...

ובינתיים דאציה מריצים דאחקות על כל הלקוחות שלהם כי הם חסכו עליהם צביעה בפסים של הגריל בזכות המדבקות האלו...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ובינתיים דאציה מריצים דאחקות על כל הלקוחות שלהם כי הם חסכו עליהם צביעה בפסים של הגריל בזכות המדבקות האלו...

צביעה? אנחנו מדברים על מדבקות הגנה מעל לקישוטי הכרום בגריל. כשמורידים את המדבקות יש מתחת פסי כרום...

פורסם
Zx

מה זה קישקוש הזה ? עוד בדיחה שלא הצליחה.

אין שום חוט,צריך מפתח כדי לפתוח פקק,בעייני זה מצוין מכל הבחינות, כי צריך לדומם את המנוע, את זה אמורים לעשות בכל מקרה, וגם אף אחת לא יפתח בלי מפתח ולא יעשה שום נזק .

פורסם
אם זה יישרף לא תצליח להוריד את זה בלי לשרוט כהוגן את הגריל.

אוי נו... זה לא יפה.

לטעמי זה יפה ומוסיף. בכל אופן נוריד באמת כדי שלא יישרף.

Zx

גם אני שמעתי על זה ממישהו עם דאצ'יה, אבל אני חושב שזה חצי חסרון חצי פיצ'ר- דאצ'יה גורמים לך לבדוק את מצב השמן והנוזלים בכל תדלוק, דבר שהרבה אנשים מתעצלים לעשות.

זוג טרולים לא מצליחים. אחד טיפש שחושב שתיבה אוטומטית נוחה פחות מתיבה רובוטית חד מצמדית בנסיעה והשני טמבל שמצליח לאבד רפידה במהלך נסיעה :wink:

290 לרביעיה

אם ככה טעיתי, תודה על התיקון!

לא צוחקים כמו שצוחקים עלייך עם הלאון במוסך.

פורסם

את הנילונים בכסאות לא הורדתי בתמונה כי האוטו היה בן שבוע ורציתי שאשתי תוריד אותם. מה גם שזה פתר לי את בעיה הרגלים עם הבוץ של הילדים. עכשיו שאין נילון על הכיסא הזמנתי כיסוי מיוחד למושב למנוע ליכלוך של הרגלים של הילדים

• תוכן חדש...