Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^^מסכים איתך מאוד. אצלי מותקן GTA V על הכוננים, בהחלט תופס הרבה מקום. אבל גם עולה ונטען מהר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטח שלא מאוזן ,לקח לוח אם שמיועד למעבדים עם מכפלה פתוחה סידרת ה K= חיסכון של לפחות 50% .

אין בשלב הזה שום יתרון במעבדי ה

הSkyLake למעט הליבה הגרפית.

אם בכל זאת חשקה נשפך במעבדים החדשים. לוח אם עם עם הכל הפיצרים שיש בלוח היקר יותר עדיין Z 170.

הייתי ממליץ לקחת SSD בתצורת M.2 ולא בחיבור SATA.

פורסם

Automatic, הטעות הבסיסית שלך היא שאינך יודע מה דרישות הבחור, אם ישחק משחקים או יתקין תוכנות CAD.

זה כמו לבנות מקלחון בגודל של מטר וחצי במקום מקלחון של 90 סמ, הראשון יותר יקר בכמה אלפים טובים, אם יש לך את הכסף ובא לך על המון מקום, שיהיה לך בכיף, תהנה לך. אבל אם אתה לא הולך לנצל את כל המקום הזה אז אין ממש טעם להוסיף את העוד כמה אלפים האלו.

אתה מדבר על מקרי קיצון, כמה אנשים כבר מתקינים גם תוכנות, גם משחקים בכמויות כאלו?

למה שלא תקנה לך SSD של 1טרה?

הטענה שלי היא פשוטה, אם יש לך ובא לך, תהנה, אבל להגיד שגודל של 128 ג'יגה לא מספיק? שטויות במיץ.

סרטים, תמונות ומסמכים, זמן הטעינה שלהם יהיה אותו הדבר מדיסק רגיל.

כל המחשב הזה נשמע לי OVERKILL מטורף, מעבדי K, 16 גיגה זיכרון, קירורים שלא שמעתי על שמם

אם אתם חובבי משחקים אסכים אתכם (עדיין לא בדיוק, אבל נגיד), אבל אם נוציא כרגע משחקים מהמשוואה, יש כאן המון בשביל לראות סרטים ולגלוש באינטרנט?

אני עם I5 דור 1 והמחשב שלי טס עם SSD של 128.

אני מוכר מחשבים לחברות, למעט בודדים שבאמת צריכים חומרה עצבנית לעיבודי CAD, אין שם חומרה כזאת.

בקיצור, אני יודע שאתם לא תסכימו עם מה שרשמתי, תקנו SSD של 512, מי משתמש היום ב 256? זה פאסה.

פורסם

הלוח אם שהצעת לו, זול יותר בכ 200 שקלים בלבד. הוא מאבד את התמיכה ב SLI, הלוח שלך תומך רק ב AMD.

כמו כן, בלוח שלך אין חיבור DP 1.2 שלעיתים יכול להיות שימושי מאוד ולעיתים לא.

כרטיס הרשת בלוח אם שלך שייך לריאלטק לעומת שבב של אינטל בלוח אם שהוא בחר = יתרון משמעותי לעיתים

כרטיס הקול בלוח אם שלך נחות יותר מהכרטיס קול בלוח אם שלו.

הלוח אם שלו מסוגל להרבה יותר - שלך פחות

מה זאת אומרת? הבן אדם משדרג, אם יש את התקציב אין בעיה לשדרג ללוח אם בעל יותר פיצ'רים = לא מזיק.

אתה ממליץ על SSD של M.2 , ידוע לך שהטובים הם יקרים בהרבה יותר מהרגילים, כן? לקחת כונן SAMSUNG EVO 250 M.2 אתה מקבל את אותן המהירויות ואת אותו הדבר, ידוע לך אני מניח כן?

מי שצריך מהירויות נאלץ להשקיע סכום נכבד ב M.2 שזה מתקזז עם החסכון בלוח אם שלך.

כפי שהוצע, אם המשדרג הולך לעבוד על דברים יותר כבדים, כדאי לשקול I7 עם מכפלה פתוחה.

בכל זאת ההבדלים בביצועים בפועל עם OC הם נמוכים ולמשתמש הממוצע זה לא תורם בשום דבר.

אבל לזרוק "לא מאוזן" זה תמיד כיף, צריכים להיות בפרופורציה.

הבחור לא רוכש מעבד I3 עם 4GB זכרון וכרטיס מסך ב 3000 שקלים כן בכדי לשחק במסך ה 4K החדש שלו.

