Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לאבא שלי רכב עבודה זול ככל הניתן ומצד שני אמין ככל הניתן.

לכן הגעתי לרנו קנגו. עכשיו הבעיה שאני מעדיף בשבילו רכב אוטומט כי הגיל עושה את שלו ורכב

ידני קצת מקשה עליו אבל מצד שני ראיתי שכל הדיזלים הם ידניים בלבד.

השאלה שלי האם הבנזין האוטומטים ממש גרועים ולא חסכוניים או שהם סבירים ואפשר לעבוד איתם?

אין לי בעיה שיצרוך קצת יותר דלק זה מתגמד ב"איכות" הנסיעה של האוטומט לעומת הגיר הרגיל.

מה אתם אומרים? אגב מדובר בתקציב של כ-12 אלף ש"ח פחות או יותר וראיתי רכבים בשנתונים

מ2003 ועד ל2008 בנזין אוטומט עם 165K ק"מ.

פורסם

ב-12K לך על גרסת הבנזין. בדיזל במחיר הזה תקבל רכב טחון ויקר לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קנגו אוטומטית הגיעה ב 2004. אין 2003.

זה לא רכב גרוע, זה רכב בסדר גמור. קצת יותר זריז מדיזל 1.5 והרבה יותר זריז מדיזל 1.9. וגם מעט שקט יותר.

צריכת דלק בשימוש שכולל בערך 60-70% בינעירוני - 1 ל 11. באותם תנאים צריכה בדיזל 1.9 - 1 ל 13, בדיזל 1.5 - 1 ל 16.

פעולת הגיר האוטומטי עם השנים הופכת לפחות נעימה, עם העברות לא חלקות. זה אותו גיר אוטומטי שיש בכל דגמי רנו ופיז'ו מאותם שנים, עם כמה תקלות אופיינית. תריץ חיפוש בפורום על ערך "גיר AL4 או גיר DPO".

מנוע בנזין אמין מאוד ומחזיק מצויין גם בשגרת טיפולים של פעם ב 30.000 ק"מ, כל עוד משתמשים בשמן ונוזל קירור נכונים.

פורסם

אני חושש שגם דגם בנזין ב 12 אלף ש"ח יהיה טחון ויקר לאחזקה. מי שמוכר רכב במחיר הזה, יודע למה הוא מוכר, ויש סיכוי לא קטן שהתחזוקה תתחיל משיפוץ הגיר . בכלל, כאשר מחליטים לקנות רכב מסחרי בסכום הזה, צריכים להיות מוכנים להשקעה בתיקונים ( להשאיר כספים בצד ) ונפשית להפסד זמן במוסך.

אם תמצא בנזין אוטומטית במצב שמור, כדאי לשלם יותר בקניה - בסיכום זה יוצא יותר זול מאשר לקנות רכב גמור ולשפצו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קנגו בנזין הוא רכב מצויין - בתנאי שמי שהחזיק אותו שמר עליו.

חפש אחד שטופל במוסכי הרשת כל ימיו ואביך יהנה מאוד.

אמנם בוקי יודע הרבה יותר ממני, אבל אני יכול להעיד מנסיון לגבי לפחות שלושה מגאנים אוטומטיים, הגיר שורד יפה מאוד.

במגאן שלנו, שהגיעה ל 230,000 ונמכרה תקינה, הדבר היחידי בגיר היה שבערך פעם בשנה הוא היה נכנס למצב חירום (דפיקה, והתקעות בהילוך שלישי). סגירת מתג ההצתה ופתיחתו מחדש פתרה את הבעיה לעוד שנה!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...