Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי ברכב (מאזדה 5) דאבל דין של קנווד, דגם DDX5022.

זו מערכת עם מסך-מגע 6.1 אינצ' ו-DVD וגם כל מיני שכלולים מיותרים כמו חיבור לאייפוד ו-GPS של IGO...למערכת מחובר צג גדול הנשלף מהתקרה.

הרכב אצלי שבעה חודשים, לדעתי המולטימדיה מותקנת אצלו די מזמן עלייתו על הכביש, 2008 או 2009.

מעבר לכך שזו מערכת מאד לא ידידותית ולאחרונה גם לא רגישה מבחינת מגע במסך, בשבוע האחרון החלה תופעה מוזרה.

ראשית והכי חמור: המערכת מאתחלת עצמה, הכל עולה, ואז אחרי דקה נכבה, וכך חוזר חלילה! כמובן שלא ניתן לשמוע כלום במצב הזה, ובנוסף, גם הדיבורית פארוט שמחוברת לרכב (ומשתיקה סאונד אם יש שיחה טלפונית) פתאום לא מצליחה להתחבר לטלפון שלי, ודורשת סיסמא...

מה עושים לגבי האתחול המתמיד? יש אפשרות לתקן? האמת שאני נורא קרוב להעיף את המערכת הזו לעזאזל...

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

נפתרה הבעיה! מסתבר שיש חור זעיר, שלוחצים עליו עם מחט והוא מבצע RESTART כמו שצריך למערכת. הכל עובד כרגע כמו שצריך, בלי עין הרע!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...