Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכתבה הופיעו היום שתי מכוניות - גרסה פתוחה של jeep renegade (הדגם החדש שמיוצר ע"י פיאט), עם הכיסוי השקוף שמגן עליו כשהוא מנפנף לקהל בעמידה, ופיאט 500L שנראית סטנדרטית לחלוטין.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4703370,00.html

בעבר אני זוכר פולקסוואגן קאדי, וגם מרצדס יקרות. הנוכחי כזה צנוע?

פורסם

בשנים האחרונות הפופ-מוביל היה על בסיס ג'יפ מרצדס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איש חביב האיש הזה וגם צנוע להפליא, מעלה קצת תמיהות עגומות על הזוג המלכותי שלנו שמתנייע לו לרוב בעדר של סאבאורבנים מפלצתיים עם צ'קלקות כחולות ( סיבות בטחון כמובן, בלי קשר לעובדה שהאפיפיור כידוע הוא אישיות מאוימת לא פחות, סיבות שכידוע גם "מאלצות" בחירות בסוויטות מפוארות בטוסקנה ובלונדון ) ועל הצורך במעט פרופורציות בהתנהלות האישית של נבחרים בכירים ובני/בנות זוגם, כאלו שמצד אחד דואגים למים של הבריכה במעון הפרטי ולערוגות הדשא מסביב, מהצד השני נעצבים בשל השטיחים הקרועים והמטבח המוזנח במעון הרשמי, זה המט לנפול.

פורסם

דבר ראשון - באמת מדהים. איש צנוע מאוד כנראה, שאולי ייתן דוגמה להרבה אחרים.

דבר שני - שרשור מאוד מקורי. אהבתי. :)

קלאסיות - הקרם דה לה קרם, הדובדבן שבקצפת. ממממ...

פורסם

מזכיר לי שהאפיפיור מנשק את האדמה בכל פעם שהוא יורד מטיסה של אליטליה :lol:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איש חביב האיש הזה וגם צנוע להפליא, מעלה קצת תמיהות עגומות על הזוג המלכותי שלנו שמתנייע לו לרוב בעדר של סאבאורבנים מפלצתיים עם צ'קלקות כחולות (....

איך אתה משווה בין קינג ביבי ואפיפיור?

אצלנו הבן של המלך מסתובב עם נהג ומאבטחים ברכבים יותר מפוארים מאפיפיור.

אייל

פורסם
מזכיר לי שהאפיפיור מנשק את האדמה בכל פעם שהוא יורד מטיסה של אליטליה [emoji38]

זה בסדר, גם אני אחרי כמה טיסות עם אל איטליה רציתי לנשק את האדמה.

פורסם

אני זוכר שרפול כאשר היה שר החליף את רכב השרד שלו בפורד אסקורט.

היום כל חבר כנסת נוסע ברכב מפואר פי כמה.

אין צניעות, אין בושה . יש רק תרוצים. (זה ליסינג של הכנסת, רכב בטחוני ...)

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

לרפול היתה אסקורט ברנדה (1.3 אוטומטית) כשהיה רמטכ"ל.

חברי כנסת יכולים לבחור בין מאזדה 6 או טויוטה פריוס, או לחילופין לקבל החזר הוצ' רכב אם אינם מעוניינים לקבל רכב.

לא נראה חריג בכל קנה מידה.

שר הבטחון ושר החוץ נוסעים במכוניות ממוגנות מסיבות ברורות.

גם לפני 30 ו 40 שנה רכבי השרים תמיד היו יקרים יחסית - וולבו 240 או פיג'ו 505, ואילו שרי הבטחון והחוץ נסעו בשברולט קאפריס V8.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני היחיד שקרא את המילה הראשונה (בעצם, השנייה) בכותרת בשנייה הראשונה כ"פותמוביל"?8)

בטח האפיפיוחר לקח את ה-500L בגרסאת Pop(e) Star ;-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...