זה מפרט לא מאוזן. כל השאר חרטא. לוח אם קצת יותר יקר או פחות יקר ומעבד עם מכפלה סגורה זה לא באמת מה שהולך להוציא מפרט מאיזון, נו באמת.

פורסם
Automatic, הטעות הבסיסית שלך היא שאינך יודע מה דרישות הבחור, אם ישחק משחקים או יתקין תוכנות CAD.

זה כמו לבנות מקלחון בגודל של מטר וחצי במקום מקלחון של 90 סמ, הראשון יותר יקר בכמה אלפים טובים, אם יש לך את הכסף ובא לך על המון מקום, שיהיה לך בכיף, תהנה לך. אבל אם אתה לא הולך לנצל את כל המקום הזה אז אין ממש טעם להוסיף את העוד כמה אלפים האלו.

אתה מדבר על מקרי קיצון, כמה אנשים כבר מתקינים גם תוכנות, גם משחקים בכמויות כאלו?

למה שלא תקנה לך SSD של 1טרה?

הטענה שלי היא פשוטה, אם יש לך ובא לך, תהנה, אבל להגיד שגודל של 128 ג'יגה לא מספיק? שטויות במיץ.

סרטים, תמונות ומסמכים, זמן הטעינה שלהם יהיה אותו הדבר מדיסק רגיל.

כל המחשב הזה נשמע לי OVERKILL מטורף, מעבדי K, 16 גיגה זיכרון, קירורים שלא שמעתי על שמם

אם אתם חובבי משחקים אסכים אתכם (עדיין לא בדיוק, אבל נגיד), אבל אם נוציא כרגע משחקים מהמשוואה, יש כאן המון בשביל לראות סרטים ולגלוש באינטרנט?

אני עם I5 דור 1 והמחשב שלי טס עם SSD של 128.

אני מוכר מחשבים לחברות, למעט בודדים שבאמת צריכים חומרה עצבנית לעיבודי CAD, אין שם חומרה כזאת.

בקיצור, אני יודע שאתם לא תסכימו עם מה שרשמתי, תקנו SSD של 512, מי משתמש היום ב 256? זה פאסה.

אתה פאסה. חבל שאתה מוכר לאנשים ולא מודע לדברים שקיימים בשוק ולמה הם משמשים.

יש לך ליקוי בהבנה וחוסר הבנה בתחום המחשוב, לצערי.

אלפי שקלים נוספים? הוא לא הוסיף שקל אחד ושדרג מ 120 ל 250 GB !

איזה אלפי שקלים עולה היום SSD? מי שצריך אולי את של אינטל 750 ב PCIE.

ממליץ לך להתעניין יותר בשמות הקירורים ולמה הם מסוגלים, לצאת בהצהרה כזאת ולהגיד שאתה עוד עוסק בתחום, זה קצת מביך. המינימום זה להכיר ולדעת, גם אם לא מבינים או לא מכירים.

1. כונני SSD עם נפח 128GB זהו נפח אחסון נמוך כיום - עובדה

2. כונני SSD מואטים וסובלים מירידת ביצועים עם הגיעם לגבול נפח האחסון - עובדה

3. כונני SSD עם נפחים נמוכים מגיעים לרוב עם ביצועי קריאה וכתיבה נמוכים משמעותית לעומת הכוננים היותר גדולים - עובדה ונעשה בכוונה בכדי לבדל אותם

4. סרטים ותמונות ומסמכים נטענים באותו הזמן מדיסק קשיח? ממש... מאיפה ההנפצה הזאת? קבצי אקסל עצבניים, מסמכי וורד וא PPT כבדים וסרטי 8-15GB לא נטענים באותו הזמן.

5. דיסקים קשיחים נכנסים למצב המתנה במידה ואתה עושה שימוש לרוב בSSD לכן משיכת מידע גוררת הפעלתם והמתנה של מספר שניות.

מחשב אובר קיל? בסהכ מעבד I5 או I7 עם כמות זכרון RAM נכבדה, זיכרון ה RAM היום לא כזה יקר ואין סיבה לרכוש יותר גם אם לא צריכים, כמובן שתלוי הדרישות.

הבחור כאן לקח 8GB של RAM, זה אובר קיל? אתה רציני? זה בסיסי כיום למחשב נורמלי עם ביצועים טובים.

אני מדבר על מקרי קיצון? אתה מהפלאנטה שלנו או מחוצה לה?

אנשים מתקינים משחקים, סרטים, תמונות ותוכנות ביום יום... או שאלו יחידי סגולה? למה שלא להתקין משחקים? למה לא לצפות בסרטים ותמונות מה SSD?

