Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה שלט רולינג קוד (קוד מתחלף).

בכל לחיצה הוא משדר קוד אחר למקלט אשר בשער.

פות"ש: ממש חבל שאתה מקשיב לעצות מטעות.

עם השלטים של עליבאבא, מקסימום תוכל להשתמש

כמחזיקי מפתחות.

אם השלט אכן ROLLING CODE אין טעם לנסות שכפל בבית, יש צורך בשלט שתומך בצריבה כזאת, כמו כן מכשור צריבה מתאים.

אתה בטוח שהשלט של פות"ש הוא קוד מתגלגל?

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

לא צריך שום מכשור. צריך רק שלט בעל קוד משתנה שמתאים למקלט.

לחיצה של 10 שניות על 2 הכפתורים (בשלט שכבר למוד למקלט) מכניסה את המקלט למצב לימוד. כפי שכתבתי בתגובתי הראשונה.

כן אני בטוח שזה רולינג קוד.

פורסם
תקנה בחומרי בניין 100 שח גג זה נקרא שלט "רומי" ותשכפל לבד.

להלן הוראות: עומדים ליד השער לוקחים שלט שכבר מתוכנת לוחצים על כפתור 1 וכפתור 2 בעת ובעונה אחת למשך 10 שניות.עוזבים ומיד לוחצים על כפתור 1 בשלט החדש.

אתה יכול להרחיב.

השיטה הזאת עובדת בכל השערים, או שיש חברות שבהם הדבר לא יעבוד?

השיטה הזו לא עובדת בכל השערים, חלק מהכרטיסים מקונפגים בצורה כזו שרק למי שיש גישה לכרטיס יכול להעביר אותו למצב לימוד. הרבה מתקינים מקפידים לקנפג (לקנפג אומר לשים ג'מפר) ככה בדיוק כדי לכפות על המשתמשים לקנות מהם את השלטים ביוקר.

אם זה שער פרטי ויש לך גישה לכרטיס צלם ושים תמונה כאן ואפשר יהיה לעזור יותר, אם זה שער בבניין משותף אני לא הייתי מתעסק עם זה. אם יראו אותך מתעסק עם השער יאשימו אותך אחר כך בכל תקלה עתידית. מניסיון רע של חבר טוב.

פורסם

יכול להיות (וגם הגיוני) שיש ג'מפר מונע לימוד על המקלט, אינני יודע - אצלנו בבניין זה עובד.

בכל אופן זו עוד סיבה לא לקנות מעליבאבא.

קונים בארץ שלט ומנסים ללמד, אם הלך טוב, אם לא מחזירים לחנות.

פורסם

אולי כדאי להדגיש שיש 2 סוגי שלטים או יותר נכון 2 שיטות בסיסיות של זיהוי השלט על ידי השער.

הפשוטה יותר היא מתן קוד ייחודי קבוע לכל שלט. הכרטיס של השער מכיר קוד ייחודי, וכל השלטים צריכים לשדר את הקוד הזה על תדר מסויים. כאן כשרוצים להוסיף שלט חדש, השלט צריך ללמוד לשדר את הקוד הנכון על התדר הנכון.

השיטה השנייה המתוחכמת יותר, השלט משדר בכל לחיצה קוד חדש (יכולים להיות מליוני קודים) והבחירה מה יהיה הקוד הבא נעשית לפי אלגוריתם, כל לחיצה מקדמת לקוד הבא. כאן הכרטיס בשער עצמו הוא זה שלומד, אומרים לכרטיס לזכור קוד מסויים של השלט הספציפי והכרטיס לפי האלגוריתם יודע לאיזה קוד לצפות מהשלט בלחיצה הבאה. הוא ממש זוכר לכל אחד מהשלטים שעובדים איתו, מה היה הקוד האחרון הנכון, ובלחיצה הבאה מחשב מה יהיה הקוד הנכון הבא לאותו שלט, משווה עם הקוד שהגיע מהשלט ומשווה ביניהם.

האלגוריתם עובד כך שגם אם תלחצו מספר פעמים על השלט לא לייד השער הקוד בשלט יתקדם ועדיין השער יזהה את השלט אבל רק עד מספר מסויים של לחיצות כאלה ,אם אני זוכר נכון בשלט שמדובר בשירשור כאן מדובר על כ 256 קידומי קוד שלא לייד השער. אם עוברים את המספר הזה צריך ללמד את השער מחדש להכיר את השלט.

פורסם

מנצל את השרשור:

יש לי שלט לשער של החנייה, בתוכו יש מפסקים (שכנראה קובעים את הקוד).

כיצד ניתן לדעת באיזה תדר הוא עובד?

אשמח לקבל המלצה לשלט שכפול זול מתאים.

תודה.

פורסם

אני מחפש מידע לפי שם חברה שלרוב מודפס על המעגל המודפס בשלט. אתה יכול לנסות לשים כאן תמונות של השלט ושל המעגל שלו ובסבירות גבוהה מישהו יזהה לך בדיוק.

פורסם

c7a5166e303e3c502319a06c0763cfcf.jpg[/img]

הגיע לי בזמן השרשור הזה.

האם השלט בתמונה הוא בתדר 433?

מדובר בשלט 2 ערוצים של חניה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...