Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

101 לעומת 103

505 לעומת 507

492 לעומת 495

תשמע, אתה צודק, יש הבדל גדול בין המספרים.

נו בחייאת דינק, יש אחד פדנט ששם לב לכל 0.5 שניה שלוקח למחשב שלו להגיב, ויש אחד שפשוט שמח שיש לו SSD והמחשב מהיר.

אתם לוקחים את זה כאילו אנחנו כאן פורום מקצועי שכולם מינימום עובדים בכור הגרעיני. אני פרשתי מהתרד הזה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מפרט מוזר ולא מאוזן, כאילו מישהו שלא מבין בחומרה הכניס חלקים שלא קשורים אחד לשני, לא הצלחתי להבין לפי המפרט לאיזה שימושים בכלל המחשב מיועד. מצד אחד הכנסת קירור מאוד איכותי ויקר, אבל מצד שני בחרת מעבד עם מכפלה סגורה, איפה ההיגיון כאן?

זיכרונות מאוד יקרים עם תדר גבוה שלא יתרמו לך הרבה, גם ככה לא תוכל לעשות OC למעבד. SSD מעולה, אבל למה לבחור את סדרת ה-PRO עם נפח כ"כ קטן? עדיף כבר ללכת על ה-EVO ולהגדיל את הנפח של האחסון. חוץ מזה, ההבדלים במהירות בין הכוננים כ"כ זניחים שלא תוכל בחיים להרגיש את ההבדל ביניהם, הבדלי המהירות ניתנים להבחנה אך ורק בבדיקות שמרצים עם תוכנות ייעודיות, או שהכי פשוט זה לבדוק בנצ'מרקים באינטרנט.

לום אם בכלל מיותר ויקר, מי בחר לך אותו?

הלוח הזה מיועד בעיקר ל-OC שלא תוכל לעשות, או לעבודה עם כמה כרטיסי מסך במקביל (CF/SLI). בקיצור, חבל על הכסף.

אם אתה מאלה שבוחרים חלקים לא קשורים ויקרים לטווח הארוך אז שיהיה לך בהצלחה, החלקים בסה"כ באמת טובים. תיקח בחשבון שעוד שנה יצאו מעבדים חדשים עם תושבת חדשה, ואז אם תרצה להשתדרג תצטרך שוב פעם להחליף את הלוח.

עריכה אחרונה על ידי Acejin
פורסם

מה הקשר לאם אני אבצע OC או לא אבצע OC? הכל מתחיל וניגמר בOC?

קודם כל מהתגובה שלך אני מבין שלא קראת את כל התרד אחרת היית רואה שהמפרט עודכן לSSD 250 סמסונג EVO.

דבר שני אם תשווה את הלוח הזה ללוחות אחרים "ללא אפשרות OC" תיראה שחוץ מזה הפיצ'רים שהלוח מציע הרבה יותר איכותיים ובהחלט שווים את ההפרש של ה250 ש"ח האלה.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

בטח שיש קשר, מי קונה קירור כזה מפלצתי מבלי לעשות OC על המעבד? אין בזה שום היגיון!

אתה יכול אפילו להסתפק בקירור סטוק של המעבד אם אתה לא מתכנן OC. הטמפ' של המעבדים החדשים נמוכה יותר משל הסדרות הקודמות. הקירור שבחרת לא ייתן לך שום יתרון על פני קירור אחר בחצי מהמחיר, היתרונות של קירור איכותי באות לידי ביטוי ברגע שהתדר של המעבד עולה (OC) ואיתן גם המעלות.

אתה לא תנצל את הקירור הזה וחבל, אתה יכול לקנות קירור זול יותר ובכלל לא להרגיש בהבדל.

כיום לקנות חלקים לטווח הארוך זאת טעות, כל שנה יוצאת ערכת שבבים חדשה שתאלץ אותך להחליף את החלקים המרכזיים במחשב כדי לבצע שדרוג, תחשוב על זה. אם אתה קונה את הלוח בגלל הפיצ'רים ומתכוון באמת לנצל אותם אז תהנה, לוח מעולה.