כיום ישנם משחקים רגילים ששוקלים 15-20 ג'יגה וגם משחקים של 30 והינה קח משחק של GTA V ששוקל 60 גי'גה ! בהצלחה להתקין אחד כזה ב SSD הפצפון שלך, כי בדיסק קשיח יהיו לך חיים נהדרים לטעון אותו משם, או און ליין.

כיום, SSD זה חובה. אני גם עובד בחברה גדולה ורצינית וביום שביקשתי התקנת SSD כל העבודה נעשתה הרבה יותר נעימה ופשוטה.

לשם מה צריך 512GB? המחירים שלהם כפולים. 250-6 מספק בהחלט לכל סף הדרישות.

בקיצור, זה שאתה מוכר כוננים מופחתים ובעלי נפח נמוך ואחר כך הלקוחות שלך, החברים שלך וכל מי שסובב אותך צריך כל החיים לנהל בקמצנות את שטח האחסון שלהם ב SSD, זאת בעיה שאתה יוצר להם, עדיף שתתקדם.

פורסם

צודק, אני יוצר להם בעיות.

תגיד, אתה טורח לקרוא את מה שאני רושם?

יש אנשים שצריכים 256, אין ספק.

הרוב - לא!

וכן, יש הרבה אנשים שהבדל של 300 שקל בין הגרסאות בשבילהם זה הבדל משמעותי.

למה לא להתקין משחקים?

אולי תשאל למה כן להתקין משחקים? כי יש אנשים שפשוט *לא* משחקים משחקים.

אני לא אמרתי ש SSD זה לא טוב, להפך.

הייתי תחת הרושם שהבחור לקח 16 גיגה, טעות שלי.

1. כונני SSD עם נפח 128GB זהו נפח אחסון נמוך כיום - עובדה - לא עובדה ולא נעליים, אלא סה"כ הדעה שלך.

2. כונני SSD מואטים וסובלים מירידת ביצועים עם הגיעם לגבול נפח האחסון - עובדה - נכון, עדיין יש אנשים שמגיעים לניצול של כ 70-80 גיגה מהכונן בלבד.

3. כונני SSD עם נפחים נמוכים מגיעים לרוב עם ביצועי קריאה וכתיבה נמוכים משמעותית לעומת הכוננים היותר גדולים - עובדה ונעשה בכוונה בכדי לבדל אותם - יש לך הוכחות לזה? סדרת ה EVO מגיעה גם ב 128 וגם ב 256, לא ידוע לי על הבדלי ביצועים ביניהם.

4. סרטים ותמונות ומסמכים נטענים באותו הזמן מדיסק קשיח? ממש... מאיפה ההנפצה הזאת? קבצי אקסל עצבניים, מסמכי וורד וא PPT כבדים וסרטי 8-15GB לא נטענים באותו הזמן. - מילת המפתח "עצבניים", משתמש ביתי לא מחזיק אקסלים של גיגות, ואדם שפוי שאינו חולה על סרטים בבלו-ריי מלא מוריד סרטים של 4 גיגה, וקצב הטעינה של סרט כזה אינו מגיע לקצה גבול היכולות של דיסק רגיל, ולכן אין הבדל. שוב, תלוי למי, יש אנשים שצריכים, יש אנשים שלא.

5. דיסקים קשיחים נכנסים למצב המתנה במידה ואתה עושה שימוש לרוב בSSD לכן משיכת מידע גוררת הפעלתם והמתנה של מספר שניות. - יש דרכים לבטל את זה, ובכל מקרה אני אישית לא מרגיש הבדל.

בקיצור, אני לא כאן בשביל להגן על דעותי, אתה תעשה מה שטוב לך, אבל אם תגיד ש 128 לא מספיק, אני אחלוק עליך. תלוי למי.

פורסם

ידיד אתה קראת את המפרט של לוח האם זה לוח אם של אינטל מאיפה הבאת את הנושא של AMD.

לא אתייחס לשאר הדברים כמו הכרטיס רשת ה DP ושאר הירקות.

אתה משווה חיבר של M.2 לSATA .

הבקר SATA חיבור של עד 6GB\S לאומות ה M.2 שהוא עד 10GB\S.

אתה טוען כל הדיון בלקנות את החומרה הכי טובה ה M.2 לא יותר יקר מכונן SSD רגיל אולי הבדל של כמה דולרים.

M.2 לאומת SSD

פורסם

אתה בכלל קראת את המפרט בעצמך? הלוח אם מבית ASUS, בעל ערכת שבבים של אינטל.

הלוח אם שאתה מציע, תומך אך ורק במערך CF מבית AMD. מה זה אומר? שהבחור אם ירצה SLI עם זוג כרטיסי NVIDIA, לא יוכל.

