Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

באמת שחיפשתי אבל לא מצאתי תשובה.

האם קיים הבדל בין שני דגמי pioneer הבאים:

deh-4700bt

deh-x4750bt ?

נאמר לי שהראשון מתאים יותר לשוק האירופאי ולארץ לעומת השני.

כמו כן המחיר אצל המתקין גבוהה עבור ראשון בכ-100 ש"ח.

האם שווה את זה? ומה בכלל שונה בינייהם חוץ מזה שאחד כחול והשני אדום?

תודה!

איליה.

פורסם (נערך)

קולט, קולט.

DEH-4700BT - דגם אירופאי.

DEH-X4700BT - דגם אמריקאי.

DEH-X4750BT - דגם שנמכר במספר מדינות אחרות בעולם (ישראל, דרום אמריקה, מזרח רחוק, אוסטרליה וכו').

באתר - http://alexsander.co.il/cat.aspx?cat_id=715

שני הרלוונטים מופיעים באותו מחיר.

כדי לנסות לעמוד על ההבדלים המדויקים כנס לאתרים המתאימים של כל אחד מהמכשירים.

ולסיום אציין שמכשירי 2016 כבר הוצגו (ספרה שניה 8 ). אם כי אין לדעת מתי יגיעו ארצה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה על התשובות!

על פניו מהאתרים נראה שהפיצ'רים זהים.

הוא טוען שה-4700מתאים יותר לאירופה וישראל אבל נראה שאין ממש הבדל באמת,

שווה להתעקש על ה-4750 כדי לחסוך 100 שקל לדעתכם? אולי הוא יודע משהו שאנחנו לא יודעים?

פורסם

מהניסיון שלי, דגמי ה XX50 הם הדגמים שמגיעים לארץ ביבוא סדיר ונמכרים כאן כבר שנים. לא הייתי לוקח סיכונים עם דגם שאני לא מכיר, הייתי הולך על מה שמיובא לארץ (לפעמים יש לזה סיבות שלא בהכרח נראות במבט ראשון).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

לצד היבוא הסדיר של מכשירים בעלי סיומת 50, יש גם ייבוא מקביל של של מכשירים בעלי אותה סיומת.

אין פה ענין של סיכון ממשי במכשירים שמיובאים מאירופה ביבוא לא סדיר בהשוואה לאחרונים הנ"ל.

לעיתים יש פונקציות שפעילות/קיימות רק בשווקים מסויימים, כך למשל גרסאות הבסיס, סדרות 1 ו-2 של פיוניר באירופה תומכות בפורמט FLAC.

גרסאות אמריקאיות למיניהן מכילות רדיו לוויני שפעיל רק שם וכו'.

במקרה דנן, נראה שההבדל העיקרי מתרכז סביב קיומו של רדיו LW (תדרים נמוכים מ-AM) שפעיל לדעתי בארצות סקנדינביות וברה"מ לשעבר (או קצת יותר מדינות). אהה כן, והצבע של התאורה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

800 ש"ח עבור ה-4700 כולל התקנה ומתאם 1 din.

700 ש"ח עבור ה-4750 כנ"ל.

שנייהם באחריות יבואן 3 שנים.

למרות שבאמת מוזר שאני לא רואה את הדגם של ה-4700 באתר של פיוניר ישראל.

• תוכן חדש...