בכל אופן, תתחדש!

פורסם

חביבי, מי שלא היה לו קירור כזה לא יידע מה ההבדל לעולם.

זה אחד הקירורים השקטים ביותר, עם הקירור הזה הוא יכול להיות עם תדר ה BOOST של המעבד ללא הפסקה לעומת קירור סטוק שייתכן ויגביל אותו בכך.

קירור סטוק לעומת זה? הרעש של הסטוק לעומת זה? אתה עושה צחוק מהעבודה.

תצא מפנטזיית ה OC, זה שהוא יעשה OC מ 3.8 לאיזה 4.2 כדי להריץ מבחן כמו זומבי להציג לחברים או מה? בחייך. OC בשימוש בחיי היום יום לא ריאלי כמעט אלה אם כן מדובר על מספרים מטורפים.

פורסם

דבר ראשון, כיום איכות הבניה של גופי הקירור המקוריים השתפרה בצורה משמעותית לעומת הסדרות הישנות שבאמת הגיעו עם קירור נוראי. דבר שני, לא המלצתי לו באופן ישיר להשתמש בקירור מקורי, אבל אני כן חושב שהוא יכול לקנות קירור פסיבי חרישי בחצי מהמחיר של הקירור שהוא הכניס למפרט.

אף אחד לא הכריח אותו לעשות OC, אבל אם אתה חושב שאנשים עושים OC בשביל המספרים וסטטיסטיקה אז אתה טועה בגדול. שוב, לא קונים קירור ב-300 ש"ח בשביל להריץ מערכת הפעלה על ניוטרל.

לדעתי הבחור פשוט התלהב מהקירור ורוצה לקנות אותו. הרבה פעמים אנחנו קונים חלקים שאנחנו לא באמת צריכים, לפחות זאת סיבה מוצדקת שאפשר להיות שלם איתה לאחר הקניה, אבל בטח שלא בגלל רעש כמו שציינת, הרי הוא יכול למצוא קירור פחות מרעיש בחצי מחיר, אז למה לא בעצם? באותה מידה אפשר גם להציע לו קירור נוזלי ב-900 ש"ח.

פורסם

אנשים עושים OC בשביל המספרים.

אין שום סיבה לעשות OC למעבדים בתדרים גבוהים גם ככה כדי שתראה עוד 2 נקודות בתוכנות בהבאנצמארק השונות ועוד 5-10 FPS פה ושם.

הכל למען הספורט והכיף וכן "תוספת ביצועים" מזערית כל כך שזה דורש ממך בדיקות של ימים ויציבות והתעסקות עם החרא הזה, עדיף לעושת שעות נוספות בעבודה ולרכוש כרטיס מסך טוב יותר.

פורסם (נערך)

שאלה למביני עיניין:

עפ"י מידות היצרן של המארז שלי מצוין שגובה מקסימלי לקירור מעבד הוא 160מ"מ.

הקירור אותו בחרתי הוא בגובה הנ"ל כלומר 160מ"מ,

השאלה פה האם הקירור המדובר יכנס ללא בעיות או יגרד את הדלת של המארז?

עריכה אחרונה על ידי Alex_b

פורסם
שאלה למביני עיניין:

עפ"י מידות היצרן של המארז שלי מצוין שגובה מקסימלי לקירור מעבד הוא 160מ"מ.

הקירור אותו בחרתי הוא בגובה הנ"ל כלומר 160מ"מ,

השאלה פה האם הקירור המדובר יכנס ללא בעיות או יגרד את הדלת של המארז?

מקפיץ עקב אי קבלת תשובה ויש לציין שהנושא מאוד חשוב לי.

פורסם (נערך)

הייתי משנה את גוף הקירור או את המארז (כדי שלא יגרד את הדלת / יפגע בלוח האם).

אפשרות אחרת היא לחתוך עם דרמל פתח בדלת המארז שדרכו יבצבץ גוף הקירור .

יוני.

עריכה אחרונה על ידי IONI1

• תוכן חדש...