Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

היום באמצע נסיעה רגועה ואיטית (30 קמש) פתאום התחלתי לשמוע צקצוקים מאיזור המנוע.

הם נשמעים בקצב של 2 בשניה משהו כזה.

הרעשים גם בעמידה של הרכב כל עוד יש סוויץ.

הזמן היחיד שלא שומעים את התקתוקים האלה זה ממש בזמן ההנעה כל עוד הסוויץ ממש עד הסוף (מצב של התנעה) אז לא שומעים אותם וכאשר אני משחרר הם חוזרים.

לרכב אין בעיה להניע.

מה נראה לכם הבעיה? מה עושים? אפשרי ליסוע למוסך ככה?

תודה

פורסם

באיזה רכב מדובר?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תפתח סוויץ, ובמזמן שיש את הצקצוקים תפתח מכסה מנוע ותנסה לאתר מאיפה מקור הצליל ותעדכן אותנו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה שצילמת זה המנוע של המגבים, אני בספק אם זה מגיע ממנו.

אני לא מכיר את הרכב הזה, אבל מניסיון ברכב אחר (אופל) יכול להיות שזה התריס של הסירקולציה במזגן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...