Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

אז החלטתי להחליף גומיות מייצב מקוריות בנות 13 עם 210 אלף ק"מ עליו,וכמובן על הדרך בושינגים D .

ההיגוי מרגיש חד יותר,ההגה מרגיש קל יותר, רעש של חריקות גומי לא היה גם קודם ככה שקשה לי לתת דיעה בנושא.

המייצבים כמובן היו קלי קלות,הוזמנו מאמזון AC מקוריים, 14 דולר+ 14 דולר משלוח.

בושיגנים D של חברת MOOG - 14 דולר ו10 דולר משלוח.

טיפ קטן לבושינגים D - הגישה גרועה וחייב ראצ'ט קטן עם בוקסה 15 עם גדול זה פשוט לא ילך,מלבד זאת הפתיחה שלהם מצריכה הפעלת הרבה כח יחסית מכיוון שתבצעת בשכיבה בלבד.

החלק היותר בעייתי הוא להחזיר את המכסה שמכסה את הבושינג חזרה למקומו.

את הגומיות מייצב היה הרבה יותר קל להרכיב, אבל מה?

הסט שהגיע לי הינו משודרג וארוך יותר- ומכאן נובע שצריך להרים מעט את המשולש כדי לסגור בחוזק הרצוי.

* ספריי חלודה מומלץ מאוד,וכמו כן בוקים עליהם ניתן להעמיד את הרכב משני הצדדים בו זמנית על מנת שתוכלו לשחק עם המייצב.

למי שמעוניין-

בושינגים D הינם 19 מ"מ .

לצערי אין לי תמונות של לפני אלא רק של אחריי- מי שירצה עזרה בכיף.

cavalier1.jpg

cavalier2.jpg

פורסם (נערך)

יש מצב שבקוואליר שלי הם בני 20 ו300אלף?

טפו טפו מבחינת היגוי מרגיש אצלי מצויין, מדוייק (ביחס לאמריקאית) ולא רועד באף מהירות.

(מה שכן כל מהמורה מורגשת חזק ביחס לקוואליר צעירה יותר, אבל גם מערכת המתלים אצלי מקורית מהמפעל, יש אצלך שיפור מורגש מבחינת זה?)

פעם הרכב עבר החלפת מסרק הגה אבל אני לא זוכר אם החליפו עוד משהו.

מה שכן אני יבדוק בהזדמנות מה המצב שם.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

אין לך מוט מייצב בדגם שלך.

אני לא אוהב את הנוחות של הקאוואליר, ואני בעיקר נוסע מחוץ לעיר כך שאני לא מרגיש את הבורות יותר מדי.

המושבים מפצים על המתלים.

פורסם

אז איך זה שאני לא מרגיש הבדל גדול בנהיגה ביחס לרכבים אחרים?

ונהגתי על המון רכבים.

חוץ מזווית גלגול גדולה יחסית אבל לא משהו קריטי. (כמו בשאר האמריקאיות)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רשמים קטנים מאז ההחלפה,

פניה מהירה ופגיעה בבור קטן במהלך הפניה כבר לא מפעיל את בקרת המשיכה.

בבלימה במהלך פניה חדה הרכב מרגיש יותר בטוח מבחינת היגוי.

ומלבד זאת אין מה לחדש כי רעשים גם לא היו לי לפני ההחלפה.

• תוכן חדש...