Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים מקווה שזה הפורום הנכון .

לשכן שלי אלמרה משנת 99 . לפני כמה חודשים הלך לו הגיר ונתקע בהילוך ראשון , כתוצאה מהנסיעה כנראה הלך גם המנוע אך הוא גילה את זה אחרי שכבר שיפץ את הגיר.

המנוע התחיל להעלים שמן היה ממלא בבוקר ואחרי 200 ק"מ המדיד היה יבש. עד שזה החמיר לרמה יומיומית

הוא פנה למוסך מסויים , שאמר שעליו לשפץ את המנוע קומפלט.

הרכב הושאר במוסך לשבועיים , עבדו עבדו עבדו , לבסוף הציגו חשבון של 7500 שקל .

הבן אדם התחיל את הרצה נסיעות מתונות אבל שם לב ששוב כל כמה מאות ק"מ השמן פשוט נעלם. בהתחלה המוסך טען שזה רק ההרצה החליף לו שמן לצמיגי יותר . עכשיו עברו כבר יותר מ 1500 ק"מ המוסך טוען שהוא שם שמן לא נכון אומנם השמן הוא 10W40 אבל האותיות של התקנים שהוא צריך זה של מכוניות ישנות ואין כאלו ובגלל זה בורח/נשרף השמן .לסיכום לא רוצים לטפל בזה כל פעם ממלאים לו קצת ומנפנפים המוסך ליד העבודה לכן הוא הולך לשם הרבה בעקבות המקרה.

מה עושים במקרה כזה איך תובעים ואילו מסמכים או בדיקות צריך יהיה להציג ?

אשמח מאוד לעזרה כי גם העברית שלו לא חזקה אז קשה לו להתנהל מולם .

פורסם

אני משאיר את השרשור כאן, מכיוון ששיש כאן גם נקודות טכניות וגם נקודות משפטיות, ולכן הוא לא מתאים לא לפורום הטכני ולא לפורום המשפטי.

עם זאת, קשקשת אופיינית לפורום הזה לא מתאימה לא מתאימה כאן, אז אני מבקש להתכנס לתגובות מעשיות ולא רגשיות (כמו: "אני במקומו הייתי לוקח את הנשק ממילואים ודופק לכל אחד מהמוסך כדור בברך!").

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני אתייחס רק לעניין התקנים של השמן. זה מה שמופיע באוטודאטה:

ALMERA.PNG

הם דורשים API SH. זה התקן העדכני שהיה בזמן שהמנוע הזה נוצר.

כיום העדכני ביותר הוא SN. אין שום בעיה לשים שמן מדירוג SL/SM/SN. הם תואמים אחורה עד SB.

Stay Dirty

• תוכן חדש...