לוחות אם מתקדמים יותר מצויידים בשבב היודע לעשות זאת. כנס לאתר תשווה בין הלוחות ותרד לשורה של MULTI GPU SUPPORT.

כרטיס רשת זה לא חשוב? DP לא חשוב? ושאר הירקות לא חשובים? אשמח אם תתייחס אליהם.

לגבי ה M.2, עשית שם סלט גדול.

אני מקווה שאתה שם לב שאתה מציע את אותו הכונן EVO של סמסונג פשוט בחיבור M.2? אתה שמת לב שהכונן בעל אותו המפרט, אותן המהירויות בדיוק כמו אחיו בחיבור SATA? ;) זה שזה חיבור M.2 לא אומר שזה מהיר.

תציץ אפילו בתמונות למטה באמאזון, אלו שקיבלו 1000 זה שימוש ב RAPID MODE, לא רלוונטי והאופציה זמינה גם בכונן ה SATA.

מה שאני דיברתי עליו, היה באמת לנצל את M.2 ולשם כך אתה צריך לרכוש כונן יקר הרבה יותר אשר בעל יכולות לנצל את הרוחב פס!

זאת הייתה הכוונה.

כמו כן, עדיף להציג את המחירים בארץ ולא בחו"ל, זה ברור וידוע שלעיתים בחו"ל ההפרשים נמוכים. כמו כן אתה רואה שההפרש לא קיים כי כמו שהסברתי, מדובר על אותו הכונן פשוט בתצורת חיבור שונה ;)

לא נורא.

פורסם

פות"ש אולי השנקל שלי יעזור לך להחליט מה טוב בשבילך. לי יש 120 GB ולי זה מספיק כבר יותר משנה. תמיד יש על הכונן משחק 1 ויש עליו ווינדוס 7 אולטימייט מעודכן עם כל הדרייברים וזה, ועוד כמה תוכנות קטנות. לפני המשחק יש משהו כמו 70GB פנוי, אז או ששמים משחק אחד כבד, או ששמים שניים שתופסים יחד פחות מ-70GB. אני בכל מקרה משחק באחד בכל פעם, אז לי זה מתאים.

בהתחלה התקנתי עליו [על ה-SSD] אופיס ואז העברתי את האופיס לכונן "רגיל". לרגע לא הרגשתי הבדל. אולי מי שמרגיש שאופיס עובד אצלו לאט יותר בHDD שיבדוק תקינות הכונן או משהו. אצלי תוכנות פשוטות עובדות באותה מהירות בשני הכוננים, ואם יש הבדל, הרי שהוא זניח. הרי בכל מקרה לוקח לדף אקסל - עמוס ככל שיהיה - פחות משנייה להיפתח, אז מה אכפת לי אם זה 0.7 שניות או 0.5 שניות?

כמובן שאם התקציב לא בעיה, אז עדיף כבר לקנות קצת יותר גדול, אבל למשפט הזה אין סוף.

זה היה השנקל שלי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה רבה לכולם כפי שכבר רשמתי אני כרגע סגור על המפרט אתם מוזמנים להמשיך את הדיון אני אשמח ללמוד משהו חדש שלא ידעתי קודם.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

המפרט מצויין. לא הייתי ממליץ לשנות כלום (אחרי שהגדלת את נפח הSSD).

הסיבה היחידה לשנות משהו זה אם אתה רוצה לגלח כמה מאות שקלים ומוכן להקריב מהביצועים של המערכת (שים לב שיש שינויים שאתה יכול לעשות שלא ישנו כמעט כלום למעט העובדה שימנעו ממך שידרוגים עתידיים ויחסכו לך עכשיו כמה מאות).

מכיוון ומראש אתה מצהיר שאלו שדרוגים שאתה עושה למערכת קיימת אני מניח שתמשיך לשדרג בהמשך (עוד כמה שנים טובות בהחלט) ולכן ההמלצה הראשונית שלי- לא לשנמך כלום בשביל הכמה מאות הללו.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אין הבדל במהירות ב Samsung 850 Evo בין כונן 2.5 לבין M2. כונן ה 120 ג'יגה איטי יותר בהרבה כתיבות קצרות ונחנק מהר יותר בכתיבות ארוכות מאוד.

לי אישית במחשב הנייד בלי משחקים 256 ג'יגה מספיק בדיוק, השולחני בבית כבר 480 ג'יגה. 120 אין סיכוי, לא בלי לחשוב 3 פעמים מה הולך ומה לא הולך על הכונן, וניקוי תדיר של זבל.

• תוכן חדש...