Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 1.2tsi dsg 2014

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מוכר את הקטנה שלי, סיאט איביזה מדהימה, בת שנה. עלתה לכביש ב- 10/2014.

רכב חדש! כולל כל התוספות בחבילת ה- FR. כולל חבילת מולטימדיה מלאה, איתוראן SAVE, חיישני רברס, מצלמה אחורית. כל התאורה ברכב הוחלפה ללדים אצל הדר, למי שמכיר. הרכב שמור ואין שום תיקוני פחחות. עבר טיפול ראשון במוסך צ'מפיון. טסט לשנה, עד 10/2016. פשוט לקחת וליסוע. גמיש קצת מהמחירון ולא מוכן להחליף משום שכבר נרכש רכב אחר.

הפרטים הם:

סיאט איביזה, מ- 10/2014

דגם FR אוט' 1.2ti dsg - 105hp

הרכב הוא 5 דלתות ובצבע אפור מטאלי

יד 1, צבר בינתיים 19,000 ק"מ ובבעלות פרטית

כדי לחסוך שאלות מיותרות, אין שום דבר פגום ברכב, לא עבר אף תיקון ולא אף תאונה, גם לא "נשיקות פגושים". הסיבה היחידה שאני מוכר את האוטו היא בגלל שרכשתי רכב חדש.

גמיש קצת מהמחירון ולכן מבקש 95,000 ש"ח. לא מעוניין בהחלפה.

ניתן ליצור קשר בטלפון 054-2523237. בבקשה להתקשר בין 09:00-19:00 במהלך השבוע ולא בשבת.

תודה מראש, שקד.

סיאט.jpg

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תוכן חדש...