Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

שבוע שעבר נסעתי לטבריה שהרכב מלא לגמרי בגטס 07 אוטומט, ובמהירות מעל 100 קמ"ש ההגה רועד ממש, אין נטייה לכיוון מסוים, ובכביש לא משובש. היום חזרתי וגם אותה הבעיה במהירות מעל 100 קמ"ש.

פעם ראשונה שאני נתקל ברכב בבעיה הנ"ל, הורכבו על הרכב צמיגים חדשים לפני חודש של גודייר (רביעייה)

לציין שלפני הנסיעה בוצע מילוי אוויר בגלגלים. כאמור, על צד הדלת רשום בעת שהרכב מלא יש לנפח 33, ניפחתי בפועל 30 (הלחץ אוויר אמור להיות 30 ברכב, ושהרכב מלא 33, זאת לאחר מספר חברים שאמרו לי שאין הבדל מהותי וניתן לנסוע גם עם 30)

עריכה אחרונה על ידי tomer21
פורסם
סביר להניח כשהחלפת צמיגים עשו לך איזון גלגלים.

בתקופה האחרונה עלית על בור עמוק/מדרכה?

אני הייתי מתחיל בכיוון פרונט.

עליתי על מדרכה ופגעתי עם גלגל ימני קדמי בקטנה, פגיעה חלשה במהירות 5 קמ"ש לערך. ייתכן?

פורסם

תתחיל מאיזון לזוג הגלגלים הקדמיים.

אם לא יעזור תמשיך לכיוון פרונט ותבקש שעל הדרך ינסו לשים לב לחופשים במתלה הקדמי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם אין לך משיכה לשום כיוון

והרעידות מופיעות רק החל ממהירות מסויימת אז זה פשוט איזון גלגלים

תעשה איזון במקום טוב ואפילו תבדש שישעו איזון כפול אם אתה מרגיש שלא הכי מקצועי (פשוט שיריצו את הגלגל עוד פעם)

אם זה לא יתן לך פטרון תבדוק שבמקרה הגלגלים שלך לא חלקים בפנים או חוץ הצמיג, אם כן תחליף צמיג ותעשה פרונט

פורסם

הרכבתי צמיגים חדשים על הרכב לפני חודש ובוצע איזון לגלגלים בפנצרייה, יש אחריות כלשהי לביצוע איזון מחדש? אני יוכל לטעון שהאיזון לא בוצע הכי מקצועית בטענה שהצמיגים הורכבו לפני חודש וכבר נוצר בעיה?

פורסם
כאמור, על צד הדלת רשום בעת שהרכב מלא יש לנפח 33, ניפחתי בפועל 30 (הלחץ אוויר אמור להיות 30 ברכב, ושהרכב מלא 33, זאת לאחר מספר חברים שאמרו לי שאין הבדל מהותי וניתן לנסוע גם עם 30)

חברים שלך יודעים יותר טוב מהמהנדסים של הרכב?!

שים לב שמדובר גם בלחצי ניפוח קרים.

עצות בענינך כבר ניתנו. אתה יכול "לנסות את מזלך" מול אותו מקום שהרכיב את הצמיגים או לגשת למקום אחר.

מציע לבדוק גם שאין נזק (בליטה בדופן) לצמיג עצמו שנתקל במדרכה.

פורסם

אפשר, אבל זה לא בריא למערכת ההיגוי והמתלים - הויברציה מייצרת בלאי מיותר, תשתדל להימנע מנסיעות ארוכות במהירות גבוהה, אל תמשוך מעבר לכמה ימים, מדובר בכמה דקות של עבודה. לגבי אחריות, מספיק בור אחד גדול כדי להוציא גלגלים מאיזון, ירצו לקחת אחריות יקחו - אם לא זה יעלה לך בדיוק 50 ש"ח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עידכון: הייתי היום בפנצרייה, בעל הפנצרייה טען שלפי מה שהסברתי לו על הבעיה, הבעיה היא באיזון בגלגלים האחוריים, תכף אני יעשה נסיעה על כביש מהיר ואדע בוודאות.

פורסם

לאחר שבוצע איזון גלגלים גלגלים אחוריים (ממליץ על דודו גרשון בירושלים שטיפל לי בבעיה ואף לא לקח שקל) ולאחר מספר נסיעות מעל 100 קמ"ש לא הבחנתי בבעיה.

• תוכן חדש...